icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jojci29
18. máj 2010

sylvia21 to mrzi.Ja som este ani raz nevracala.Moj prvy priznak bol ze mi totalne smrdelo tekute mydlo ktore mi mm kupil,uplny smrad no des ale ked som ho ovonala vo flaske vonalo super len na tele smrdelo.No a dnes som si spravila sunkovy chlebik na desiatu a sunka chutila ako keby som alobal jedla.
Gratulujem k srdieckam a vitam nove tehulky.Uz nas je pekna kopka.

nikinka1981
18. máj 2010

miyya, lenka47 ja tomu tiež verím, že to bude dobré aj keď sa bojím ☹

januarovky
18. máj 2010

a nové tehulky januarovky, šup šup posielajte mi do IP udaje do tabulky. 😉

miyya
autor
18. máj 2010

jojci a to keby si cítila tu aromu môjho posraného syna. no fuuuuj, idem nato 😝 😝 😝

janka0
18. máj 2010

ahoj mamini aj ja gratulujem k srdieckam aku krasnu tabulku mate 🙂

nikinka1981
18. máj 2010

super tabuľka pôrodov 🙂 ja mám TP 19.1.

janka0
18. máj 2010

ja 8 ale alexko sa mi narodil o 2 tyzdne skor tak mozno budeme mat vianocný darček

jojci29
18. máj 2010

miyya ja som zdravotna sestra takze ja mam vseliake aromy pod nosom 😖

janka0
18. máj 2010

jojci vsimla si si ze mame presne taky isty termin 🙂

miyya
autor
18. máj 2010

ahaa jojci tak to hej, to si užiješ.

janka0
18. máj 2010

miyya uz ste prebaleny?nevypina ti Misko pocitac ?ja tu musim striehnut lebo ho mam kazdu chvilku vypnuty 😒

sova33
18. máj 2010

Vidím, že tu na 8. ledna má termín víc z nás 🙂

jojci29
18. máj 2010

janka vsimla som si,uvidime ktora bude skor rodit.Bola si uz na sone?ja to nejako odkladam-zeby strach ci bude bit srdiecko?

janka0
18. máj 2010

ja idem zajtra uz je rano 🙂 neviem sa dockat

janka0
18. máj 2010

neboj urcite budu v poriatku 😅

janka0
18. máj 2010

mam tam preklem myslela som ze nech uz je rano 😀

jojci29
18. máj 2010

ja este pockam tyzden,nejako to vydrzim.Aj ked pridem od nervozity aj o posledne nechty

terka23
18. máj 2010

Ahoj holky,
chtěla bych poprosit o radu. Jsem v 8. týdnu těhotensví a zdrovna tento víkend máme slučák ze střední školy. Některé bývalé spolužáky jsem neviděla snad 5 let a moc bych tam chtěla jít. Ale je to v hospodě, kde se bude určitě kouřit. Myslíte, že bych tam mohla třeba na 2-3 hodiny zajít? Samozřejmě budu pít džus apod. Kdoví kdy se zase sejdeme, ale samozřejmě bych nechtěla ublížit miminku. Děkuji za radu!

janka0
18. máj 2010

jojci29 uz ste vyberali meno?

janka0
18. máj 2010

ja si myslim ze tie 2 3 hod malemu neublizia

luculele
18. máj 2010

terka23: mozno by stalo za to zabojovat o to, aby bolo stretnutie v nefajciarskych priestoroch, alebo ak bude teplejsie, tak niekde vonku na terase napriklad...

jojci29
18. máj 2010

meno vyberieme az tesne pred porodom.Predtym sme mali vybrate a bohuzial nevyslo to tak teraz sme sa rozhodli nechat to na potom.Pre istotu.
terka23-urcite mozes ist na chvilu,nieje to pre dieta to najlepsie ale ak si nefajciar chvilka neuskodi.Teraz nech sa nikto na mna neurazi ale je smiesne ked fajciarka povie hned ako som sa dozvedela ze som tehotna prestala som fajcit.Je to sice chvalihodne ale nikotin zostava v tele 10 rokov takze ho dieta tak ci tak dostane.A niekde som citala ze tuhym fajciarkam sa neodporuca uplne prestat fajcit lebo ten stres a abstak skodi dietatu este viac

sova33
18. máj 2010

terka23: Taky si myslím, že na chvíli by mu to ublížit nemělo, to bys totiž dnes nesměla nikam. A na místě zjistíš, jak to tam vypadá. Třeba to ani nebude tak hrozné. 🙂

janka0
18. máj 2010

jojci 29 vidim ze mame toho viac spolocne ja tiez uz nefajcim a ani mi to nechyba

adrous
18. máj 2010

jojci29:kamarádka kouřila startky a tak ji dr nedoporučil úplně abstinovat ale nějakou mohla vykouřit 🙂 😉 byla dost silný kuřák a tak to jen omezila a nějakou cigaretu vykouřila aby to špatně nesnášela 🙂 😉 myslím že je to takto rozumné 😅 😅

jojci29
18. máj 2010

ja stastnych 6 rokov bez zavislosti a teraz cigaretovy dym doslova neznasam

miyya
autor
18. máj 2010

ja som tiez fajčila pred miškom.ale málinko, niekedy som si celý den ani nezapálila. ked som ostala tehu,tak som si už nikdy nezapálila a som rada. 🙂

janka malý tu behá s holou riťou.odmieta plienku. 🙄 🙄 a notebook nevypína. vypol telku, dvd aj kablovku. druhýkrát mi zapol umyvačku,tak supeeer čo vam poviem. ale inak bol aj zlatý, pozrel si rozprávku pekne, dneska krásne papinkal najprv svoj obedík,potom si dal aj z môjho zeleninku. a dal mi aspon 20 pusiniek. 😵 😵 😵

sova33
18. máj 2010

U nás se kouřilo od malička, a to docela dost, takže pasivní kuřák jsem byla velice brzy, ale jinak mi to nic neříká a poslední dobou mi ten smrad z cigaret docela dost vadí.

jojci29
18. máj 2010

pasivne fajcenie si uzivam dost casto teraz-v podnikoch si nechtiac pofajcim dost,nikto neberie ohlad ze je medzi nimi nefajciar,a ked stupa hladina alkoholu stupa aj hladina potreby fajcenia.Vzdy sme hotovi s mm a na druhy den sa nemozme nadychnut zhlboka a smrdime jak.....vsetko oblecenie ide komplet do pracky.