Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Holky a co vasi mimisci? Jsou aktivni nebo vam prijde ze ted vic spinkaj? My mame furt nejakcnejsi vecery. A nekdy i dopoledne. Porad mi vystrkuje zadicka nebo spis prdylku a nozicky a nechava se hladit. Vzdycky kdyz to zacne delat, tak citim uplne tlaky na kostrc a nekdy i konecnik. Uz tam ma asi malo mista.
Naše malá je taky hrozně akční...určitě víc jak první dítě. Ale v noci krásně spinká, tak aspoň tak. Třeba to tak bude i po porodu 😀
@zuzik28 To mě taky dělala doktorka ultrazvuk v 31.tt a od té doby už ne. A ani dělat nebude. Má jasně na dveřích napsáno, že pojišťovna hradí jenom 2 ultrazvuky za celé těhu a jeden se platí. To jsem platila v 13.tt - 300,-! Nechápu za co, vždyť elektřiny to tolik vzít nemůže ne? 🙂 A jestli mi budou dělat ultrazvuk a odhad v porodnici, to vůbec nevím, to se dozvím až zítra....
A kolem toho 13tt se dela dalsi odhad terminu porodu. Ten ma bejt udajne nejpresnejsi, protoze podle PM je to jen teoreticky odhad. Rikali vam taky druhy termin? Nam tam pan doktor urcil termin az na 12.1. Takze by mel byt o 4 dny mladsi nez mi vychazi podle PM.
@lavazza jo, to já myslím taky...akorát jsme si pak ještě zaplatili nadstandardní kardio UTZ...dostali jsme takovej letáček, že ho tam dělá přímo dětský kardiolog a dokáže vyloučit nebo najít srdeční vady a pak doporučit, kde je v tom případě nejlepší rodit, aby byla stoprocentní péče...tak jsme si řekli, že těch 500,-Kč už nás nezabije a aspoň budeme mít jistotu 🙂 Jinak jim jde asi hlavně o to, aby si ty maminky platily co nejvíc nadstandardních úkonů, znáš to...
Ahojda, koukám, že řešíte váhový odhady a UZ. Já jsem taky měla UZ naposledy ve 30. týdnu a tehdy byl odhad 1750g, jinak ho Dr. už nedělala, přesto, že ho má taky přímo v ordinaci. Nu já už jsem tak zvědavá, jaký to mimčo bude, jak velký, komu podobný a hlavně, jestli holka nebo kluk!
Holky, zrovna mi pošťák přinesl balíček s pláštěnkou a rukávníkem na kočárek, jupííííí 😀 Čekala jsem na to skoro 3 týdny, tak z toho mám radost jako malá holka 😵 Jak málo člověku stačí ke štěstí 😅

@zuzik28 to máš dobrý že ve 32tt mě jí dělaly naposled ve 29+4 😀