Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Přesně tak Moni, já nemůžu Nesafé ani cítit. Právě včera mamka uvařila sobě, mi a taťkovi kafčo.....jim Nesco a mi Caro....než jsem stihla ochutnat, tak taťka omylem vypil moje - vůbec to nepoznal. Zato já jsem to poznala okamžitě....hnus ☹ A to jsem taky před těhu vypila i 2-3 kafe za den 🙂
@kinsli Neboj, určitě budeš ráda až za tebou dorazí a ani nebudeš vědět jak, ale před malou se budeš držet. Hlavně to zvládni v pondělí, co nejdříve ať se moc netrápíš 😉
Co se týká těch sestřiček na rizikovce, ono se to o nich ví. Má známá rodila těsně před vánocemi a ta si to tam slízla opravdu luxusně. Doktor se ji za sestry dokonce omlouval. Ať tu práci ty BABY nedělají, když je to tak nebaví a obtěžuje je to.
A to by jsme si měli v nemocnicích připlácet? A za co? Že tam na mě bude někdo nepříjemný. To určitě.
Já jsem bohužel hrozný cíťa a tak si vše moc beru. Proto se teď snažím přichystat sama sebe na to, že se s tím můžu v nemocnici setkat. (Třeba: "Já jsem na vás nepříjemná, že se tak ke mě chováte?" - a umět to říci s naprostým klidem abych nebyla jako ony.) 😵
No, už se vidím jak se budu umět účinně bránit. 😒
@monalis Kašli na ně, když tak je setřeš 😀 Ale třeba sestřiška u Podholové je super, je to ale děsný pošuk 😀
Jinak na to pondělí jsem fakt zvědavá, né že bych si nevěřila, ale on je fakt strašně obrovský. Já mám přes břicho 130 cm a dítě je fakt všude 😅 On snad nebude tak strašně tlustý, je to prostě obr tak se to rozprostře. Podle mě těch 56-57 cm má. Ty jo to je stejně hrozný, nechápu kde se to ve mě bere 😅
@ellahop moc děkuji 😵
@sova33 Neboj nás nedáte, my budeme bezpochyb největší lednatko 😀 No fakt jsem na něj čím dál tím vic zvědavá 😀 Hlavně nemám body do porodnice, řekla jsem, že to řešit nebudu, až se narodí tak si ho změřím kolik má od ramínek po rozkrok a pošlu Lukyna něco koupit. Overal mám nádherný, je psaný vel. 0-3m ale je fakt veliký na těch 62 cm, tak do toho se vejít musí 😀 Pak jsem vzala takové tílečko, příjde mi to maličký, ale to jsem tu měla ještě po Kačence a měla ho na sobě ještě tak na měsíci a půl a to už 59 cm měla 😀 😅
Ty jo ale to je ještě prd, to holčina co měla chlapečka 53 cm/4250g má na 2,5m 68/7100g
tomu řikám masakr 😀 Kačka byla občí novorozenec ale pak zase rostla pomaleji. Tyhle míry měla na půl roce.
@kamusek Kami, i to kafe nahrává tomu, že to bude kluk 😀 Co znám těhule, tak kafe přestalo chutnat těm, které čekaly klučíka.. možná ti to tu z holek někdo potvrdí.. nebo vyvrátí? 😉
@monalis Achjoo, to je nepříjemné, když je někde takový personál 😖 tak ať holky narazíte na nějakou fajn sestřičku 😉
@sova33 jsem si říkala, žes tu od rána nebyla,tak už třeba jste v porodce a najednou se objevíš 😎
@monik1 No mě dneska po obědě nebylo moc dobře....nějak se mi špatně dýchalo a celkově takové nic moc. Tak mi Ráďa taky říkal, jdi mýt okna a večer jedem 🙂 Tak jsem se mu vysmála, že když venku leje, tak určitě půjdu mýt okna 🙂 Ale stejně myslím, že je to k ničemu. Já předevčírem převlékla postele, vysávala, myla koupelnu, vytírala - prostě i práce, které jsem v poslední době už ani nedělala, aby to nepřišlo moc brzo, a stejně nic ☹ Asi prostě se bobiškovi v bříšku líbí....Ale taky šílená představa, že bych měla být 2v1 až do 24.1. ☹ Pomooooc....snad NE!
baby ja som dostala také bolesti do lavej strany neviem či sú to kontrakcie alebo ma začali boleť kríže....
@kamusek Ono to je individuální, každému zabere něco jiného.. Kamarádka měla termín 23.12. a dělala všecko proto, aby už na Vánoce byli doma a podařilo se to a rodila 18.12. Prý uklízela, myla okna a všecko co jsi psala...
Můj Dan zase včera přišel z pivečka a říká mi: Dneska v noci prosím tě neroď, potřebuju se vyspat 😀 😀
@sova33 Přeju ať to přijde co nejdřívee!!! 😉
Ahoj maminy! S velkou radostí vám oznamuji, že jsme to zvládli 🙂 a že se nám 30.12.2010 narodila dcera Daniela (2,61kg, 47cm). Je neuvěřitelně hodná...a nejkrásnější 🙂
Všem vám přeju nádherný rok 2011, zdraví, štěstí, lásku...a aby jste měly tak bezproblémový a rychlý porod, jako my a už brzy mely ta svá Zlatíčka u sebe. Držím palce!
Maminky a těhulky, prosím vás, taky vás tak hrozně bolí klouby na rukou? Nebo jsem jen já nějaká vadná? Mám to od chvíle, kdy začal 9.měsíc a nemůžu ani pevně nic uchopit, jak to bolí...
@clerens Moc gratuluju k Danielce 😵 😵
@elzu @kamusek Jo s chlapama je to sranda, mi někdy přijde, jak ten můj uvažuje - že přemýšlí jak ten porod zvládne on a ne já 😀 Jinak s kloubama neporadím, nevím 😖
Holky, která byste už v těhu při tom čekání nevěděla co by.. tak já dnes poprvé dělala Honzovy buchty http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=2448 a musím sama sebe pochválit, jsou supéééer 😀
@elzu Mně začli bolet klouby před pár dny - ale jenom kotníky a kolená - taková tá vnitřní bolest jako u začínajíci chřipky. No musíme to už nějak doválčit, no ne ? 🙂
Jinak my jsme měli včera malý poplach s plodovkou (naštěstí to nebylo ono) ale byla jsem překvapená, jak byl můj drahý úplně v klidu. Domluvili jsme se že počkáme pár hodin a uvidíme zda se to rozjede nebo ne a pak skočíme na ten Temešváryho test...tak nějak jsem čekala že bude panikařit, celkem to potěšilo, že byl v takové pohodě 🙂

@monik1 no tak to je fakt ze to neni zrovna levna zalezitost a jeste k tomu tam toho zase tolik neni kdyz se do jednoho hrnku dava 9-10lzicek toho prasku