icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
23. jan 2011

@elzu už jsme zkoušela všemožné - jogurty, švestky, džusy - nic nepomáhalo, tak jsem si dnes v lékarne koupila nějaké šetrné projímadlo pro těhule ale je to ještě horší - střeva se hýbu o 106 ale ven nejde nic 😢 Uff - přijde mi že jak se prcek posunul níže tak zacpal všechno...ale nemám si co stěžovat - je to první nepříjemnost za celé těhu, tak je to ještě dobré skóre 😀

elzu
23. jan 2011

@lolelole No, tak to už se rozhýbe každou chvíli!!! Taky si s tou mou migrénou říkám, že si to teď vybírám za celých předchozích devět měsíců pohody 🙂

lolelole
23. jan 2011

@elzu držím palce at to rychle přejde 🙂

elzu
23. jan 2011

@lolelole děkujeme, už by to chtělo, bolí tři dny a nic nepomáhá...

haniula
23. jan 2011

@lolelole @elzu holky, držím palečky, ať to máte rychle za sebou a máte prcky brzo u sebe!!!!

markysek2
23. jan 2011

tak už to mám za sebou ..Kubík se narodil 18.1. v 10:55, měl 52cm 3320g...po dlouhém porodu kde jsem celou noc měla kontrakce po 8-10minutách, mi v 9:00 píchli vodu a 10:55 byl Kubík na světe. Občas spolu bojujeme co se kojení týče, ale včera nás pustili domů a tak už máme na pomoc i tatku..aspon co se pochování a tišení týče kdž já už fakt nevím kudy kam..snad se to podá🙂)))

mimirinko
23. jan 2011

@elzu Ja tiez nemam ziadne priznaky. Obcas pocitujem len taku bolest, ktora mi vystreluje do nohy, ale inak nic. A este som aj zatvorena, takze stale po starom. Stvrtok mam poradnu, dufam, ze sa dovtedy nieco zmeni. Ale si na tom horsie veru, ja mam este 6 dni casu 🙂
@lolelole Na zacpu su dobre glycerinove cipky, neskusala si? Ucinok sa dostavi do 10 az 20 minut, ak nie, tak to trva dlhsie, ale urcite ti to pojde. Cipky zmakcuju stolicu a pomahaju jej lepsie ist von. Ja mam v zasobe dve balenia tychto cipok. U nas sa daju kupit dva druhy - ceske a slovenske, je to to iste, len cenovo sa lisia a velkostou. Tie ceske su myslim o nieco vacsie, ale ucinok rovnaky pri oboch. Kupis ich v lekarni. Zajtra nevahaj a chod si kupit, lebo tie bolesti mozes mat aj z toho. Viem to podla seba. A mimochodom, mozno ti to pomoze a porod sa rozbehne tiez 😉 Drzim palce!
Inak, holky, na jednej strane to uz chcem mat za sebou a na druhu stranu sa zacinam dost bat 😒 ☹

elzu
23. jan 2011

@haniula Děkuji moc, už se to fakt tááááhne 🙂
Co ten pupíček? Jdete zítra?

elzu
23. jan 2011

@mimirinko Horší, nehorší, ať už jsou ti naši prcci u nás a basta fidli !!! :D

mimirinko
23. jan 2011

@elzu 😉 spravne. Ale uz keby sme boli doma aj z porodnice 🙂

elzu
23. jan 2011

@markysek2 Moc gratuluju!!!! 🙂 Všechno bude dobré, však si na sebe musíte zvyknout a všechno se naučit!!!

elzu
23. jan 2011

@mimirinko To je pro mě moc vzdálený cíl 🙂 Já se teď stačím soustředit jen na to, abychom do té porodnice vůbec někdy vyjeli. Protože jak to tak vypadá, břicho budu nosit až do důchodu :D

markysek2
23. jan 2011

@elzu : ten pocit jsem měla taky (sice jsem říkala že budu rodit snad až v létě)a nakonec jsem ani nevěřila tomu, že jedem do porodnice (tam jsem jela s tím že mě určitě pošlou ještě domů)..a po porodu jsem nevěřila tomu že už je to za mnou

mimirinko
23. jan 2011

@elzu Ale neboj, az tak dlho brusko nosit nebudes. Vydrzme to este. Inak, neskusala si nejaky vypudzovacie metody? 😉 A so skuskami si na tom ako?

verca84
23. jan 2011

@annmarie - naše malá se v kočárku také moc ráda vozí, ještě než vjedem do výtahu tak už spinká a pak celou procházku. Teda pokud ji neprobudí hlad. Ale to se ještě nestalo - zatím 🙂

haniula
23. jan 2011

@elzu jdeme v úterý!! na nic nečekám! i kdybych měla vypadat jako debil a čekat tam půl dne...

verca84
23. jan 2011

@kinsli - jj, už jsem na tom stejně, přes den mi už pěkně pije, ale navečer zůstávám u UM. při představě že ji hodinu kojím ☹ jsem na to asi taky pohodlná, ale mi to tak vyhovuje a malá mi po UM spí třeba i 5 hodin, a já jsem vyspaná, a na druhý den fit. Už takto jedem týden a není problém, tak to nebudu rozhazovat. Už mi vypije i 90ml. Um. Ale mudr. říkala, že jí mám nechat když má hlad. Přebytečné mléko si odřihne a je to fakt. A jsme spokojeně obě. 🙂)

haniula
23. jan 2011

@markysek2 gratuluji!!!! a neboj, to bude v poho... všechno se poddá...

haniula
23. jan 2011

@verca84 ta naše usne, ještě než ji doobleču... a v kočáru je už tuhá jak veka 😀

vilca
23. jan 2011

@kamusek děkuju moc 🙂 a nápodobně 😉

mirkach
23. jan 2011

Ahojte,tak uz aj my to mame za sebou,mame maleho Tobiáša,narodil sa sekciou 19. 1. ,mal 3780g a 52 cm.Vsetci sa z neho tesime

kinsli
23. jan 2011

@verca84 já jsem ted večer taky nakojila a dala dokrm 😉 udělala jsem mu 60 ml a vzal si 40 ml. Ale naše přírůstky jsou dost katastrofální 😒 Tak s tím budeme muset něco dělat. Vojtíšek fakt tak 10-12 denně kaká, takže to fakt přes něj jen tak projede 😠 Před týdnem jsme při propuštění měli 4010g ale to nebyla dobrá váha, protože byla po kojení, takže tak 3950g a ted má 4055g tak to je fakt žalostný 😖

haniula
23. jan 2011

@kinsli ted jsem se koukala na lednátka a máme tam už fotečku!!! obě!! neboj... to se poddá... malá těž nechtěla přibírat a přibírala málo a ted se pěkně rozjela.... 😀

kinsli
23. jan 2011

@elzu strašně mě pobavil tvůl příspěvek v profilu. Fakt krásný 😵 originální 😀

kinsli
23. jan 2011

@haniula on nejí málo, jen to přes něj projede 😀 40 ml měl dokrm jinak koj těch 50-60 ml. dýl než 20 min. mi na noc sát nevydrží, usíná.

haniula
23. jan 2011

@kinsli to je divné... malá je na UM a kadí tak 2x-3x denně...

sjussi
23. jan 2011

ahoj mam takovy dotaz.Maly chce pit co hodinu a pak papa 20min a usne.v noci se budi co dve hodiny.premyslim zda bud nemam malo mleka a tak musi pit castej a nebo mame spurt a v tom pripade bych chtela vedet zda uz ho nekdo z vas mel a jak probihal

macina_k
23. jan 2011

@monik1 moc moc gratulací a hodně zdraví a štěstí pro Dominička i pro maminku 🙂

kamusek
23. jan 2011

@haniula Můžu se zeptat, kde se posílá ta fotečka a kde můžu pak kouknout? 🙂 díky