Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
teda teď sem před chvílí napsala že se nic neděje,ale začínám mít bolesti v podbřišku jako kdybych měla silnější menstruační bolesti, no sem zvědavá co se bude dít
Krásné ráno! Vyrážím na poslední kontrolu ke svojí doktorce, tak jsem zvědavá, co mi řekne 🙂 Přeju všem maminkám, mimískům i těhulkám krásný, příjemný den..... a těm co budou rodit, rychlý a co nejméně bolestný porod 🙂
Tak my jsme taky po kontrole. Všechno pěkně drží, jsem zavřená, na porod to nevypadá. A i když je malá KP, tak prý nevidí důvod, proč bych neměla rodit normálně. Tak uvidíme, až to přijde, jak to půjde. 😒
@misinka22 fiha 🙂 no vidis...akurat vtedy ma mama narodeniny...a malinky bude taky mensi valibuk 🙂 uz si pokojnejsia ked vies kedy?bo mna to vtedy strasne ukludnilo, ked mi povedali ze kedy to presne bude...potom som uz len pocitala dni kedy s malou uvidime a odvtedy laska na prvy pohlad 🙂
@verca84 drzim teda palce aby sa vam mlieko rozbehlo...aj ja som unavena, priznam sa, ale nie z toho ze nas rezim treba malinkej prisposobit, ale mala som mensie problemy s narkozou, tak mam uplne v prdeli lavu ruku a aj ked ranu citim,hoji sa dobre, len krize co mam posunute mi tlacia na bedro tak mi je kolkokrat od bolesti do placu...ale akonahle sa pozriem na malu aka je spokojna, prejde ma to...
my mame dnes prvý tyzden 😀
jaj, nestiham vas citat... 🙂 sice malinka dost naspi, ale kedze ja mam stale skuskove a cakaju ma styri skusky...popritom ako sa s Natali szivame, a starost o domacnost, tak musim semtam pozriet aj do zakonnika... hadam to dako vydrzime 🙂 a potom si dam oddychovu literaturu v nasej teme 🙂
drzim vsetkym maminkam cakatelka palce aby mali lahky porod nielen to prirodzenou cestou ale aj SC...a ked som presvihla, tak gratulujem uz novym maminkam co maju svoje pokladiky doma 🙂
@petulke
@brego
@peach - tak ve 22:08 mi začly bolesti asi po 15 minutách, zhruba do 1:30 a pak to pomalu ustávalo, pořád sem se cejtila taková mokrá a teď nic, si říkám jestli sem neudělala špatně ten ricinový koktejl, místo slivovice tu jsme neměli sem dala rum, takže mě zítra čeká kontrola v nemocnici a uvidíme co mi řeknou
Tak se taky hlásíme z kontroly. Všechno sice OK, ale od minule žádná změna 🙂 Srdíčko krásně bilo, otevřená stále na 1prst a čípek zkrácený. Prý to může být dneska, ale taky příští týden... 😀 Zítra si mám zavolat už do porodnice a domluvit se na kontrolu. Tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou 🙂
@lavazza Tenhle průběh tu už spousta mamin popisovala. Proto se to bojím vyzkoušet. Prý všem začaly kontrakce a trvaly dost dlouho, ale nakonec to odeznělo. Myslím, že to zkoušela i Kinsli a měla stejný průběh a pak rodila asi až za tři nebo dva týdny.
Asi do tohoto pokusu nepůjdu - bojim, bojim ☹
Hlavně, že jsi to zvládla 😉
Ahojte dievcata, som tu nova. Sice som neprecitala vsetky prispevky uplne od zaciatku, lebo to by som tu bola dost dlho, ale ako vidim, je vas tu vela januarovych/lednovych tehuliek. Dufam, ze sem zapadnem a priberiete aj mna do debaty 😉
@kookaij dakujem ti. vidim, ze ty uz mas po a doma mas uz dvoch certikov malych. Kiezby som uz aj ja mala po a mojho mrnuska mala uz doma. Chce to trpezlivost este 🙂 Zajtra idem prvy krat na poradnu do nemocnice, tak som zvedava, ze ako dopadneme. A este mi nerobili tie tzv. pasy, cize pocuvanie oziev srdiecka, tak dufam, ze sa uz dockam konecne.
@vilca ahoj, no yo, ale uz by som to chcela mat za sebou najradsej. mne tento termin vychadza aj podla menstruacie aj podla UZV rovnako. tak uvidim. A by som rada vedela, ze aky je mrnusik uz velky, pred mesiacom mal 2 300 g a doktor mi povedal, ze nemam cakat velke babo. Co mna len tesi, aspon ho lepsie vytlacim 🙂
@annmarie ahoj, citala som si tvoje pismenka. chodis popri malej este aj do skoly? zvladas to v pohode? lebo ja mam teraz take stresy kvoli skole. neuznali mi ziadost, tak musim mat aspon 8 kreditov, aby som si to mohla odlozit o rok. je to na nervy. ani neviem, ci si to do porodu stihnem vybavit.
@annmarie s tou tvojí školou tě obdivuju...když jsem čekala Evičku, tak jsem v 6. měsíci dělala státnice, takže jsem si pak říkala, že to mimi bude určitě na nervy jako já před zkouškami 😅 Vůbec si nedovedu představit, že bych nějaké zkoušky dělala s malým miminkem... Tak držím palce, ať to všechno zvládáš 😉
@vilca fuuuha, teda, to bude riadny valibuk. No ja idem zajtra do poradne, prvy krat do nemocnice, tak som zvedava. Asi mi UZV robit nebudu, lebo mne robili len 3 ci 4 krat za cele tehu. Ale uz mas jedno baby, takze vies do coho ides 😉 TO je asi horsie ako ked si prvorodicka, lebo vies uz, co ta caka. My prvorodicky sa bojime nepoznaneho.
@llenkapettko No já jsem taky až do teď chodila ke své gynekoložnce.....ale v pátek už mám termín, tak od zítra už mě odeslala na konzultace do porodnice. Ale vím, že někdo chodí do porodnice už celý poslední měsíc :-/
@kamusek To se divím, že už tě odesílá do nemocnice. Protože se prý odesílá až po termínu, což znamená v 41. týdnu. Já mám termín 15.1. ale když neporodím tak 17.1. jdu ještě ke svému doktorovi a to už by mě hned poslal do nemocnice na konzultaci.
Máš pravdu, že někdo chodí do nemocnice na kontroly už v posledním měsíci, ale to ti, kteří buď mají nějaký problém a nebo pokud lékař nedělá poradnu do konce těhotenství. Proto jsem ráda, že můj doktor vede poradnu do 40. týdne 🙂
Upřímně Ti a stejně tak sobě přeji aby jsme to stihly sami od sebe do termínu 😵

@misinka22
Tak to jo 🙂 . To mas dobry, ze vis kdy uz mimiska uvidis. Tak drzim palecky. My kdyz neporodime do 17., tak jdem na vyvolani, tak to budem mit skoro stejne 😉