Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vikaki nene, to už nemá rok 🙂
Jinak holky v rizikovce to bylo o ničem. škoda času. Řekla mi jen, že velikost dítěte ovlivnit nelze,
že míň než 4 kg mít nebude a že mám hodně pít vodu, jíst 6-7x denně po malých porcích a výhýbat se sladkému.
Takže žádné ovoce nic, jen jedno jídlo může obsahovat cukry. Třeba svačina jogurt, ale když už si dám jogurt tak nemůžu jablko. Že mám chroupat mrkev , okurky, no veškerou zeleninu.
a další týden ve čtvrtek si mám udělat glykemický profil a v pátek ho tam dovést.
@kinsli no presne to si myslím aj ja. Na poradnu idem vo štvrtok a na prietoky asi týžden na to, uvidím, čo mi tam povie doktor, či ešte budem chodiť k nemu, alebo do nemocnice. Takže váženie asi ten štvrtok, ak to nebude mať môj doktor v paži ako obvykle. Lebo on mi ešte nikdy vahu drobca nepovedal, vždy len na sone v nemocnici 😒
holky krásně jsem nakoupila weledu 😀 něco přes aukce a něco mi paní nabídla přes email. Třeba šampón co stojí 269,- mi nechala s ex 04/11 za 130,- a s ex 10/11 za 160. No nádhera 😀
SF
holky byly tam s námi takové případky 😅 matka + 2 dcery
a bavili se tam nahlas měly potřebu se nechat poslouchat
matka co jsem pochopila měla 5 dětí z toho 1 tříměsíční chlapeček
3 dcery věk typuji 16 - 21 let a to další dítě nevím co bylo ale asi kluk, protože říkala, že má 3 dcery a všechny těhotný.
takže matka 3 měsíce kluk, jedna dcera s holčičkou v šestinedělí, té mohlo být tak 18 let další těsně před porodem,
tu jsem typovala okolo 20 let a ta třetí nevím, ale říkala, že další týden tam jde s nejmladší dcerou. NO fakt masakr 😀
Jeden kluk se jich tam ptal jestli nevykradly spermobanku 😀 😀 😀 😀
holky, aj u vás žiadajú do nemocnice doniesť Ophalmo septonexové kvapky? lebo absolútne netuším, prečo by som to mala mať v nemocnici 😨
@kinsli ja neviem ako je to s tou vodou,ale ak som spravne pochopila,ak mam opuchy a odvodnujem,musim odplavenu vodu z organizmu doplnit..ono je to ine ked mas vodu v zaludku,ako ked mas vodu ulozenu v tele vo forme opuchov..Inak ja po vode nie som hladna...Moja maminka vzdy pred jedlom vypije 3 dcl caro kavy,aby sa jej potom do zaludku zmestilo menej jedla...ma to nieco ako formu diety=samovymyslenej 😅 ..inak nasla som clanok o vode v tehotenstve http://www.mojavoda.sk/pages.php?pID=38&CDpath=11

@albao no nohavickove vyzeraju tiez ako jednorazovka a potrebujes na ne vrch, je to vlastne lec cisto plienoka bez akychkolvek vkladaciek a tie tam das ak potrebujes len tak na volno a kapsove su take, ze maju dnu "kapsu" do ktorej das tu vkladacku aby lepsie drzala a babo ma na ritke vacsinou daky ten flis albo nieco ine prijemne co mu udrzi zadocek v suchu. nohavickove a a kapsove plienocky by mali lepsie schnut ako AIO, inak neviem ci si uz citala temu latkovky tu na koniku ale skus pozriet
a inak baby novych latkoviek sa bat netreba nie je to to o to byvalo, ja som si tiez myslela, ze pampersky su super ale ked somprvy krat videla tieto krasne plienocky tak som sa do nich tak zalubila, ze som sa rozhodla do toho ist, ale myslim ze je to na kazdej z nas 🙂 ja si rada trosku komplikujem zivot, ale myslim ze babo aj priroda mi budu vdacne a pravdepodobne by mali zostat aj pre druhe, tak aj celkom slusne usetrim 🙂, lebo je mi aj dost luto vyhadzovat tolko penazi do kosa s jednorazovkami 🙂 ale to len moj nazor :D