Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Dneska jsme byli v poradně, dávali jsme Rotarix, tak snad nebudeme mít žádnou reakci. A vážili jsme a Adámek váží 4660 g 😀
@lavazza jj v Polsku a Slovensku je prý tak levný. U nás stojí cca 630 Kč. Ale musí se to převážet v chladícím boxu, aby ty breberky nepošly.
Rotarix nějak kolem dvou tisíc. Budeme to platit příště, protože v prosinci na to byla akce a stál kolem devíti stovek, tak nám doktorka říkala tuhle cenu ale teď už je za plnou. Přesně nám to ještě napíše, takže úplně přesnou Ti neřeknu.
baby aj vaše miminko občas škúli???
@llenkapettko jeeej tak to gratulujem !! ja som aj sosovicu dovarila aj palacinky su hotove !! a nič...kontrakcie stale tak kazdych 7-8 min... nič ....tak čakam...keby boli aspon kazde 4min. nech idem do nemocnice...ale takto ..to budem v nemocnici este aj 12 hodin stepovať a to radsej budem doma stepovať ako tam.... no kurnik a to som uz myslela ze o 13 by som mohla byt aj otvorena 🙂))))) no jeden myslel a vymyslel furik.....
@mimirinko
@mimirinko no brusko hej uz mi kleslo hovoria...ale mne sa zda stale akosi vysoko..ked ja to nerozoznam či je klesnute alebo nie 🙂 inak mozno aj ty uz pojdes..tie bolesti do krizov to som mala pri tobiaskovi aj ja ..pri kontrakciach nie do brucha ako teraz ale do križov.... juuuj... 😒
@llenkapettko Teeeda, waw, tak uz si otvorena az tak vela? No super, tak drzim palce, nech sa ti to uz rozbehne!
@stella231 No, ja nemam ziadne intervaly medzi bolestami. U mna to nevyzera este na porod. Ale vo stvrtok mam poradnu, tak sa uvidi, co bude. To uz si ma tam asi nechaju.
Ach yo, nakoniec tu budem fakt posledna, co bude mat brusko ☹
@cara.m Klári a ten Rotarix je pro všechny děti nebo si o něj musíš zažádat?? Jinak v té porodce bohužel nepomohla ani teta, prostě byly oba porodní boxy plné, to bych musela rodit na chodbě, ale s Vítkovicema jsem byla max. spokojená 😉
@lavazza super,že šly kila dolů, já měla celkově +13 kg a teď mám +4 kg, 9 kg jsem nechala v porodce a bříško už mám skoro ploché 😉
Holky, dneska mi mamka vzala Domču v 7h k sobě nahoru a já spala až do 10h, parááda 😀
tak my sme ozaj v spurte 🙂 malinka kazdu hodku pyta papkat, moje prsia uplne vycicia ako nejaky upircek a este pyta, tak dokrmujeme nutrilonom... no a teda tymto padom sa zajtra ziadna skuska nekona...od takehoto maleho hladosa sa neda odist (teda aj tak by sla so mnou do skoly, ale neviem si predstavit ako by to tam vydrzala kym by som odpovedala 🙂 ) 🙂 tak sa teda modlim, aby som sa aspon na 9.teho stihla daco naucit... juj, ale utahana som jak kon... vsimam ze vase malinke skoro mesacne vypiju asi 100ml, bohvie kolko vypije ta moja... pred hodinkou (uz konecne spi viac ako hodinu !!! ) mi po kojeni stiahla vyse 50tky nutrilonu... maly pažrosko 😀
ahojte maminky, je tu ešte nejaká "prenášačka" ? 😀 lebo my sme už jasné februárovky dnešným dňom..
maminy,mate niektora skusenost s mlieckom Hami? My sme na Bebe,nedojcime a mojmu malemu je stale malo. Tak chcem prejst na Hami,alebo Nutrilon,lebo oni maju aj radu plus,ktora sa dava na noc a deticky su napapanejsie.
@llenkapettko
@stella231
@mimirinko ako tak pocitam zostali sme uz len my 4! u nas nic nove, tvrdnutie bruska pritomne, ale inac nic. akurat som zistila, ze uz islo asi aj dole, pretoze ked sedim na wc tak mi lezi cele na stehnach 😀 , boze, ako sa utieraju po... tie megazeny, ja mam pocit, ze este par dni a uz si nikam nedociahnem...!!!holenie nazyvam kriminaltango, lebo idem len po pamati a potom ked vyjdem zo sprchy von az zistim, jak som sa vyblaznila.... 😀 , taska do porodnice stoji v obyvacke, dneska som tam este davala fotak a nabijacky aj na fon, aby som potom nato nezabudla, kazdy den sa vyfesakujem,, a spodne pradlo si tiez uz vyberam podla toho, aby ked ma to chyti v porodnici nekukali, aku "supu" to doniesli 😅 ( moje milovane roztahane babko-gatky adieu!)
@lolittka ah jaj, tak este aj ty si zostala, tak priratavam -5. a u teba sa nieco deje?
@llenkapettko perfektne, my ta tu zatial ozelieme, a pekny porod prajem...!!!!
ahojte kočeny.mate niekto termin 14.2 2011 to je zachvilocku tak ako ja?
@nadja11 nakoniec začali lekári skôr spomínať 31.1. ako presnejší termín podľa PM- teda nie 27.1. ako bolo podľa utz.
to znamená, že dnes som 1 po termíne tak ako Ty 😉
na monitor idem vo štvrtok, buď ma hospitalizujú už pred víkendom, najneskôr v pondelok 7.2.- ak teda neporodím dovtedy spontánne 😉 s Tebou to ako plánujú?
@haniula tak to jsi mě potěšila, já mám z toho hrůzu, jsem neměla číst příbalový leták. Ale jsme spavější. Usnul hned jak jsme dorazili domů, pak se vzbudil, nakojila jsem a zase usnul. Snad teda nebude bdít v noci. Ale nechci ho budit, když je po tom očkování, říkám si, že organismus potřebuje odpočívat.

@stella231 Akurat som dnes na teba myslela, som myslela, ze uz si porodila 😉 Fiiiha, na dva prsty, no parada. To je dobre! Este ta voda, aby praskla teda. Ja varim rajcinovu omacku zase, takze rovnako ako ty pri sporaku, ale vo vytahanych manzelovych teplakoch, svetri a neucesana a nenamalovana, a este mam na ksichte olepene leukoplasty kvoli vyrazkam, ktore bolia, takze uplne sexi. Ale dneska mam akesi silnejsie bolesti vystrelujuce do noh, tak na striedacku, raz prava, raz lava, ale mrnusik sa dost mrvi v brusku, takze aj ten poriadne tlaci na vsetko okolo, hlavne tam dole. Pocuj, brusko mas uz klesnute vlastne? A dalsiu poradnu mas kedy?
Inak, z tych mien, co tam mas pre dievcatko vymyslene, sa mne osobne najviac paci Timea. Tu by som dala ja 😉
@llenkapettko Este si tu? Uz chod, nech vieme, co u teba nove 😉