Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
katkaag: jeeej, uz mate srdiecko? Gratulujem!!! 😉 A povedlai ti z coho spinis? Ja som mala hematom, ale ten uz sa vstrebal.
albao...no ževraj sa nejak ešte čistím 😕 ??? ako neviem, čo tým bolo presne myslené...ale celkom ma ukludnil...ked som aj to srdiečko videla biť....ale aj tak som podchvílou na záchode a kontrolujem 😒
katkaag: lavne sa setri, vykasli sa na vsetko na tyzden 😉 Papaj vela citrusov 😉 Vraj az 25% tehuliek v prvom trimestri ma obcas spinenie
Inak..mňa ešte sem tam pobolieva podbruško ako pri m.....ako ste na tom vy kočky??
hmm... citrusy..dnes pojdem nejaké nakúpiť 😀
katkaag: aj mna vtedy v tom obdobi, ked som spinila. Doktor mi na to dal magnezium 500mg. Zobrala som si v prvy den asi 2 tabletky, par dalsich dni uz iba 1 a mam skoro cele balenie doma, lebo tym mi to uz preslo 😉
babule mne tiez byva zle hocikedy aj rano aj vecer asi tak na striedacku a v noci sa zobudim lebo musim ist na wc a potom nie a nie zaspat, cumim o stropu aj par hodin, tiez si neviem najst polohu, na bruchu sa mi zle lebo ma bolia prsia a na boku nie som zvyknuta...
a gratulujem k srdieckam 🙂
katkaag ja mam 70kg pribrala som po tabletkach a injekciach,a napriek tomu všetkemu my chuti sladke 😝 musim sa trochu krotit ,dneska som bola na kontrolke aj my už mame srdiečko 😀
katkaag aj mna este tak pobolieva podbrusko, hlavne vecer, vzdy sa vystrasim a idem kontrolovat na vecko ale zatial vsetko v pohode
ahojte, minuly tyzden som si vycikala dve ciarky 😵 pozajtra mam ist na utz, tak dufam, ze mi to doktor potvrdi, tak sa k vam pridam...
ale nebudem mat asi vela casu na prispievanie, kedze mam doma maleho nezmara
Jej babulky - tehulky gratulujem k srdieckam 🙂 🙂 🙂 🙂
ja si ešte pockam zopár dni, ale už sa teším (potichucky)
ja som sa naobedovala, vlastne to bol len krajec chleba so sunkou a paprikou ale stále som
hladna. Ešte som si dala jablko, ale z toho mi asi ešte viac vytravilo.
Katkaag, aj mna ešte sem tam pobolieva bruško. Ja beriem každý deň magnezium, sumive a už je to lepšie.
Inak sa mi stalo, že som si minuly týždeň dala jahody a sa mi z nich vyhadzalo brucho, take malé flaky a nechce to zmiznúť.
Som tava, lebo jahody a kivi sú najviac alergenne
niekto tu minule dával zoznam vhodných potravín a boli tam aj jahody. No ja ich už jesť nebudem
Ahojte dievčatá, aj ja ak sa všetko podarí, tak by to mal byť január 2011. Môžem sa k vám pridať?
susann83 sranda aj ja som jedla jahody a nič
Nikinka vitaj, jasne, že sa môžeš pridať 🙂
už je nás tu dobre veľa, bude aspoň sranda
Niki, a kedy si robila testik, aj u lekára si bola?
Bakosko, ani ja nechápem. Nikdy som si nevsimla že by som mala na niečo alergiu. A asi pred 2 mesiacmi som sa zas od pesto omacky vyhadzala, na predlakti, potom som pár týždňov mala na tých miestach suchu pokozku.
Hádam to prejde a malé je ok
susan, to vyhadzanie je v pohode...ja som to mavala pri malej, ked som bola tehu a to na nic nie som alergicka...to len telo inac troska reaguje... a mala tiez neni na nic alergicka, uz pojedla vselico a je v poriadku ... a dalsia vec, vobec som sa neobmedzovala v potravinach, aj ked su medzi alergenmi, podla mna sa to pocas tehu neoplati...az potom pri kojeni 😉
Vítam nikinku a ajku.... 🙂
presne ako vraví ajka. ja som ale počas kojo držala dietu kým skončili koliky. potom som začala spestrovať jedálniček.sem tam sa malinký vyhádzal,ale vzdy to hned prešlo.ale zase malý dobre znáša vela vecí,tak je to individuálne.
Ajka Karin je krásne dievčatko. 😵 😵 😵
Ďakujem vam baby, ukludnili ste ma 🙂
susann83 - test som si robila pred týždňom a boli dve čiarky a keď som bola u lekára, tak mi povedal, že som skoro a mám prísť 31.5. Nedal mi ani nijaké lieky aj napriek tomu, že som už mala v minulosti 3x MA ☹ Vo štvrtok idem do Martina na nejaké veľké vyšetrenia, tak dúfam, že to dopadne dobre...
miyya dakujem...akurat sa zobudila a ideme na navstevu
pekny den vam zelam vsetkym
Bolí vás niektorú v v pravom boku?
Jaj baby, mam taku dilemu, doteraz som bola sportovo aktivna, chodila som s kamaratkou na aerobik a este k tomu aj s ocinom a bratom sme hravali nohejbal (futbal cez siet). No a teraz ma vsetci volaju a ja neviem ci mam ist, ale nechcem im to este povedat. Citim, ze sportovat by som este mohla, ale bojim sa...
Niki, mna dnes boli v pravej slabine
a presne kamoska mi cez víkend spomínala, že mavala strašne bolesti v oblasti slabín, jej tam vystrelovala
Luculele, ja by som to na tvojom mieste moc neprehanala, skakave športy sa neodporucuju, možno ten nohejbal, keď nie je veľmi náročný.
mne to niekedy aj v oblasti slabín aj v boku priamo ako je pás, ale na pravej strane nižšie rebier...
Nikinka, to nechápem, prečo ti nič nedali. Aspoň duphaston ti mohli.
Ja som tiež mala v decembri spontanny potrat a dr mi teraz hneď navrhol duphaston.
Držím ti palce, aby sa tentokrát malinke drzalo najsilnejšie až do termínu ;€
Ďakujem, bojím sa veľmi, ale verím, že to už bude dobré...
kocky mne sa to zvracanie zhorsilo tak, ze mi hrozi nemocnica a infuzky. Teraz som si skusila dat cipky proti nevolnosti, snazim sa pit tekutiny, ale ked mi nezaberu, tak zajtra do nemocnice. UFF
fu sylvi ale nebojkaj, v nemocke ti daju infuzky a zle ti nebude. pre tie dve malé potvorky to vydržíš. 😉 😉 a ak sa ti to zlepší,tak ta rýchlo pustia domkov.
Nikinka bude určite. do tretice to musí vyjsť. 😉
sylvi, neboj sa ak by si aj sla do nemocky aspon ta tam maju pod kontorlou, ja dufam ze sa to coskoro zmierni aby si mohla normalne fungovat
Nikinka, tentokrat to vyjde 😉 urcite

ahojte kočky, dlhšie som tu nebola...nejak sa neviem dať dokopy ☹ len by som spala 😀 ....a pozerám, že sa nám to tu rozrástlo 🙂 ....mna momentálne trápi trochu špinenie..bola som na pohotovosti....ževraj je to OK a dali mi ascorutin a tiež som vcera videla prvý krát biť srdiečko nášmu drobcovi 😀
Inak ked sa tu bavíte o tých kilách v tehotnestve....no ja som pred pol rokom úspešne zhodila skoro 20 kíl 😀 ...takže predtým som bola ako slonica 😀 😀 ...no a teraz tak 66 -67 a mám hrôzu z toho , že opať priberiem, dufam, ze nejak to zvladnem v norme....Inak mojej segre sa tento rok v januári narodilo babatko...takze presne o rok to čaká mna...a ta už je teraz na povodnej váhe....tak snád sa to aj mne podari...