icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

denne73
17. máj 2010

ja som si tiež kupila femibion ale papkam ho ešte len týžden

majamat
17. máj 2010

ja mam aj acidum folicum, takze to striedam.

majamat
17. máj 2010

prepokladam, ze by moje telo mohlo dobre spracovavat kyselinu listovu, lebo pri nedostatku byva chudokrvnot a ja som s tym problemy nikdy nemala. dokonca som mavala hodnoty typicke pre muzov ( zeny mavaju nizsie ).

jojci29
17. máj 2010

Ahojte.Ked som bola prvy krat tehotna tak mi lekar hned dal magnezium (proti bolesti v podbrusku pri roztahovani maternice )a zelezo toho vraj v tehotenstve nieje nikdy dost.Aj ked som nikdy nemala znizene hodnoty.Inak beriem aj vitaminovy komplex pre tehotne a 3omega masten kyseliny (pre dobry vyvin mozgu).Bozinku v minulosti nase mami nebrali nic a rodili nas zdrave.Moja segra nebrala taktiez nic a ma krasne 4deti.Obcas si mysli ze to prehanam,aj ked chcem len to najlepsie pre malicke.

majamat
17. máj 2010

aj ja by som chcela pre dieta to najlepsie, ale pokial ma zena pestru stravu, nemusi sa tolko ladovat vitaminmi.
kedysi som uzivala multivitaminy a necitila som na sebe take zlepsenie ako ked som sa zacala zaoberat zdravou stravou. mala som nadvahu a podarilo sa mi schudnut a citila som sa velmi dobre.

lindana
17. máj 2010

Ahojte, tak ja som kupila Mamatest a Rapiclear, mamatest negativny, rapiclear len taky tien, tak teraz neviem ☹ Asi musim este tyzden pockat...

denne73
17. máj 2010

Aj tien sa počíta

denne73
17. máj 2010

baby hodte tu nejaké linky na vypočet pohlavia mne to vychádza rôzne

denne73
17. máj 2010

heheh žeby dvojičky 😀

majamat
17. máj 2010

moze byt, ak mate v rodine dvojicky

denne73
17. máj 2010

nie nemáme 😀

majamat
17. máj 2010

tak to je menej pravdepodobne, ale nie vylucene

majamat
17. máj 2010

mne vsade vychadza dievcatko. vsak uvidime.

kacerka
17. máj 2010

Mně taky zatím vychází holčičku - tu bych si i přála, ale když to bude druhý kluk, tak si spolu aspoň vyhrají 😉

majamat
17. máj 2010

ja este dieta nemam, ale chcela by som dievcatko. mozno to aj bude. s priatelom nas spaja mnoho nahod. jednou s nich je, ze sa nase babicky volali - Veronika a preto by sa nam take meno pacilo. dalsia zaujimava nahoda je ze mame v rovnaky den narodeniny, len priatel je o 1rok starsi. dokonca aj cas narodenia je skoro rovnaky - rozdiel 15 min.

lenka47
17. máj 2010

majamat, tak to znie naozaj ako osud ze ste sa tak nasli 🙂 sranda ake nahody
mne tiez vychadza dievcatko vsade, ale MM tvrdi ze bude chlapec,tak som zvedava 🙂
ja som dostala strasnu chut na palacinky tak som si ich veru aj urobila 🙂 dufam ze zostanu tam kde maju lebo doobedu do mna neslo nic

bakosko
17. máj 2010

baby aj ja si chcem vyratat hodte tu niečo ako to vyratam

miyya
autor
17. máj 2010

ja by som vám to aj našla.aj kinsli to mám vyrátať,ale toto malé zlo primne mi nič nedovolí. 😒 😒

danata3
17. máj 2010

lindana - kedy by si mala mat menstruaciu?
s tym testom je najlepsie pockat take 2-3 dni po vynechani. skor radsej nie...

baby - pridavam vam dalsiu tabulku pohlavia... skuste. mne vychadza dievcatko, pri tom grafe, co tu jedna z nas pridala, zase chlapcek... 😀

anitta
17. máj 2010

tak u nás se už chrní v poledne jsme dali společnou churpku dvě hodky a pak jsme šli do lékarny a na hřiště . takže hezký den. zítra jedeme na očkování do Prahy tak doufám že nebude reakce.

já bych chtěla moc holčičku ale na prvním místě je miminko v pořádku donosit a aby bylo zdravé vše ostatní je už jen bonus 🙂 ale nějak tu holčičku cítím minule jsem byla od začátku přesvědčená o chlapečkovi..

danata3
17. máj 2010
denne73
17. máj 2010

oki ale tam sa píše roky matky pri pôrode alebo počatí?

denne73
17. máj 2010

no tu mi všade vychádza dievčatko

lenka47
17. máj 2010

u mna to je 3:1 pre dievcatko 🙂

bakosko
17. máj 2010

čo mam napisat do toho prvehp niku čo zadala danata3

kacerka
17. máj 2010

Koukám, že o kluky až tak velký zájem není 😅 a přitom je s nimi taková sranda 😉 Když budeme mít druhého kluka, tak si přeju, aby byl o něco klidnější než ten první 😀 😀 😀

bakosko
17. máj 2010

boy je chlapec 😀

kacerka
17. máj 2010

mně to vychází 2:2 😉

adrous
17. máj 2010

kačerka:já chci taky klidnějšího a hodnějšího toto co mám doma je otřesný 😅 🙄 raubíř nejhoršího kalibru 😅 😅 jinak mě by mělo vyjít děvčátko 😅 🙂