Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
bože baby máte aj vy niektorá také obrovské brušisko??? ja už začínam pochybovať, ved meriam ledva 160 cm a brucho jak hrom....normálne sa bojím že ako to porodím...
@luuca1 ja som na tom skoro rovnako 😒 . 163 a teda brusisko ako hrom pri malom som ho vobec nemala take velke ako terz. Az mam strach ako sa potom stiahne naspet. Pri Samkovi uz v lete bolo celkom fajn a rodila som na jesen. Ale teraz budem rada ked sa scvrkne do roka od porodu. Dufam, ze mi nezostane ovisnuta koza 🙄 .
dievcata,ja mam uz skoro mesiac mliekovu maniu...manzel mi nestaci kupovat mlieko.Pri Pii som tak v poslednom mesiaci pila dzusy a sodovku...Teraz nedokazem zit bez mlieka=zahana mi palenie zahy a mam nan strasnu chut...denne vypijem skoro 2 litre...uz som to zacala miesat s vodou,lebo kukam ze som za mesiac pribrala 4 kila 😠 ....Som zvedava,ci to aspon pomoze tvorbe materinskeho mlieka,,,,,
@vikaki těch 250 gramů za týden jsem četla na webu, to bude tabulkově, ale u každého mimi to bude určitě jiné 😉 takže taky tě čeká "macek" 😅
@vikaki buď ráda, že piješ mlíko, já ulítávám zase na coca-cole nebo kofole, pořád mám na to hroznou chuť a taky jsem za poslední měsíc přibrala 5 kil 😝
@kinsli taky držím pěsti na pondělí ať je vše OK a malinký bude třeba menší než ten odhad 😉
@monalis kamoska co ma TP 14.1. porodila dnes 😀 Tak se asi všechny potkame v porodce 😀
Jinak v pondělí určitě písnu info.
Ted jel Lukyn odvest Kačenku k babičce a dědovi na týden. No psycho. myslela jsem si, že se uřvu 😔
Tak mám přislíbeno, že za mnou v úterý přijedou 😵 No uvidíme jak na tom budu, nechci aby mě viděla jak se někde ploužím 😔
@vikaki No těžko říct s tou váhou prcka.. mi naposledy dělal UZ v 32.týdnu a teď mi prý už dělat nebude pokud k tomu nebude důvod.. takže až v porodnici 😒
@sjussi joo, to gravimilk mám taky koupený, to jsem ráda, že je výborný a pak mám ty instantní granulované čaje Hipp rovnou 3 krabice, snad to bude taky dobrý 😉 A co Matyášek, jakpak se má? 😉
holky s těmi přírůstky vás nechci děsit, ale to fakt moc neodpovídá 😒 malý nabíral mezi 24tt - 30tt 250g týdně, což bylo fakt moc, pak zase se zabrzdil a dal jen 0,5 kg za 3 týdny no a teď dává tak 350g týdně. Prostě mazec 😝
@monik1 ja ho uplne miluju ale muze se jen 0.5l denne,ikdyz i tak dobre jinak bych musela kupovat na kazdy den 1krabicku 😀 caje mam leros a ty chutnaji jak bylinkovy caj 🙂 Maty je sikulka roste jako z vody ale v noci zacal mit trosku rymu tak sme dneska ani nesly radsi ven ale nastesti ji ma jen trosku.
jéé holky co už jste porodily jaký čaj se kupuje na prdíky?? Myslím ten co pijí maminky 😉

@kinsli Držim pěstičky ať to zvládnete. Jak ty tak malý. Hlavně ať to v pondělí jde rychle a pak dej vědět jak jste na tom.
U nás se zatím také nic neděje. V pondělí jdu na kontrolu tak uvidíme jak jsme na tom 😉