icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanuskaa
17. máj 2010

ahojte, po dlhšej dobe som tu :D

vítam nové tehulky

miyya
autor
17. máj 2010

haha uz v 4 hovadine mi vyšlo dievčatko. tak ja nakupujem ružové....len škoda tolkých modrých vecí čo mám doma. 😀 😀 😀

miyya
autor
17. máj 2010

mna dneska tak vytočil môj muž. teda on ma v poslednej dobe vytáča stále,ale dneska fest. asi ho tresknem z valčekom,ked príde domov. 🙄 🙄 🙄

stanuskaa
17. máj 2010

miy len aby to nakoniec nebol chlapček :D chichichi

stanuskaa
17. máj 2010

miy aj mňa ten môj 🙂 už som mu to vysvetľovala že som tehu a nech nehnevá a stále nič ... 😀 😝 uvidíme ako to zvládneme

adrous
17. máj 2010

kačerka:naše svatební foto aby jsi koukla jak mám velkýho manžela podotýkám že byl hubený. 😵 😵

janka0
17. máj 2010

AHOJ TAK UZ SOM TU ZAS MALA SOM TU KAMOSKU AJ S ROCNIM SYNOM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

stanuskaa
17. máj 2010

jani trošku si trénovala?

janka0
17. máj 2010

ABROUS STE TAM ZLATY 😵

janka0
17. máj 2010

TAK TROSKU S DVOMI JE TO FUSKA 😝

janka0
17. máj 2010

BABY UZIVATE KYSELINU LISTOVU?

adrous
17. máj 2010

janka díky za pochvalu 🙂 😉 já kyselinu listovou zobu,ale zatim ne žádný vitamíny. 😅

stanuskaa
17. máj 2010

jani je dobré užívať kys.listovú prečo sa pýtaš???

adrous
17. máj 2010

janka mám tu ještě jednu nej co mám ráda 🙂 😉

kinsli
17. máj 2010

Ahojky holky, jdu hodit Kačku do vany a příjdu na pokec 😉

adrous
17. máj 2010

ahoj kinsli 🙂 😉 doufámm že ses včera neurazila na tu moji tlamu 😀 😀 😀 😀

sova33
17. máj 2010

Ještě k těm vitamínům 🙂 Já mám babyplan pro první trimestr a pak mamavit. Sice se nažím jíst zdravěji, hodně zeleniny a tak, ale v práci nestíhám, a tak si říkám, že to pojistím tímhle. Jinak já i můj brácha jsme měli při narození bezmála 4 kila, takže myslím, že se mám stejně na co těšit 😀

jojci29
17. máj 2010

skoda ze svadba trva len jeden den.Je super sa citit tak princeznickovsky.Ja som mala len malinku svadbu zbuchnutu za 3 tyzdne.Nie zeby sme museli ale sme chceli.Ale dohodli sme sa s mm ze ked sa narodi babenko tak spravime svadbu v kostole aj s bielymi satkami.Len uvidas aku konfekcnu velkost budem mat. 😉

kinsli
17. máj 2010

adrous: Samozřejmě že neurazila 😀

miyya
autor
17. máj 2010

ja mám také nervy babule.ak mi ten môj nezačne pomáhať doma,tak neviem ako to zvládnem. celé tehuu a ked sa malé narodí,tak si to neviem ani predstaviť.fakt mám pocit,ze som na všetko sama. ☹ ☹ ☹ ☹ a niekedy mám takú chuť si vybit tie nervy na malom. ale vzdy sa to snažím rozdýchať,ale ani ten krpec ma nepočúva.len ked mu to vyhovuje. 😔

kinsli
17. máj 2010

jojci29: Tak alespoň poloviční nadšení pro svatbu bych potřebovala mít z toho co máš ty 😀 😀 😀 😀
Mě to vůbec nebere 😅 Přemlouvám se k tomu abych začla na magistrát se zeptat na volné datum, ale vůbec se mi do toho nechce 😀 😀 😀

adrous
17. máj 2010

kinsli to jsem si oddechla 😅 😅

kacerka
17. máj 2010

adrous, moc Vám to sluší - manžel je opravdu vazba 😅 😉

kinsli
17. máj 2010

miyya: V klidu, nejsi v tom sama 😉 Jsem na tom stejně. A když mi včera zděloval, že zase pojede na víkend na ryby, tak jsem říkala ať si jako nemyslí, že to takhle bude až bude mít 2 děti. Že se o ně bude taky starat, tak na to mi bylo řečeno, že pokud to vidím takto tak jsme měli mít 1 dítě 😠 No nenakopala by jsi ho do p... 😅 )

kacerka
17. máj 2010

já mám tady celé album 😉 http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID... Taky bych se vdávala znovu - bylo to nádherný a v srpnu už oslavíme 4. výročí - to to letí 😝 😝 😝

adrous
17. máj 2010

kacerka vidíš pak nemám mít takový velký miminko 😀 😀 ale kdo to má tlačit ven ☹ 🙄

kacerka
17. máj 2010

Holky, já mám manžela taky pryč - jel minimálně do pátku na hokej do Německa 😉 Jako stejská se nám po něm, ale na jednu stranu jsem ráda, že si od sebe zase na chvíli odpočineme 😉

sova33
17. máj 2010

miyya, kinsli: Tak vidím, že chlapi jsou asi všichni stejní. Nebo velká část z nich. 😀

kacerka
17. máj 2010

. . . no nic, jdu žehlit a přitom koukat na hokej 😉 Sem tam juknu.

kinsli
17. máj 2010

adrous: V pohodě 😉 jsem člověk který přesně zapadá do této doby, když něco chci tak to chci pokud možno hned 😀
Takže třeba nechápu kamarádku která říká, teplota ne, testy ne, to je moc strojený. Na to já kašlu,
když chci dítě tak ho chci co nejdříve a né se o něj snažit jako oni asi rok a půl a nic. To raději počůrám pár papírků 😀
je to strojený, žádná romantika, ale je to hned 😀