Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@stanulka551 susedkyna dcera nechcela dudku,ale cumlala prst az do 5-ich rokov a teraz ma zuby hore vysunute dopredu a na jednu stranu a palec na ruke zdeformovany 😀
@haniula my mame tiez od nuka dudliky,su to tie najmensie ake sme zohnali.....inak mne Pia dudkala asi do 3-och rokokov a nemali sme koli tomu ziadne problemy,raz sme dudku zabudli v tescu a odvtedy nedudkala.....no a dudky z flasky na mlieko sme zavesili potom na vianocny stromcek,lebo dedomraz odkazal zo severneho polu,ze kto este dudka,darceky nedostane,a ze ked pride s darcekmi zobere tie dudky pre chudobne deticky 😀
@vikaki aj my mame dudlik od nuku, a sme spokojny...radsej jej davam dudlik ako by mala robit cirkus, pretoze ona sźboznuje dudlovat moju bradavku...lenze kto s nou potom zvitazi? 🙂 a mimochodom, tie dudliky na stromceku... 😀 😀 😀 vynikajuci napad 😀 asi si ho pre istotu niekde zapisem 🙂
@misag23 Děkuji moc. Jojo, je to super pocit. Vůbec si to ještě nějak neuvědomuju 🙂 Dneska jsem si byla od našich vybrat dárek u zlatníka tady u nás na vesnici, mají tam krásné věci a osobně se s nima známe a on myslel, že to vybírám za Dominičku 🙂 A když jsem řekla, že ne, že to mám na zítřejší narozky, tak se úplně rozplýval, že je to super, tolik radosti najednou 🙂
@elzu Johanka nechala jít mamču ještě včera na zkoušku a teď už půjde určitě ven, ne? 😀 A jakpak ti dopadla zkouška? 😉
@lolelole To máš fajn, že ti dělají UZ, mi dělali naposledy 1.12. a od té doby ne 😝 Ale prý je hlavičkou dolů... jen se mi poslední dny zdá, že hrozně střídá polohy - dlouho měl zádíčka na pravé straně a nožičky na levé, pak jsem to tak dva dny cítěla naopak a teď zase... tak nevím, co tam vyvádí, snad se nějak nezamotá ☹
@misag23 Míšo, ty už jsi v péči porodnice, že? Já jdu ke svému Dr. totiž ještě v den termínu a až potom mě předá porodnici 😝
@kamusek Kami, já ti tak závidím, že už jsi (zítra) na své narozky s malou doma, snad nám to tak za týden taky vyjde 😉
@monik1 Neudělala jsem ji...po čtyřech letech mě vyhodili 🙂 ale kašlat na to, měla jsem myšlenky úplně jinde a šla jsem to jen zkusit... Zatím se fakt nic neděje, jen občas břicho trošku ztvrdne, ale to spíš, když je večer a já jsem po celém dni na nohou unavená, takže nevím, nevím...v po jdu na další monitor a ve čtvrtek případně do rizikovky... 🙂 ale tak snad se to spustí samo...
A jak se cítíš ty???
@kamusek jooooo 😀 😀 😀 😀
@elzu Ty jo, ty jsi stejně dobrá v den porodu jít na zkoušku, fakt klobouk dolů 😉 A je jasné, že myšlenky byly jinde 😝 No, já si myslím, že porodím asi přelom květen-červen 😀 😀 😀 😀 protože já nemám vůbec žádné poslíčky, neotíkají mi nohy, nic na mě nepůsobí, ani jednou mi neztvrdlo břicho, prostě já nevííím 😅 😅 😅
@elzu myslim, ze nemam zanet. to by bolelo potom stale a moc. mna to len obcas, malokedy. A myslim, ze to by som aj horucku mala z toho. Ved uvidim, co a ako, a ked tak si ho dam.
Neboj, brusko das dole, male sa narodi, asi sa mu u teba dost paci 😉 A uz sa aspon otvaras? Lebo ja nic.
@mimirinko Já do minulé středy taky byla úplně zavřená, až včera mi řekl, že už jsem teda otevřená.. a stejně to nic nemusí znamenat, některé holky tady byly otevřené už týdny před porodem... Ono to může přijít fakt ze dne na den, já to mám dneska maximálně za 16 dní, což už jde vydržet 😝 😎 (s tím kdyby mě nechali přenášet 10 dnů)
@misha8 ja mam dvojku od zaciatku a mala je v poho
@stanulka551 moja hrozne hltavo papala takže radšej som jej nechala ten menší ale už mame 2-ku
@mimirinko Ne, právě že se ani neotvírám 🙂
A s tím práškem...ty jo...asi bych se snažila předejít tomu, že se něco rozjede...obzvláště teď, když to taky máš za pár... Po porodu ti ještě o trochu klesne imunita, budeš unavená a pokud se tam něco děje, může se to pak rozjet...takže bych asi preventivně zasáhla...ale je to samozřemě na tobě!
@monik1 Moni, já už jsem byla předána do porodnice před týdnem. Minulý čtvrtek jsem byla na prvním natáčení a dnes na druhém. Moje doktorka na to v ordinaci nemá přístroj, tak abych nemusela k ní a ještě tam. Ale zase mi v porodnici nedělají ultrazvuk. Snad příští čtvrtek - teda já doufám, že to už tam nebudeme muset 😀 Jinak buď ráda, že nemáš žádný bolesti. Mě břicho pobolívá pořád a nic z toho.
Ahojte baby, ja Vam sem tak trosku vstupim, lebo sa chcem spytat Vas skusenych, neviete ako to chodi na Kramaroch pri cisarskom? V pondelok tam mam nastupit lezat. Podla vysetreni mi povedia, kedy bude cisarsky. Moze to vsak byt az vo stvrtok napriklad. Dovtedy budem na akom oddeleni? a ked chcem po porode nadstandart, treba to hlasit teraz pri prijati? Vdaka za akukolvek radu, lebo vobec neviem, co ma caka......aj mi viete niektora povedat, ake vysetrenia mi teda v pondelok budu robit?
Dobrá ráno!!!! Jak jsme se včera bavili ohledně uspávání v postýlce, tak slavéme úspěch.Pustili jsme malé potichu rádio, sice trochu ještě pobrekávala, ale za půl hodky úplně vytuhla. Zkusila jsem ho pustit i po nočním krmení a stejný výsledek. Sice to rádio jelo pak pár hodin, ale mě ani manželovi v spaní nevadilo!! Tak jsme ji pěkně přečůrali!! 😀 😀 😀 😀 😀
@monik1 bylo by to super, kdyby se nám ti drobečci narodili na narozky 🙂 Já osobně poslíčky mám už hodně často, ale tak uvidíme, co s malým udělá zítřejší jídlo a pití na oslavě - dám si trošku červeného vína, třeba to s ním trošku pohne 🙂 Ale tak i kdyby ne, tak už se tím taky nestresuju, prostě až se mu bude chtít na svět, tak bude asi ten správný čas 😉
dnes ma maly tomasko mesiac a oslavil to tak, ze v noci spal 6.5 hod. a teraz sa akoze rozprava s mojim salom, to je fasa,,, my sa mu snazime venovat, rozpravame mu, robime srandicky a to jemu staci kus farebnej latky a nemoze sa vynadivat... 🙂

@misha8 ne, já mám od 0 do 6 měsíců od nuka, ortodontický...