icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

danata3
17. máj 2010

ja som pouzila tiez mamatest. tie odporucam.
test som si robila po 2 dnoch od vynechania menstruacie a druha ciarka bola taka - akurat. 🙂

bubush
17. máj 2010

tija jaaj no ved ak ste sa tak dlho trapili tak asi nechce nic zanedbat lebo vacsinou okolo 12tt robia take komplex.vysetrenie 😉 a ako dlho ste sa snazili?
s tym fajcenim si dobra, ja som tiez raz prestala zo dna na den a v pohode a potom v sucasnej robote som len tak zacala a fajcim asi 4 roky ale dost a teda prestat bolo riadne tazke az po tie spominane // 😉

danata3
17. máj 2010

a tija - gratulujem k srdiecku.

kaceenka
17. máj 2010

tak ja som hulila snád od 13tich rokov. potom mi to priatel zakázal, ale aj tak som občas zapálila. potom sme sa rozišli a ja začala zas... a potom sa to opakovalo a terajší priatel zakázal. ale asi pred dvoma mesiacmi som začala zas, myslím, že aj od nervov že sa nedarilo. a ono šup a je to tam...ale už asi nezačnem...
vždy budem chválit mamatest. asi v piatok som bola v lekárni, že chcem mamatest a mala len jeden a potom testy dr. max, ale tie sú úplne rovnaké ako mamatest len iná krabička ale stejný výrobca a potom mi dávala ešte Best a to som radikálne odmietla. to je pre mna uplne zbytočný test...

kaceenka
17. máj 2010

Baby možno ste to tu už preberaly, ale zaujímalo by ma ako dlho ste sa snažily? My niečo vyše roka...

branki
17. máj 2010

no ja som chcela vyskusat tiez mamatest, pocula som na neho same chvaly, ale bohuzial som pobehala asi styri lekarne a ani v jednej ho nemali, takze som skusala pepino a na pocudovanie mi ukazal dve ciarky uz v den ocakavanej menstruacie (a to som ho robila poobede), skusila som aj rapidclear z ranneho mocu s citlivosťou 10, a ten mi ukazal slabsie ciarky ako pepino, takze ten neodporucam

sylvia21
17. máj 2010

denne = DPN a jeho vyhody budes moct zacat vyuzivat po 270 dnoch od zacatia platenia. Ale ako Ti to presne bude vychadzat, to Ti vedia vypocitat v socialnej poistovni. Skus si tam zavolat, oni Ti nakoniec daju osobku, ku ktorej patris podla miesta bydliska. Ja som natrafila na velmi milu pani a ta mi vsetko dokladne vysvetlila.

Adrous, Miyya, Anitta, Kacenka, Bubush, Lenka a vsetky babulky 🙂 - Soma rada, ze sa Vam tie nase machulky 🙂 pacia 🙂 s mm sme sa snazili 😉

Bubush na UZ sme boli v sobotu 6tt + 3 .

Tija - gratulujem, musel to byt krasny zazitok 🙂

Leni - masaz je velmi narocna a mne vadi i vona obyc. mysla, tak si viem predsatvit tie rozne aromaticke oleje.

sylvia21
17. máj 2010

kocky - asi sa zhodneme, ze tie najlepsie testy su tie, ktore su pozitivne 😉

janka0
17. máj 2010

ahoj mamini
kaceenka
prve sa nam podarilo hned a toto druhe to sme skusili iba raz a cakame druhe 🙂 🙂 🙂
a vy?

melli17
17. máj 2010

my se snažili u malé deset měsíců a teď vůbec 😀

janka0
17. máj 2010

sylvia mas uplnu pravdu

adrous
17. máj 2010

tija:gratuluji ke srdíčku je to super zpráva já už se taky mooooooc těším 😵 😵 😵 dnes holky zácpa a pak průjem no děs bylo mi zle jak sviňa 😢 😢

janka0
17. máj 2010

baby ja idem ku zenskej v stredu vy ste boli uz vsetke na vysetreni?

luccille
17. máj 2010

Hezke poledne vam preji. Tak me bylo vcera tak zle, az jsem zvracela 🙄 Prvni jidlo ve me zustalo az v 7 vecer. Jsme vcera odpoledne zasli s MM do lekarny, jako ze si koupim neco na nevolnosti, a kdybych nemela s sebou igelitku, tak jsem jim tak hodila savli do regalu 😀 tak jsem rychle zase sli domu.

Dneska jsem byla u dr a tak mi dala nejake prasky co zastavi zvraceni, ale ne nevolnosti, tak alespon tak. Dneska uz me je (tuk tuk) mnohem lepe, ale naordinovala mi ze mam jist hodne sladkeho, jak bonbony, napoje pro sportovce, no proste vse co ma hodne cukru. Ze pry mam zapomenou na nejakou zdravou vyzivu pokud mi je zle. Tak cucam cely den.

MM mi taky vcera uvaril caj z cerstveho zazvoru s citronem, tak to taky docela pomohlo. No ale doufam, ze to takhle nebude kazdy den.

Jinak zavidim tem, co uz videli svoje mimca, ja jdu az za 3 tydny znova na kontrolu tak snad me pak posle uz na UZ.

melli17
17. máj 2010

zase mě od rána bolí břicho a je mi špatně od žaludku!myslíte,že i takhle je to normální?? 😒

melli17
17. máj 2010

lucille já u malé blindila pravidelně každý večer,celý večer dva měsíce 😝

kacerka
17. máj 2010

tija, gratuluju k srdíčku 😵 😵 😵 Je to nádherný pocit, viď, vidět ho tam 😉

lucille - tak to je mi Tě líto, že si to takhle "užíváš" - story s lékárnou fakt hustá 😝

luccille
17. máj 2010

melli: to si teda nedokazu predstavit takle blindit kazdy den a jeste dva mesice, chudaku 😲 no doufam, ze to brzo prejde, ale asi jsem naivni. Ja jen potrebuju fungovat do prace, pak doma vecer mi to je jedno.

kaceenka
17. máj 2010

sylvia naprosto súhlasím, to su najlepšie testy 🙂

janka: tak to je super, tiež by som to takto chcela mat...snažíme sa niečo cez rok. prvý krát som otehotnela minulý rok v máji na základe clostylu aby som mala ovulku, ale bohužial to bolo mimomatrnicovo a tak som podstúpila laparku a odobrali mi pravý vajcovod. a teraz som mala zas dva mesiace clostyl a zas sa podarilo na druhýj pokus. tak teraz dúfam, že bude všetko ok. a otehotnela som z vaječniku kde nemam vajcovod..to je tiež nahoda... a u doktora som nebola...

luccille: ty máš nevolnosti už takto skoro? to ja zatial vobec, tak ma to trocha desí... normálne ti ich závidím 😀 .Aspon vieš že si tehotná...Ale to v tej lekární to muselo byt niečo.... A kedy si ty bola prvy krat u doktora?

tija28
17. máj 2010

bubush - tak ja som s tym istym muzom uz patnast rokov a doteraz nic.....................takze u nas dlhe snazenie 😀 😀 😀

silvia - to veru bol, ale u vas musel byt isto dvojnasobny - mas krasne tie dve bublinky - to budete mat v januari dvojnasobnu radost 😉 😉 😉

danata, adrous - diky vam baby 🙂

tija28
17. máj 2010

kacerka - tak, tak veru nadherny to pocit.......diky 😉

lenka47
17. máj 2010

ja mam dnes tiez taky den ze mi je riadne zle skusala som aspon piskotky ale aj po nich mi prislo zle, no pekne mi to malicke dava vediet o sebe 😀

kacerka
17. máj 2010

tija, já jsem ho viděla hned při první kontrole - u prvního těhu jsem to obrečela, teď kupodivu ne - přitom u TV už zase řvu při každém narozeném miminku 😀 😀 😀 Karlík si teď oblíbil DVD, kde je jako malé mimčo, tak to pokaždé taky ořvu - no hormony se mnou mlátí o 106 😲

lenka47
17. máj 2010

no a my sme sa snazili rok a pol a teraz uz som aj prestala nejak dufat a zadarilo sa 🙂 tiez som brala predtym clostyl ale dr. v podstate skonstatovala ze moje telo nan nejak nereaguje a uz nas chcela poslat do antisterilnej ambulancie, no ale nastastie nestihla 🙂

lenka47
17. máj 2010

kacerka, ja tiez revem aj pri reklame na plienky 😀 vcera davali Modru lagunu tak mi tiez slzičky tiekli ked sa im narodilo babo a potom tam s nim plavali 🙂

kacerka
17. máj 2010

lenko, jj, reklama na Pamper´s, jak tam ty sladký miminka spinkají, tak to jsem prožívala v prvním těhu taky dost hustě - teď jsem jí ještě naštěstí neviděla 😅

luccille
17. máj 2010

kaceenka: teprve dneska jsem byla poprve u doktora, taky se divila, ze je mi tak zle uz brzo 😒 no jeste moc nezavid a uzivej si ze ti nic neni. 🙂

tija28
17. máj 2010

kacerka - tak mna nastastie tie hormony zatial tak neprenasleduju - ono to asi este len pride 😀 😀 😀

melli17
17. máj 2010

hehe mně vyšly dvojčata ve snáři,tak se modlim,ať je tam jen jedno,pokud tam nějaké je 😀

kacerka
17. máj 2010

tija, mě teda stíhaj od objevených // 😉 Možná to ani nejsou hormony jako spíš vědomí, že bude mimi 😀