Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula joj, to poznam. Ked nepomaha prebalit, nakojit ani pomojkat, tak som zufala a je mi strasne ☹ Tak hlavne, ze su uz prdiky v poriadku 😉
@skubanekka s rihnutim / odgrgnutim mame aj my problem. Vela raz si neodgrgne a vraj je to bezne. Ale nepaci sa mi kolko mliecka potom vyblinka. Tak sa snazim a nasim ju na vsetky 3 sposoby - na plece, na levika aj treti sposob, co ma naucili v porodnici. Ale nie vzdy to pomoze. Kamaratka, laktacna poradkyna, tiez vela raz nechala svoje deti zaspat bez odrihnutia. Jedine co vtedy treba robit je, ze babetko musi spat "sikmo" - aby sa neudusilo vlastnym blinkanim.
@haniula
@albao aj u nas je to podobne, dokonca sa niekedy aj handrkujeme o kocikovanie 😉 no moj nastastie pomaha vo vsetkom, niekedy ma vsak mrzi ze mi s tym krmenim neviem pomoct, pretoze to zaberie najviac casu...a teraz by sa mi fakt cas zisiel...sa musim ucit krucik a dajako nestiham 😒
a inak naposledy vikaki pisala ze uz mala bolesti len ju z nemocky poslali spat domov...bohvie ako to tam presne u nich v grecku chodi...
ale vsetkym este nemaminkam drzim palceky 😀
@mimirinko
aj ja som ešte tu 😉
pozerám ale, že v tejto téme už všetky porodili 😀
teda okrem nás dvoch
@loola80 ahoj,čítam,že si mala tiež horúčky z naliatych prs,ako ti to prešlo a čo si na to dala,bola si aj u doktora?Ja som mala tiež teraz v útorok a stredu teplotu okolo 37,5 až 38,celé prso som mala červené,dávala som si studené obklady a pred kojením teplé a nakoniec mi pomohol obklad z tvarohu,teraz už je to v poriadku a tie rozkúsané bradavky som mala tiež,nato mi pomohlo režné.
Inak v pondelok sme boli na poradni,to mala malá 3 týždne a 6 dní a vážila 4150 g,čo pribrala za tri týždne 850 g a merala 54,5 cm,tiež narástla 5,5 cm.,Tak aspoň to ma teší,že aj pri bolestiach bradavky sme vydržali a pekne pribrala.Dnes máme presne mesiac.
@mimirinko @llenkapettko Holky, já jsem tu ještě taky. Ale už vím, že nejpozději do pondělí - to nastupuji na vyvolání, pokud si to prcek o víkendu nerozmyslí sám. Tak pokud nebude porod trvat déle jak den, tak to ještě v lednu stihnu.
baby nestalo sa vám že vám mimi nie grckalo ale vracalo po napapaní??
@misag23
tak to ti držím palce, nech všetko dobre dopadne 😉
a závidím, že už to budeš mať za sebou. môj dátum pôrodu je v nedohľadne 😖
@llenkapettko nebooj nekdy ven jit musi 😀
@sjussi
to áno 😀
radšej nemyslím na to ako 😖
ale už sa tešííme 😉
na bok ju davam po každom papaní ...tak uvidíme dufam ,že sa to nezopakuje ...
@martuska75 tak som sa pytala lekarky na ten espumisan.ze sa fakt moze davat do kazdeho papania.a este nam dala bio gaya.a toto sa dava kazdy den 5 kvapiek,raz za den.
@skubanekka opatrne s olejmi, sice premastuju, ale v konecnom dosledku dehydratuju pokozku, hlavne si v kazdej kozmetike pozri, ci neobsahuje PARAFFINUM LIQUIDUM- to je cisty mineralny olej, a ako vieme tie sa tiez pouzivaju na mazanie strojov a motorov, tak bacha na to. Som mudra, lebo som nedavno absolvovala seminar o aromaterapii 😀
@misag23
@nadja11
@llenkapettko A ja uz som si myslela, ze tu s bruskom strasim sama 😀
@nadja11
@llenkapettko Uz mate nejake priznaky, ze by sa to blizilo?
@misag23 Drzim palce teda, aby to islo same, bez vyvolavacky 😉

Maminky, používáte prosím někdo takové to houpací lehátko pro mimi?? A spinká vám v tom vaše mimi???