Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No, tak výsledky budou až příští pátek!!! 😠 Poruba má čas!! Je to na pytel, další čekání!! A navíc malá má pupečníkovou kýlu. Já si asi už půjdu hodit mašli!!
@kookaij Ja som bola vcera prvy krat v nemocnici na poradni. Zo zaciatku som bola zhrozena, ze budem dlho cakat, ale dopadlo to dobre, nebolo to az take hrozne. Vavra ti aj povie, aj sa na hocico opytam a mi odpovie, a ked tam vzdy pridem, tak sa ma opyta, ze ako sa mam, ci sa dari, co nove.
@mimirinko
Samuela, Adama a Mateja už máme v rodine
Alex sa mi páči, ale v rodine boli pripomienky,že ako by mu pekne hovorili
a Sebastian sa mi vôbec nepáči, a k tomu máme dlhé priezvisko, takže ten by sa ani do žiadnej kolonky na úrade nezmestil 😀
Tadeas 😖
@llenkapettko Alex je samo o sebe pekne aj v tom tvare v akom je, nie je treba davat vzdy zdrobneniny, no nie?
Tadeas sa mi paci, ale zase, ako by sa mu hovorilo, Tado jedine ci Tadko, a to znie tak dost blbo.
@mimirinko no ved prave preto som kupila ten pretože ho može mat na plienke aj v noci aj cez den a hlavne aj ked je mimo postielky alebo v kočiariku. A kamoska ma ten neprenosny do postielky pod matracom a velakrat sa spusti alarm lebo sa babo pohne mimo toho monitora a ked ho ma v kociari alebo cez den pri sebe a nie je v postielke tak ho to nemonitoruje
@mimirinko
aj ja som im vysvetlovala - prečo by mu chceli chomoliť meno
ale to je tá chyba, že som to začala rozoberať s našimi
a vieš...mama - žena, ktorej tiahne na 60 --no čo ti môže k takému menu povedať 🙂 a to ja som sa mala volať (keby som bola chalan) že Rudko!! 😀 😝 😅 😕 no pomoooc
@llenkapettko Kamaratka ma Tadeasa a presne tak volaju ho Tado, Tajaš, tadik 🙂
@mimirinko no tak to môžeš byť rada,že si dlho nečakala,lebo ja keď som išla do nemocnice na poradňu,tak sme tam prišli o 9.30 hod,už som mala ísť na radu,vtom odišli na obed,do nútra som išla o 13.20 hod a robili mi aj monitor,takže odtiaľ sme išli o 14.15 hod.Bola som poriadne už aj hladná.
ahojte tak uz sme doma s porodnice Samko sa norodill 8.1. o 21:40 mal 3750g a 53cm
blahozelam vsetkym ostatnym novym mamickam k ich bztozkom radosti a zelam im krasne materstvo
@mimirinko Teď zrovna jel přítel koupit Babysense II. Měla jsem ho v porodnici a byla jsem klidná. Teď jsme od úterý doma a já pořád lítám k postýlce a sahám na Irenku jestli dýchá. Je to totiž moc klidný miminko, který opravdu pořád spí.
Navíc mi ho v porodnici doporučili vzhledem k tomu, že beru určitý typ léků a ty by mohly v nejhorším případě mít vliv na dýchání mimíska.
Chůvičky zatím zvažujeme, máme 2+1, ale obojí naši rodiče mají rodinné hrady se zahradama takže tam by se to asi hodilo.
@macina_k to teda je 🙂 aj nam dalo trochu viac roboty ho vytlacit von ;) ale sme stastni, ze sme spolu a ja gratulujem k Irenke
inak ja mam angel care ac401 a je to aj monitor dychu aj chuva v jednom a som s tym veeelmi spokojna, kludne si mozem byt v obyvacke mat zavrete dvere a Samko zatial spinka v spalni a viem, ze je v poriadku 🙂 je to ozaj dobra vec odporucam 🙂
dievcata veeelmi vam dakujem za gratulacie a sme stastni, ze sme uz doma
dufam, ze drobec bude pekne papat a rast 🙂
@macina_k Ja chcem prave tento, lebo ten budeme mat lacnejsi. A tiez si myslim, ze je to dobra vec.
@zuzkaro pripajam sa ku gratulaciam a nech je malicky zdravy a robi vam len radost. Mimochodom, pekne meno ste mu dali 😉
@kookaij ja som tam prisla nieco malo po 8, tak asi preto som sa tak rychlo vybavila. Pred pol 11tou sme uz boli v SE. Teraz tam chcem byt uz o pol 8. Sice sa caka na doktora, nez pride z vizity, ale zase potom sa clovek skor vybavi. To cakanie je hrozne, neznasam to. Vzdy u zubara tak dlho cakam, to ma tam ide porazit. Neznasam to 😒

@misinka22 veru snaz sa, oni ta potom aj pochvalia 🙂 a ty dostavas normalne vyzivu, takze to len taky pudovy smad a hlad je, ale aj tak to bola sila vydrzat...aj tie kontrakcie...ale dalo sa 🙂 vzdy ked mi doniesli malinku som na to vobec nemyslela, uvidis...a inak neviem ako to chodi u vas v porodnici, ale ked ti budu davat infuzku ci injekciu na stahovanie maternice, pytaj si zaroven proti bolesti...tak je lepsie...taka mensia rada...mna nechali vytrapit a az na druhy den mi sestra tak injekciu podala bo bola znama a rozculovala sa ze predosla sluzba nas trapila...