icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
20. dec 2010

@ellahop držím pěstičky ať se vše povede 🙂 Budete mít ježíška už 21.12 to je krásné 🙂 Tak tfuj tfuj a hodně zdravíčka 🙂

zuzik28
20. dec 2010

@sjussi opožděně se také připojuji ke gratulantům....přeji ať jste všichni zdraví a spokojení.

Jejda, to jsem se zase vytočila....@renatka100, teď nějak nechápu tvoje příspěvky...resp. chápu, ale nedává mi to rozum. To přece nemyslíš vážně? Já chápu, že se na mimi taky těšíš, ale říkat holkám, aby se šly o miminkách bavit na jiné téma? To je divné... To mi chceš říct, že kdyby jsi ty už mimčo měla tak by jsi okamžitě přestala psát jen proto, aby jsi holky "netrápila"? To těžko.
Je jasné, že všechny tady neporodíme ve stejný den...rozptyl je tu velký (celý měsíc) a je jasné, že někdo porodí dřív a někdo později...A když si tady holky povídají tak dlouho tak přece nepřestanou...já nevím, přijde mi to od tebe trošku divné...Když ti to tak moc vadí, tak choď jinam ty...nezlob se za můj názor.
Já osobně jsem ráda, že píší o miminkách. Myslím, že to ostatním maminkám čekatelkám může pomoct...

neliq
20. dec 2010

@renatka100 tiež nechápem, prečo by sem holky nemali písať. Ja som rada za každú novú informáciu, čo sa dozviem. Keďže budem rodiť prvýkrát, sú tie informácie pre mňa ako ihla, ktorú som našla po dlhom hľadaní v kope sena. Radšej si prečítam skúsenosti báb teraz, lebo vôbec netuším, či potom budem mať čas sem chodiť a čítať, takto si aspoň čo to zapamätám 🙂 @cara.m @haniula @sjussi Ďakujem za každú novú skúsenosť a radu 😝

ellahop
20. dec 2010

@renatka100 renatka, nemyslim si ze je fer, ked vyhanas z temy baby ktore, uz porodili, chodime sem uz skoro 9 mesiacov. hovorime si tu veci co nas trapia a patrime sem... aj tie co porodili aj tie co nie... ja som mala od zaciatku termin na december a nikto ma z temy nevyhadzoval... 🙂 trosku nefer od teba...

a ostatnym babam. ja som niekedy strasne odsudzovala modreho konika a moja svadba a tieto stranky, myslela som si ze tam chodia len zeny co strasne prehanaju a tak, ale nie nieje to pravda. je to super porozpravat sa s niekym kto ma podobne problemy ako ja.

vikaki
20. dec 2010

@cara.m ja som rada ze to tu preberate,lebo sa nam trebars nieco aj zide,napriklad kolko plenok ste potrebovali,alebo ci radsej dokupit klobuciky na kojenie atd.... 😉

cara.m
20. dec 2010

@ellahop oni se mě před porodem ptali na nachlazní, jsem řekla že trochu, tak to neřešili. Porodem mě to přešlo 😉 Ale na pokoji byla se mnou maminka co byla nachlazená dost a v pohodě. Jen je na to upozorni ať ví, ale bude to ok! Držím na zítra pěstičky, ať jde vše rychle a budeš mít za chvíli u sebe ten nejkrásnější dáreček. Už se těším na fotečky 😉

cara.m
20. dec 2010

Holky děkuji moc 😉

@vikaki kloboučky si nech případně až pak dokoupit 😉 Mi půjčili v nemocnici, ale sami řekli, že je blbý, nebyl vykrojený, ale doporučili mi od Medely, tak mi ho manžel sehnal a do porodnice dovezl. Je vykrojený, tudíž miminko cítí kůži maminky vypadá takto http://www.medela.cz/produkty/kontaktni-kojici-...

monik1
20. dec 2010

@renatka100 Taky nechápu tvé příspěvky a celkem mě to po ránu vytočilo 😲

@cara.m @haniula @sjussi Holky, já budu ráda za každou info, ať jsem na prcka připravená 😎 Rodím až mezi posledníma, tak od vás budu mít nejvíc zkušeností 😀 😀 😀

Holky, tak manža už má ode dneška dovolenou 😎 Už se bojím toho, že mi tu bude "překážet" a nabourá mi ten režim, kdy jsem do oběda v pyžamu a ležím u počítače 😎 😀 😀 😀

cara.m
20. dec 2010

@monik1 Nenech si režim překazit, spíš ho využij k tomu, ať Ti k počítači nosí něco dobrého 😀 😀 😀 😉 😉 😉

monik1
20. dec 2010

@sjussi Zuzi, takže ti nepraskla voda, ale začali kontrakce, jo? Teda, takové rychlé porody, závidím 😀
@ellahop Moc držím pěsti na zítra, už budeš mít Tomíka u sebe, to je krásné 😵 Snad to nachlazení nebude problém 😉
@cara.m jo děkuji 😉 pak už si jen tak nelehnu, co? 😀

majamat
20. dec 2010

@cara.m a ostatne maminy, ja som zo sukr. temy a tiez tu obcas nakuknem. mne tiez nevadi, ze pisete o babatkach. ja to sice tema Januar/leden, ale zo vsetkym, co k tomu patri a to su aj predcasniatka a tiez deticky po termine. takze babetka sa rodia v skutocnosti v priebehu mozno az 3 mesiacov. rada si precitam ake je to starat sa o take babetko, lebo aj to co sa narodi v termine, moze byt mensie a mat tazkosti. drzte sa.

vikaki
20. dec 2010

a ako druhorodicka som tu tiez velakrat spominala zazitky z prveho porodu,ako aj ostatne zienky co uz maju deticky a nikomu to vtedy nevadilo myslim,ze sme sa o tom bavili......Ja nemyslim,ze v kolonke=JANUAROVKY=je niekde v pravidlach napisane,ktore temy sa smu,ci nesmu rozoberat......vsetky sme mali termin okolo januara,niektore aj skor uz v decembry,ale to neznamena,ze koli 2-om tyzdnom rozdielu,nemame tie iste problemy a starosti...podla mna aj niekoto celkom v inom termine,alebo aj niekoto kto uz ma vacsie deticky a nie je tehu sa smie do debaty pripojit,pokial ma co povedat,pomoct,podporit atd.......A este...................napriklad ak niekto niekomu nesedi,nemusi jeho prispevky citat,alebo ak ho dana tema nezaujima,nemusi sa k teme pripojit......mame volny vyber................................................................................................a pravdupovediac tiez ma prekavapili aj ine prispevky od renatky=napriklad nazory o mikrovlnke a ze nemusi byt pre babo vsetko sterilne atd......Jasne,ze kazdy moze mat na vec svoj nazor a verejne ho vyjadrit,len je otazne,ako to ostatni zoberu .......

janicac
20. dec 2010

@sjussi Ahoj, taky gratuluju. Měly jsme stejná termín viď? 11.1.2011? Holky, co blbnete. Příroda si sama řekne, kdy se malé narodí, Vždyť už to je pak na celý život. já užívám poslední klidné dny.

monik1
20. dec 2010

Posílám tip na sms o narození 😉 http://nase-miminka.webnode.cz/sms-oznameni-o-n...

cara.m
20. dec 2010

@monik1 Nooo záleží na mimču 😉 My zatím přes den kojíme, přebalujeme a spíme, ale po koupání ožijeme a to s maminkou ponocujeme a ne a ne spát a maminka by taaaak moc spala 🙂 Takže je Adámek po tatínkovi jak vzhledem tak tím že ožívá v noci. Protože já jsem schopná usnout třeba i v devět 🙂

renatka100
20. dec 2010

nakoľko ide o DISKUSIU beriem názory všetkých. Každá môžeme mať iný názor a nikoho za ten jeho neodsudzujem.

cara.m
20. dec 2010

@vikaki mi to právě pomohlo, když jsi vykládala zažítky o porodu a o mimču. Pro mě je každá zkušenost dobrá a člověk pak fakt jak když to najde 😉

annmarie
20. dec 2010

@sjussi taktiež sa pridavam a gratulujem 🙂 prajem hlaven vela zdravicka...

annmarie
20. dec 2010

@cara.m
@haniula
ja si vas taktiež rada prečitam, a nemyslim si ze ked si o tom pisete ze by to bol daky problem 🙂 skor len ze sa s vami tesím a uz sa neviem dockat aj ja na tu svoju malinku 😀 😀 😀

annmarie
20. dec 2010

@ellahop tebe drzim na zajtra pästičky 😀 nech vsetko dobre dopadne a aby ste boli doma uz na sviatky 🙂

vilca
20. dec 2010

@sjussi gratuluju k narození Matyáška a přeju hodně zdravíčka 😵

stanulka551
20. dec 2010

ahojte baby, jasne piste, kazdy den sem chodim a cakam ktora bude dalsia v poradi. Jasne kazda ma obavy z porodu, ale nemyslim si, ze tym ze sa bude o tom mlcat tak to pomoze. Ja rada citam vsetky spravicky od vas a presne ako pisala cara, tym ze sme tu dlho a piseme si spolu, tak sme skor tu vsetky akoby kamaratky a tesime sa z kazdej dobrej spravy a podporujeme sa v tych zlych. Takze dakujem za vsetky spravy dievcata 🙂 a len piste pekne

vilca
20. dec 2010

@renatka100 ahoj, myslím si, stejně jako holky, že téma Január/Leden 2011 neznamená, že tady mohou přispívat jen holky, které porodí v termínu...aspoň si tady my čekatelky můžeme přečíst, co všechno nás může potkat, když se nám mimi narodí taky dřív... Já osobně když se neztotožňuju s názory některých z nás, tak na ně prostě nereaguju...nikdy by mě nenapadlo, že bych někomu, kdo napsal něco pro mě nezajímavého, napsala, ať jde do jiného tématu... 😕

vilca
20. dec 2010

@stanulka551 přesně tak 🙂

stanulka551
20. dec 2010

ja dneska za 19 dievcata ako ste na tom vy? 😉

vilca
20. dec 2010

@stanulka551 já ještě moc 😀

skubanekka
20. dec 2010

@renatka100 já se tedy přiznám, že jsem holkám vděčná, že poskytují info, na které se ptáme🙂, mám rodit poprvé a jsem ráda za každé info...!

skubanekka
20. dec 2010

@cara.m souhlasím s Tvým názorem a upřímně by mě mo mrzelo, kdybych názory Tvé a ostatních děvčat měla číst někde jinde.O((... Je to tu takové jak velká "rodina" a dá se očekávat, že teď už se to rozrodí, tak co🙂)

misag23
20. dec 2010

@sjussi Taky opožděně gratuluji k narození miminka. Hlavně ať vám dělá jen samou radost.
@haniula @cara.m Holky nenechte se odradit jedním názorem. Mě teda řádně vytočil 😠 Já si vaše zprávy čtu velice ráda, i když mám termín jako jedna z posledních tady. Dozvím se od vás spoustu věcí, který se můžou za pár týdnů hodit i mě. Tak prosím nepřestávejte 😉

misag23
20. dec 2010

@monik1 Moni, jen si hezky užívej do oběda v pyžamku u počítače 😀 I když ti trošku závidím, že už je manžel s tebou doma. Já jsem pořád sama, manžel chodí až po šestý hodině. Ale příští týden má dovolenou, tak už se těším.

Holky včera jsem měla hrozný den. Břicho mě bolí už od pátého měsíce, tak jsem myslela, že už jsem si za tu dobu zvykla. Ale včera jsem myslela, že už snad budu rodit. Bolesti v zádech i v podbříšku, že jsem ani nemohla vstát z postele. Na druhou stranu jsem nemohla ani pořádně ležet, protože mě píchalo ze všech stran. Dneska už je to o něco lepší, tak snad se to ještě na pár týdnů nebo alespoň dnů srovná. Zítra jdu na kontrolu ke své gyn., tak uvidím, co mi řekne. Snad bude vše v pořádku.