Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vilca Já jsem byla u obvodní a ona mě poslala i na to EKG, ale na gyndě mi o EKG nic neříkali, tak nevím, asi to fakt nemusí být! Stejně pokud bys nějaké problémy měla, tak bys o tom určitě věděla a měla to napsané v papírech....Je to spíš jen pro jistotu, aby oni se kryli, kdyby náhodou něco....
@monalis No, a bohužel neuděláme nic... ☹ Jasně, mohla bych přejít k jiné doktorce, ale jinak je strašně fajn, takže nemám důvod. A říkám si, že kdysi to taky nebylo a dětičky se rodily 🙂 Hlavní je, že aspoň těch pár UTZ mi udělala a tam se potvrdilo, že je všechno v pořádku....A tu váhu stejně přesně neurčí a v porodnici při příjmu mi ultravzuk udělají, takže pokud bude mega velké, tak to určitě budou řešit 🙂 Ale jinak bych samozřejmě byla ráda za každý další UTZ 🙂
@vilca já sem včera objednávala dětskou hrazdičku 3v1 od Little Tikes - Ocean, tak sem zvědavá kdy příjde, sem z ní nadšená, je za dobrou cenu, taky když mi něco přijde tak mám radost
manžel když objednával postýlku a takový ty věci kolem tak už se nemohl taky dočkat 😀 a hned postýlku stavěl, povlíkal a musel se pochlubit rodičům a babičkám 😀
@sova33 To je určitě důležité udělat EKG v takových případech. A myslím si, že pak lékař snad posílá automaticky 😉
@kamusek On ten odhad váhy má odchylku 700g průměrně, takže je těžké váhu určit přesně. S tím utz je to prostě těžké, záleží na lékaři. Moje mamka byla na utz jednou a to těsně před porodem a ještě ji nic ani neřekli, takže mi oproti našim rodičům jsme informované a kontrolované až až. 😉
Hlavně když je vše v pořádku 🙂
ahojky januárovky...ja mám tiež termín v januári...ako sa cítite? už ste pripravené na príchod bábätka? ja akosi nič nestíham...ešte nemám autosedačku pre krpca ani vecičky vypraté 😅 ajke82 sa v piatok narodilo dievčatko Romanka...my sme boli cez sviatky u svokrovcov a ked sme prišli sme ochoreli, potom nás šupli na týžden s dcérkou do nemocnice no a teraz neviem čo skôr...hlavne, že malá je už OK, len ja som tam nachladla a pobolieva ma hrdlo...
Ahoj holky, já tady celé dopoledne měla kamarádku co čeká mimi na konci května, ještě takové mini bříško 😵
Popsaly jste toho teda dost 😎 Mi taky dělal Dr. naposledy UZ v tom 32.tt - to byl odhad váhy 1950 gramů a od té doby mi UZ nedělal, prý už není třeba.. Ale jinak musím říct, že mi dělal od začátku těhu do toho 32.tt UZ pokaždé, takže jsem malého viděla pravidelně každý měsíc, ale možná protože jsem měla na začátku těhu problémy...
Jinak co jsem se informovala na tu váhu prcka - tak prý to dělají fakt jenom na těch velkých UZ, že za účelem zjištění váhy se UZ nedělá, aby pokaždé měřil obvod hlavičky, bříška a stehenní kosti...
Já jdu zítra na monitor, tak jsem zvědavá, mám termín za 2 týdny a už teď jsem nervozní a co teprve vy - co už to máte teď 😔
Ahoj holky, mně doktorka dělá ultrazvuk na každé kontrole, vždycky se aspoň na chvilku koukne 😉 A nikdy jsem nic neplatila. Jen když jsme se objednávali na 4D ultrazvuk, tak ten byl placený. Jinak váhu mi říká spíš odhadem, sama říkala, že to je dost nepřesné. Teď už mě předala na poslední kontroly do nemocnice. Ve čtvrtek jdu poprvé, budou mě natáčet a možná i vážit mimi, tak uvidíme.
Jinak na všechny kontroly, co jsou v průkazce (EKG, zubař a obvodní) mě poslala. Bylo to už někdy v létě.
Do porodu nám zbývá 15 dní a už mě taky pomalu začínají rozčilovat dotazy, zda jsme ještě 2v1 😠
ahojte dievcence...ja uz to nestiham dozadu citat,tak ani neviem co mate nove,kto porodil,kto nie...mam tu teraz maminu,tak sa venujeme jedna druhej....vcera som bola v nemocnici na zapis....tak si ma zapisali ,ze tam budem rodit....v tej nemocnici som este nikdy nebola,ale sa mi celkom lubi,teda este viac ako tam kde som rodila prvy krat..mala je ok,ma dobru polohu a je pomali pripravenma na porod,je uz dost nizko....A co ma najviac tesi,vraj ma zatial len 3200 gr.,teda ak sa narodi v najblizsich dnoch ,bude to ok....Manzel mi kupil v lidli velku fitloptu,co ma na bokoch aj gumy na cvicenie svalov ruk,takze mozem na nej cvicit aj po porode...zatial na nej len hopsam a sedim,uvonuje mi bolesti chrbte+pijem ten malinnik....no a kazdym dnom citim babo nizsie a nizsie,mam bolesti pri chodzi,brusko stale tvrdne..tak uvidime kedy sa mala umudri a vypyta sa von 🙂

@vilca Já jsem to měla v těhotenské průkazce a řekli mi, že si to do porodu musím vyřídit, tak jak píše babie.