Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja mam aj acidum folicum, takze to striedam.
prepokladam, ze by moje telo mohlo dobre spracovavat kyselinu listovu, lebo pri nedostatku byva chudokrvnot a ja som s tym problemy nikdy nemala. dokonca som mavala hodnoty typicke pre muzov ( zeny mavaju nizsie ).
Ahojte.Ked som bola prvy krat tehotna tak mi lekar hned dal magnezium (proti bolesti v podbrusku pri roztahovani maternice )a zelezo toho vraj v tehotenstve nieje nikdy dost.Aj ked som nikdy nemala znizene hodnoty.Inak beriem aj vitaminovy komplex pre tehotne a 3omega masten kyseliny (pre dobry vyvin mozgu).Bozinku v minulosti nase mami nebrali nic a rodili nas zdrave.Moja segra nebrala taktiez nic a ma krasne 4deti.Obcas si mysli ze to prehanam,aj ked chcem len to najlepsie pre malicke.
aj ja by som chcela pre dieta to najlepsie, ale pokial ma zena pestru stravu, nemusi sa tolko ladovat vitaminmi.
kedysi som uzivala multivitaminy a necitila som na sebe take zlepsenie ako ked som sa zacala zaoberat zdravou stravou. mala som nadvahu a podarilo sa mi schudnut a citila som sa velmi dobre.
Ahojte, tak ja som kupila Mamatest a Rapiclear, mamatest negativny, rapiclear len taky tien, tak teraz neviem ☹ Asi musim este tyzden pockat...
Aj tien sa počíta
baby hodte tu nejaké linky na vypočet pohlavia mne to vychádza rôzne
heheh žeby dvojičky 😀
moze byt, ak mate v rodine dvojicky
nie nemáme 😀
tak to je menej pravdepodobne, ale nie vylucene
mne vsade vychadza dievcatko. vsak uvidime.
Mně taky zatím vychází holčičku - tu bych si i přála, ale když to bude druhý kluk, tak si spolu aspoň vyhrají 😉
ja este dieta nemam, ale chcela by som dievcatko. mozno to aj bude. s priatelom nas spaja mnoho nahod. jednou s nich je, ze sa nase babicky volali - Veronika a preto by sa nam take meno pacilo. dalsia zaujimava nahoda je ze mame v rovnaky den narodeniny, len priatel je o 1rok starsi. dokonca aj cas narodenia je skoro rovnaky - rozdiel 15 min.
majamat, tak to znie naozaj ako osud ze ste sa tak nasli 🙂 sranda ake nahody
mne tiez vychadza dievcatko vsade, ale MM tvrdi ze bude chlapec,tak som zvedava 🙂
ja som dostala strasnu chut na palacinky tak som si ich veru aj urobila 🙂 dufam ze zostanu tam kde maju lebo doobedu do mna neslo nic
baby aj ja si chcem vyratat hodte tu niečo ako to vyratam
ja by som vám to aj našla.aj kinsli to mám vyrátať,ale toto malé zlo primne mi nič nedovolí. 😒 😒
tak u nás se už chrní v poledne jsme dali společnou churpku dvě hodky a pak jsme šli do lékarny a na hřiště . takže hezký den. zítra jedeme na očkování do Prahy tak doufám že nebude reakce.
já bych chtěla moc holčičku ale na prvním místě je miminko v pořádku donosit a aby bylo zdravé vše ostatní je už jen bonus 🙂 ale nějak tu holčičku cítím minule jsem byla od začátku přesvědčená o chlapečkovi..
este skuste - http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
a este jedno - http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
oki ale tam sa píše roky matky pri pôrode alebo počatí?
no tu mi všade vychádza dievčatko
u mna to je 3:1 pre dievcatko 🙂
čo mam napisat do toho prvehp niku čo zadala danata3
Koukám, že o kluky až tak velký zájem není 😅 a přitom je s nimi taková sranda 😉 Když budeme mít druhého kluka, tak si přeju, aby byl o něco klidnější než ten první 😀 😀 😀
boy je chlapec 😀
mně to vychází 2:2 😉
kačerka:já chci taky klidnějšího a hodnějšího toto co mám doma je otřesný 😅 🙄 raubíř nejhoršího kalibru 😅 😅 jinak mě by mělo vyjít děvčátko 😅 🙂

ja som si tiež kupila femibion ale papkam ho ešte len týžden