Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Z dvojčat jsem měla taky docela vichr - si je k tomu našemu raubíři neumím představit 😝
janka koukám,že ty máš ještě miminko doma 🙂..a já se bojim,že to nezvládnu,když už mam dvouletý 😉
kacerka - u mna je to sposobene mozno tym, ze aj ked som nasla // - v prvom rade som z toho dostala sok(ved po tolkych rokoch snazenia), potom ma lekar trochu vyplasil a postrasil, ze kym nebudeme pocut srdiecko, ze este to nic neznamena - tak som sa nejak zablokovala..........no a teraz aj ked sa z tohto velmi tesim, tak zrovna teraz idem otvarat dalsiu prevadzku a zatial nemam za seba nahradu, tak viac ako na babo a obavy a super pocity z tehulkovania - myslim na firmu.................ale uz nepracujem vela - zacinam sa trocha setrit 😉 ..............a samozrejme, ze si chcem naplno uzit aj tehotenstvo 😉
melli17 ja sa toho nebojím .Určite to zvládneme .A keď budú väčšie aspoň sa budú spolu hrať. 😀
Skôr sa bojí toho že nestihneme dorobiť detskú izbu ,lebo sa do väčšieho sťahujeme v septembri.
tija, tak pekne postupne sa zacni viac sustredit na babo a setri sa 😉
tija, já chodím do práce na poloviční úvazek - nastoupila jsem za kolegyni, která v lednu porodila, normálně jsem ještě na rodičovské dovolené. Šéfce jsem to těhu taky ještě neoznámila a na reakci se taky moc netěším, páč pozitivní asi nebude 😝 😝 😝 Budu se taky muset poohlédnout po náhradě a zaškolit ji 😝 Ale na mimi se těším - ještě ke všemu musíme sehnat větší byt - žijeme ve 2+kk, a to si už se dvěmi dětmi představit neumím, takže toho taky musíme zvládnout dost 😝 😝 😝
těhotenství si musíme užít,protože první trimestr je tu pořád strach,že o mimi přijdem,druhý trimestr je parádní,pohyby atd. a třetí trimestr je už na obtíž-já měla nateklé nohy jako slon,vypadala jsem jako balonek a ta šílená bolest zad....a pak jsem si řekla jak to těhotenství vlastně rychle uteklo a že jsem si ho vůbec nevychutnala,takže u druhého už to bude jinak,ať už je to teď nebo se to povede až za čas 😉
kacerka mi mame taky isty problem byvame v 2 byte v 8mesiaci mame zajednany 3 izbovy tak to bude fuska s prerabanim 😝
lenka - ved uz si zacinam hlavu pripravovat na tehu 😉
kacerka - tak to bude mat sefka z teba obrovsku radost - hlavne sa nenechaj potom vytocit.........a s tym byvanim, tak to je problem vela ludi, ale dolezite je, ked mozeme mat deti a hlavne nase a ich zdravie 🙂 🙂 🙂 ved kolko ludi zije v prepychovych vilach a deti ziadne - a ti by dali aj dusu, keby ich mohli mat 😉
baby - inak ake vitaminy a tabletky vam doktor predpisal ?........mne 2x duphaston, 2x kyselinu listovu, 1x vitamin E, a 1x magnesium 🙂 🙂 🙂
Melli: hezky napsany 😀 mas uplno pravdu. Ja si jeden den rikam, ze leden je jeste hodne daleko, ale jen se nenadejem, tak uz tady budou vanoce a budem si rikat, jak to rychle uteklo 😲 tak bysme si meli uzivat kazdy den, i ty prozvraceny 😎
tija: ono to vždy príde ked to najmenej očakávaš. hlavne opatrne s tým pracovaním, už ked si sa konečne dočkala, bolo by zlé to nejak prehánat.
ja neviem, či by som zvládla dvojčata..ale keby prišli nevadilo by mi to... a tym bytom, my sme stále v prenájme už 4 roky a na vlastný byt akosi neni..tak uvidíme čo bude. ale zas mame 3+1 tak to není tak hrozné...
od doktora nemám zatial žiadne lieky ale sama som si nasadila kyselinu listovu, mamavit, ten mi zostal ešte od prvoho tehotenstva. a doktor mi kázal, hned ako zistím tehu závadzat si utrogestan.
melli, já se spíš obávám že na podruhý ani nepostřehnu, že jsem těhu, jakej to bude mazec s tím jedním prckem 😅
tija, máš pravdu. S tím bydlením je spíš problém, že tu žádná nabídka, která by nám vyhovovala není. Stavět se nám nechce, ani nejsme ochotni tolik peněz investovat. Rádi bysme nějaký čtyřpokoják s balkónem nebo terasou nejlépe v cihlovém domě 😉 A to je kámen úrazu 😕
mamavit jsme měla taky,ale bylo mi po něm šíleně zle,tak jsem nakonec nebrala nic,už jsem se bála
malá pořád ne a ne spát a to jindy chrní hned po O ve dvanáct a teď už je půl druhý!!!
kacerka - tak to s byvanim velmi dobre poznam - o tom by som mohla pisat aj ja z vlastnych skusenosti a aj hodiny 😉
já zobám kyselinu listovou - tak obden 😉 Vitamíny pořizovat nebudu - měla jsem první dítko větší - traduje se, že by to mohlo být i z těch vitamínků, a hlavně první trimestr vyšel na jaro-léto, kdy je hodně ovoce a mladé zeleninky, tak to snad zvládnu pobrat z přírody 😉
aj ja mam len Femibion 800 a magnesko
tija28 aj zazraky sa deju gratulujem
Ja beru multivitaminy pro tehotne a kyselinu listovou, to jsem zacala 1 mesic pred snazenim. Pockam, jak vyjdou vysledky krve jestli neni neco treba doplnit, to mi rekne dr.
Holky, nevite kde se da koupit tydenni kalendar o tehotenstvi? Nekde jsem to videla a nemuzu to najit.
no já jsem taky byla ráda,že jsem ty vitamíny nejedla-malá měla i tak 3.60kg,což neni málo 😉
Te´d jsme měly s malou příhodu 😀 ..říkam jí:už dělej hají nebo přinesu tu vařečku a dostaneš na zadek.ona mi říka:mamí taky hají....tak jsem si lehla k ní a dělala jsem že spim a když jsem se na ní podívala tak ona se na mě dívala a začala se smát a já hned spustila taky a bylo po spánku 😀
kacerka - presne ako vravis, cerstva zeleninka je super - a my sme tehule prave teraz, kedy budeme mat pocas najdolezitejsich mesiacov zeleniny plno a hlavne cerstvej - co je uplne super pre babo 🙂 🙂 🙂
bakosko - no vidim, ze Ty si si musela prejst dost narocnou cestou, kym si sa dobojovala k // ciarkam..........o to vacsia gratulacia z mojej strany 🙂 🙂 🙂
Ahojky holky tak jsem začala dočítat, ale vzdávám to 😀 😀
Každopádně moc gratuluji k srdíčku 😉 Už ani nevím komu 😅
Fotka dvojiček je taky nádherná 😵
Příjdu večer tak okolo 20h na pokec ta snad tu někdo budete 😀
ja som si kupila tiez femibion 800 a snazim sa co najviac zeleniky a ovocia-aj ked nie vzdy to ide 🙂
kaceenka - my sme sa nesnazili. jednoducho sme si povedali, ze by sme uz chceli druhe a hned sa podarilo. snad to bude take jednoduche cele tehotenstvo...
tija - ja beriem ako aj pri minulom tehotenstve - femibion 800 - minule mi to doktor poradil, vraj je to lepsie ako calibum. neviem. citala som zaujimavy clanok od mojho dr. o kyseline listovej - link sem asi nebudem moct dat, no ktora chcete, tak si dajte do googla "Čo málokto vie o kyseline listovej"
luccille - o tom kalendari som zatial nepocula, aky to je?
ahojte, tesim sa zo vsetkych noviniek. niekydy mi aj slzy vybehnu. hormony zacinaju so mnou celkom slusne mavat a dnes ma este viac bolia prsia.
dnes som oznamila rodine, ze som tehotna. tesili sa so mnou. som najstarsia zo surodencov a aj napriek tomu nasi este nemaju vnucata. myslela som si, ze ma niekto predbehne, ale budem prva.
majamat - rodina sa urcite velmi tesila. tak prve vnucatko? hmm, to bude radosti... 😉
citala som si o kyseline listovej. uz som o tom pocula. uvitala by som, keby to bolo trochu lacnejsie. na druhej strane nemusime mat ten problem, aj ked sa to vylucit neda.
este otec o tom nevie. nebol dom. som zvedava na jeho reaciu.
no ved to - ta cena... 😒
ja uzivam Calibrum babyplan. keby ten femibion bol aspo na dlhsie obdobie. za tu cenu.

kacenka ja mam kamaratku 9 rokov sa snazili 2 krat umele a teras ma2 a caka 2 babo tak ti drzim palcenech ti to vijde