Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Dobru noc 🙂
dobre ranko, my uz fungujeme vyse 2 hodiny 😝
mam ja taky pocit, ze nebudem stihat citat vsetko co ste popisali, sak je toho nejak vela... pekny dnik vam zelam
kinsli nádhrené bábo... 😵 😵 😵
aj ja prajem dobré ránko. aj my už fungujeme od šiestej a malý už robí zlotu,tak bežím zachranovať. 😖
vidim, ze mamicky co su tu mali pekne velke babatka, karinka sice mala 48 cm ale 2340g...ale sak sa pytala o 6 tyzdnov skor na svet 😅
mne doktor povedal po porode, ze pri druhom tehotenstve si na mna "posvieti"...takze asi budem mavat castejsie kontroly
bolesti bruska mam aj ja, hlavne ked mala chce vela na ruky pocas dna a ma taku zabavku, ze mi vyleze na brucho a robi "hopki,hopki"-jak na koni- to budem musiet nejak zatrhnut 😔
Dobre ranko tehulky 🙂
ja už som od siedmej v robote, ale zatiaľ nuda, musím si niečo nájsť, lebo má porazí...
Baby, ja mám takú kyselinu, už dva týždne, čo mám robiť? Máte nejaký tip?
ajka to hopky funguje aj u nás, síce si bruško chránim,ale aj tak nič moc.
Ahoj kočky, prajem krásne ráno
ja tiež už fungujem 2,5 h ale nie takymi krásnymi starostami ako máte vy ale v práci 😒
melli: to, že sa ti ukázal test negativný večer pred termínom ms nič neznamená. jaj som testovala tiež strašne skoro a čiarka bola slabá ale videla som ju tam, a verím že keby som si test robila večer tak tam žiadna nebude.proste je len skoro a počkaj. Toto je proste riziko toho, že testujeme dost pred ms. ale čo, ked sa to nedáv vydržat. uvidíš za pár dní budú obe rovnaké. inak značka dr.max je rovnaká ako mamatest.je to ten istý výrobca. mne to povedali v lekární a ukazuje presne tak isto ako mamatest.
susann: ja mám tiež v robote nudu a je to hrozné, pretože potom len furt kukám na net a študujem a hrozne ma to vytáčá. ked je práce hodne clovek na to aspon nemusí furt mysliet... na tu kyselinu skus to zapit mliekom....možno to pomože, niekde som to čítala...
no kacenka krásne starosti, znova našiel ceruzky a pokreslil steny, dalej je tu taký bordel a mne tak zle,že nemám síl sa do toho pustiť. ☹ ☹ ☹
susann83 - ja jem a jem a jem... to zabera najlepsie 🙂
Mam v hlave to co mi vravela mama, ze ked mala brata, tak sa obmedzovala v jedeni a mal nejake zdravotne problemy, ked mala mna, tak uz jedla vsetko a vela. Som silna ako buk 🙂
susanne - na kys. je ze vraj dobry neslany obyc. popcorn.
Myyia - tak uz i ty zacinas mat tehulkovske priznaky 🙂
Kocky mne tie cipky na nevolnost velmi ponohli. Citim sa ovela lepsie. Snad do tej nemocnice nebudem musiet.
sylvia mám,ale len trošku.tak isto ako pri miškovi,ale hlavne,že niesom velmi unavená. pri malom som zaspávala všade.aj na vlastnej svadbe som takmer zaspala. 😀 😀 😀
inak rada pre tehulky čo sa chcu počas tehu vydávať.neodporúčam, bola som taká špatná nevesta, bolo mi zle, bola som unavená a vôbec nespomínam na ten den velmi šťastne. keby mam svadbu tak po 5 mesiaci,tak to je lepšie.ale na začiatku 4 mesiaca to bol des. 😝 😝
miyya: no tak ty máš asi zlaté nervy...Ale ešte je malinky tak sa nerozčuluj, teraz musíš byt v klude. 🙂
sylvia: tak to je super, že ti to zabralo, hlavne ked ti je lepšie a nemusíš do nemocnice...napíš prosím ta ake čipky si to mala..to vieš pre istotu
miyya: tak s tou svadbou si ma moc nepotešila, pretože ju mam za 2 mesiace a kúsok...A ak doktor potvrdí tehotenstvo tak to budem tak v 3mesiaci....Ale kvoli tomu ju rušit nebude 😀
kaceenka teraz je to super,ale tak do roka to bolo s ním ťažké. ludia od nás odchádzali s úžasom,že to zvládam.teraz je to 100 krát lepšie. vieš on najprv stále reval,lebo mal koliky, potom,že nevie sedieť, potom ked sedel,tak preto lebo nevie loziť a potom zase chodiť a ked dokazal chodiť, vedel nám ukázať čo chce a vyšlo mu pár zubov,tak to bolo supeer a ešte šiel ako 9 mesačný opatrovatelke na pol dna,lebo som chodila 5 mesiacov do práce a odvtedy sa z neho stal super chlapček. taký samostatnejší. 😉 😉 to aby ste boli pripravené 😵 😵 budem vám rozprávať historky....aaa už leze na schody.idem k nemu
jasné kaceenka tak držím palce,aby ti práve v ten den nebolo zle. 😉 😉
Ahojte dievcata, ja sa ozyvam po dlhsej dobe zasa. este som netestovala, budem cakat, ci cez vikend dostanem MS alebo nie. Priznaky mam stale, som na PN, lebo to moj zaludok nezvladol ☹ Tak sama som zvedava, ci to nieje nejaka viroza..Ale uz sa citim lepsie, nieje mi zle cely den, uz len doobeda a vecer mam straaasne nafuknute brucho a nejde odfuknut 😅
Melli, ja presne preto netestujem, iba som sa znervoznovala kvoli tomu, co ma byt bude a ked to zistim az za tych par dni..nevadii, musime vydrzat 😉 Ale zavidim babenam, co tu uz maju srdiecka a fotecky 😝
myya, kaceenka - aj ja mam svadbu v auguste, budem v 15 mesiaci, takze boh mi pomahaj. Najhorsie na tom je, ze uz asi budem mat brushko, a bojim sa, ze shaty, ktore som uz vybrala, ma budu nan tlacit, takze budem musiet vybrat na poslednu chvilu ine..
lindana držím palceeeee 😵
luculele ja by som si vybrala také tehu svadobné šaty. to je také krásne, už bruškatá nevesta. mne sa to velmi páči. lucu v 5 mesiaci by sa mali príznaky zlepšiť. to by ti už nemalo byť zle a možno ťa už bude kopkať babenko. to je také krásne. 😵
fuuuha, ze svatdby... nech vam vsetko vyde ako si predstavujete... ja som svatbu nemala a ani sa zatial nic take nechysta...a je nam dobre 😝
Jeej, ďakujem vam za všetky rady, uvidim čo mi pomôže. Potom dám vedieť.
Luculele aj ja len jem jem a jem ;)
Kaceenka, dúfam že budeš mat krasnu svadbu bez nevolnosti. Ale na konci 3 mes.by to
malo byt už v pohode.
A takisto ako ty, len na nete surfujem a len sem-tam niečo urobím.
Zajtra budem len do 11, dojdu nám odcitat kúrenie, či čo.
Sylvi, super že si to s cipkom zvládla, pekne oddychuj koľko vieš, nech malé rastu 🙂
susann83, kyselinu mozes mat aj z refluxu. zhorsuje sa to mliekom, kavou a aj rajcinami. nemusis mat vela kyseliny, len sa ti vracia spat, lebo sa ti neuzavrie dobre horna cast zaludka. ja obcas mavam take problemy, uz pred tehotenstvom a pomohol mi Malox. neviem ci tomozu tehotne, ale da sa to zistit.
miyya: no tak ty si to mala pestré s tým tvojím drobcom...ja by som sa bála, že by ma to odradilo od dalšieho..ale si šikovná ako si to zvládla. no uvidíme ako to bude na tej svadbe..ale ešte nestresujem, pretože to nemám potvrdené od doktora. do tej doby sa može všeličo stat...ale pevne verím, že tehotná som a že je to v poriadku..
luculele: tak to gratulujem ku svadbe...a kedy ju máte? A inak vy ste plánovali miminko pred svadbou? A nad šatami som tiež už premýšlal, že ako to bude keby náhodou..no a moc sa mi ich menit nechce... 😖
ajka: ešte ani pred rokom, som furt tvrdila, že sa¨vydávat nechcem a nebudem.a potom som otehotnela, prisla o to a nakoniec nás to tak spojilo, že som svadbu navrhla ja sama..to keby si videla doma tie prekvapené tváre... 😀
lindana: som zvedavá na výsledok testu, ale podla toho čo píšeš tak to vypadá, že tehotná budeš...
prave som sa docitala, ze Malox nebol dostatocne preskumany a moze sa brat len v nevyhnutnych pripadoch. asi by bolo dobre sa poradit s gynekologom. mne osobne zaberala 1 tbl denne a to je maximum az 6 - 8 tbl denne. takze niekedy netreba vela.
Majamat, ďakujem ti.
Hej, reflux poznám, môj muž má miernu formu.
Vyskusam radšej tie pokusy s potravinami, radšej žiadne lieky.
Už beriem duphaston, magnezko a femibion, to stačí 🙂 🙂
kocky, kolko sa Vam podari vypit denne tekutin?
kaceenka - svadbu planujeme uz od zaciatku roka, a rozhodli sme sa nehat volny priebeh babatku, lebo mam endometriozu a neskor by sa to nemuselo podarit. Tak dufam, ze si nebudu ludia mysliet, ze sa berieme kvoli tomu, ze som tehotna 😀 .
Svadba je 14.augusta. A co vas termin svadby? Tiez uz mas vybrate saty? Ja by som tiez nerada menila...
Sylvi, ja to neratam, ale asi 1,5 až 2 litre. Aspoň dúfam.
Teraz v práci sa nalievam cajom.
Ty koľko vypijes?

ja uz sa asi tiez poberiem, majte sa vsetky a zajta mozno nieco popiseme. caute.