icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janka0
17. máj 2010

kacenka ja mam kamaratku 9 rokov sa snazili 2 krat umele a teras ma2 a caka 2 babo tak ti drzim palcenech ti to vijde

kacerka
17. máj 2010

Z dvojčat jsem měla taky docela vichr - si je k tomu našemu raubíři neumím představit 😝

melli17
17. máj 2010

janka koukám,že ty máš ještě miminko doma 🙂..a já se bojim,že to nezvládnu,když už mam dvouletý 😉

tija28
17. máj 2010

kacerka - u mna je to sposobene mozno tym, ze aj ked som nasla // - v prvom rade som z toho dostala sok(ved po tolkych rokoch snazenia), potom ma lekar trochu vyplasil a postrasil, ze kym nebudeme pocut srdiecko, ze este to nic neznamena - tak som sa nejak zablokovala..........no a teraz aj ked sa z tohto velmi tesim, tak zrovna teraz idem otvarat dalsiu prevadzku a zatial nemam za seba nahradu, tak viac ako na babo a obavy a super pocity z tehulkovania - myslim na firmu.................ale uz nepracujem vela - zacinam sa trocha setrit 😉 ..............a samozrejme, ze si chcem naplno uzit aj tehotenstvo 😉

janka0
17. máj 2010

melli17 ja sa toho nebojím .Určite to zvládneme .A keď budú väčšie aspoň sa budú spolu hrať. 😀
Skôr sa bojí toho že nestihneme dorobiť detskú izbu ,lebo sa do väčšieho sťahujeme v septembri.

lenka47
17. máj 2010

tija, tak pekne postupne sa zacni viac sustredit na babo a setri sa 😉

kacerka
17. máj 2010

tija, já chodím do práce na poloviční úvazek - nastoupila jsem za kolegyni, která v lednu porodila, normálně jsem ještě na rodičovské dovolené. Šéfce jsem to těhu taky ještě neoznámila a na reakci se taky moc netěším, páč pozitivní asi nebude 😝 😝 😝 Budu se taky muset poohlédnout po náhradě a zaškolit ji 😝 Ale na mimi se těším - ještě ke všemu musíme sehnat větší byt - žijeme ve 2+kk, a to si už se dvěmi dětmi představit neumím, takže toho taky musíme zvládnout dost 😝 😝 😝

melli17
17. máj 2010

těhotenství si musíme užít,protože první trimestr je tu pořád strach,že o mimi přijdem,druhý trimestr je parádní,pohyby atd. a třetí trimestr je už na obtíž-já měla nateklé nohy jako slon,vypadala jsem jako balonek a ta šílená bolest zad....a pak jsem si řekla jak to těhotenství vlastně rychle uteklo a že jsem si ho vůbec nevychutnala,takže u druhého už to bude jinak,ať už je to teď nebo se to povede až za čas 😉

janka0
17. máj 2010

kacerka mi mame taky isty problem byvame v 2 byte v 8mesiaci mame zajednany 3 izbovy tak to bude fuska s prerabanim 😝

tija28
17. máj 2010

lenka - ved uz si zacinam hlavu pripravovat na tehu 😉

kacerka - tak to bude mat sefka z teba obrovsku radost - hlavne sa nenechaj potom vytocit.........a s tym byvanim, tak to je problem vela ludi, ale dolezite je, ked mozeme mat deti a hlavne nase a ich zdravie 🙂 🙂 🙂 ved kolko ludi zije v prepychovych vilach a deti ziadne - a ti by dali aj dusu, keby ich mohli mat 😉

baby - inak ake vitaminy a tabletky vam doktor predpisal ?........mne 2x duphaston, 2x kyselinu listovu, 1x vitamin E, a 1x magnesium 🙂 🙂 🙂

luccille
17. máj 2010

Melli: hezky napsany 😀 mas uplno pravdu. Ja si jeden den rikam, ze leden je jeste hodne daleko, ale jen se nenadejem, tak uz tady budou vanoce a budem si rikat, jak to rychle uteklo 😲 tak bysme si meli uzivat kazdy den, i ty prozvraceny 😎

kaceenka
17. máj 2010

tija: ono to vždy príde ked to najmenej očakávaš. hlavne opatrne s tým pracovaním, už ked si sa konečne dočkala, bolo by zlé to nejak prehánat.

ja neviem, či by som zvládla dvojčata..ale keby prišli nevadilo by mi to... a tym bytom, my sme stále v prenájme už 4 roky a na vlastný byt akosi neni..tak uvidíme čo bude. ale zas mame 3+1 tak to není tak hrozné...
od doktora nemám zatial žiadne lieky ale sama som si nasadila kyselinu listovu, mamavit, ten mi zostal ešte od prvoho tehotenstva. a doktor mi kázal, hned ako zistím tehu závadzat si utrogestan.

kacerka
17. máj 2010

melli, já se spíš obávám že na podruhý ani nepostřehnu, že jsem těhu, jakej to bude mazec s tím jedním prckem 😅

tija, máš pravdu. S tím bydlením je spíš problém, že tu žádná nabídka, která by nám vyhovovala není. Stavět se nám nechce, ani nejsme ochotni tolik peněz investovat. Rádi bysme nějaký čtyřpokoják s balkónem nebo terasou nejlépe v cihlovém domě 😉 A to je kámen úrazu 😕

melli17
17. máj 2010

mamavit jsme měla taky,ale bylo mi po něm šíleně zle,tak jsem nakonec nebrala nic,už jsem se bála
malá pořád ne a ne spát a to jindy chrní hned po O ve dvanáct a teď už je půl druhý!!!

tija28
17. máj 2010

kacerka - tak to s byvanim velmi dobre poznam - o tom by som mohla pisat aj ja z vlastnych skusenosti a aj hodiny 😉

kacerka
17. máj 2010

já zobám kyselinu listovou - tak obden 😉 Vitamíny pořizovat nebudu - měla jsem první dítko větší - traduje se, že by to mohlo být i z těch vitamínků, a hlavně první trimestr vyšel na jaro-léto, kdy je hodně ovoce a mladé zeleninky, tak to snad zvládnu pobrat z přírody 😉

bakosko
17. máj 2010

aj ja mam len Femibion 800 a magnesko
tija28 aj zazraky sa deju gratulujem

luccille
17. máj 2010

Ja beru multivitaminy pro tehotne a kyselinu listovou, to jsem zacala 1 mesic pred snazenim. Pockam, jak vyjdou vysledky krve jestli neni neco treba doplnit, to mi rekne dr.

luccille
17. máj 2010

Holky, nevite kde se da koupit tydenni kalendar o tehotenstvi? Nekde jsem to videla a nemuzu to najit.

melli17
17. máj 2010

no já jsem taky byla ráda,že jsem ty vitamíny nejedla-malá měla i tak 3.60kg,což neni málo 😉
Te´d jsme měly s malou příhodu 😀 ..říkam jí:už dělej hají nebo přinesu tu vařečku a dostaneš na zadek.ona mi říka:mamí taky hají....tak jsem si lehla k ní a dělala jsem že spim a když jsem se na ní podívala tak ona se na mě dívala a začala se smát a já hned spustila taky a bylo po spánku 😀

tija28
17. máj 2010

kacerka - presne ako vravis, cerstva zeleninka je super - a my sme tehule prave teraz, kedy budeme mat pocas najdolezitejsich mesiacov zeleniny plno a hlavne cerstvej - co je uplne super pre babo 🙂 🙂 🙂

bakosko - no vidim, ze Ty si si musela prejst dost narocnou cestou, kym si sa dobojovala k // ciarkam..........o to vacsia gratulacia z mojej strany 🙂 🙂 🙂

kinsli
17. máj 2010

Ahojky holky tak jsem začala dočítat, ale vzdávám to 😀 😀
Každopádně moc gratuluji k srdíčku 😉 Už ani nevím komu 😅

Fotka dvojiček je taky nádherná 😵

Příjdu večer tak okolo 20h na pokec ta snad tu někdo budete 😀

lenka47
17. máj 2010

ja som si kupila tiez femibion 800 a snazim sa co najviac zeleniky a ovocia-aj ked nie vzdy to ide 🙂

danata3
17. máj 2010

kaceenka - my sme sa nesnazili. jednoducho sme si povedali, ze by sme uz chceli druhe a hned sa podarilo. snad to bude take jednoduche cele tehotenstvo...
tija - ja beriem ako aj pri minulom tehotenstve - femibion 800 - minule mi to doktor poradil, vraj je to lepsie ako calibum. neviem. citala som zaujimavy clanok od mojho dr. o kyseline listovej - link sem asi nebudem moct dat, no ktora chcete, tak si dajte do googla "Čo málokto vie o kyseline listovej"
luccille - o tom kalendari som zatial nepocula, aky to je?

majamat
17. máj 2010

ahojte, tesim sa zo vsetkych noviniek. niekydy mi aj slzy vybehnu. hormony zacinaju so mnou celkom slusne mavat a dnes ma este viac bolia prsia.
dnes som oznamila rodine, ze som tehotna. tesili sa so mnou. som najstarsia zo surodencov a aj napriek tomu nasi este nemaju vnucata. myslela som si, ze ma niekto predbehne, ale budem prva.

danata3
17. máj 2010

majamat - rodina sa urcite velmi tesila. tak prve vnucatko? hmm, to bude radosti... 😉

majamat
17. máj 2010

citala som si o kyseline listovej. uz som o tom pocula. uvitala by som, keby to bolo trochu lacnejsie. na druhej strane nemusime mat ten problem, aj ked sa to vylucit neda.

majamat
17. máj 2010

este otec o tom nevie. nebol dom. som zvedava na jeho reaciu.

danata3
17. máj 2010

no ved to - ta cena... 😒

majamat
17. máj 2010

ja uzivam Calibrum babyplan. keby ten femibion bol aspo na dlhsie obdobie. za tu cenu.