icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

dada2007
3. feb 2011

@cara.m držím palce pre skoré uzdravenie...snáď to nebude nič vážne 😉 a chrobáčik to od vás nechytí 😉 Lilinka bola doma pred dvomi týždňami s nádchou(zo škôlky doniesla) a som rada, že to Mati nechytil 😉 My sa máme dobre...dodala by som-že UŽ dobre 😅 😉 hlavne nech sme všetci zdraví 😵 malý je úžasný...pekne prospieva..je to naša láska veliká 😵

stanulka551
3. feb 2011

@dada2007 moja sa narodila 23 a papa 150 kadze 3 hodiny, nie stale uplne spapa vsetko ale stale jej zarabam 150 takze kludne mozes

dada2007
3. feb 2011

@stanulka551 😵 dík

nadja11
3. feb 2011

@mimirinko este si tu, ci uz si ta nechali v porodnici?

lolelole
3. feb 2011

@elzu Gratulujeme k Johance 🙂 Krásny jméno ! Tak se holky držte, přejeme hodně mlíčka a ješte víc zdravíčka 😵

annmarie
3. feb 2011

@elzu jej 🙂 tak si sa konecne aj ty dockala a mas uz doma svoj uzliček...srdecne gratulujem a prajem najma vela zdravicka a mliecka 🙂 urcite je dcerka krasna aj krasne meno ma 😀 drzim palce pri kojeni...

louherz
3. feb 2011

@mortishia333 jééé, máme stejně staré miminka, taky jsem rodila 3.1. 🙂 Jinak ahoj holky, přidávám se do kroužku, jestli můžu 🙂

misha8
3. feb 2011

@luuca1 ahoj tak čo rodila si na antolskej ???? a ano je to normálne babatka škulia do 6 mesiacov aj naša 😉

misha8
3. feb 2011

@ellahop ahoj my sme choručké takže odsavame a poviem ti je to poriadna zábava ☹

misha8
3. feb 2011

@cara.m ahoj radšej skus odsať my mame soplík a aby to nešlo na priedušky treba len vytierať morskou solou a odsavať ....

misha8
3. feb 2011

@vikaki gratulujem !!!! tak ty si si to užila uplne dokonca , dufam , že babatko bude v poriadku a prajem vám už len a len šťastnejšie okamžiky 😉

misha8
3. feb 2011

@elzu gratulujeeeem 😉

misha8
3. feb 2011

@dada2007 ahoj my sme boli na bebe ale ta jej nerobila dobre teraz mame špecialne bezlakozové AL110 , vypije tých 8O ml , má 7 týždnov, ale nesmieš sa riadiť podľa toho kto koľko vypije , moja je predčasne narodená a pekne priberá proste jej to stačí takto, skúšala som viac a dopadlo to vracaním a deckár povedal že bola prekrmená ,

misha8
3. feb 2011

@macina_k my sa práve teraz odsavame koli soplíkom a ide mi puknuť srdce ver mi viac ubližiš ak neodsaješ a pojde to na tie malinké priedušky a plucka ale ked je to koli tomu mliečku neviem to sa tušim neodsava ....

macina_k
3. feb 2011

@nadja11 škoda, že nevíš jak se to řekne česky, hodil by se nějaký ten cvik 😉

misha8
3. feb 2011

@dada2007 ahoj ano je to vzorec 150 ml na KG za 24 hodin 😉

misha8
3. feb 2011

@lavazza ahoj ale to nie je zlé priberanie týždenne to má byť 15O až 25O g takže je v norme 😉

cara.m
3. feb 2011

@misha8 ale on nemá soplík jen mám pocit že chroptí, tak ho nechci trápit 😒 Vy jste jen chroptili a když si odsála tak tam soplík byl?

dada2007
3. feb 2011

@misha8 ďakujem moc 😵 😵 😵

misha8
3. feb 2011

@cara.m najprv mala šušniky tie som vyberala tyčinkou a potom chrčala a ano ked som odsala idú soplíky také priesvitné , strašne pri tom reve ale ulavi sa jej ....

dada2007
3. feb 2011

@misha8 @cara.m baby...dnes som bola u deckárky...zdalo sa mi, že malý má soplíky a stekajú mu na plúca(navonok nič nebolo vidieť)...tak som včera tri krát odsávala-vysávačovou odsávačkou a teda šlo-tak stredne dosť...ale ona ma dnes zvozila, že to sa nerobí, že to nie sú hlieny na odsávanie a že mu to nesteká na 100%. A že čím viac budem odsávať, tým viac sa mu budú tvoriť a bude to horšie a horšie...tak neviem... 😖

cara.m
3. feb 2011

@dada2007 takže říkala co? že neodsávat raději? Říkala Ti, jak poznáš, kdy je třeba odsávat?
@dada2007
@misha8 já si taky říkám, že raději první jen tu mořskou vodu. Oni tam píšou, že se to používá u rýmy.

dada2007
3. feb 2011

@cara.m dr zakázala odsávať tieto soplíky...že to nie sú soplíky klasické-ako nádcha...ale že to tam má byť a povedala nejaký novorodenecký názov-bohužial, som si to nezapamätala ☹ ...a určite by som skúsila na tvojom mieste tú morskú vodu...až v krajnom prípade tú odsávačku. A tečú Adamkovi soplíky? alebo sú viditeľné v dierke? Matias nemá v dierke nič...ja som mu to zo zadu vytiahla...

macina_k
3. feb 2011

@cara.m To je zajímavé čtení, díky za článek, já budu zkoušet tu mořskou vodu

misha8
3. feb 2011

@cara.m no ja som bola hned u deckára lebo sme ochoreli všetci tak som sa bala ale povedal že má len nadchu a treba odsavať aj vytierať noštek

nadja11
3. feb 2011

@macina_k no tak to skusim popisat: klaknut si a ruky predpazit( pred seba vystriet) a potom sa striedavo dvihat a klesat pricom zadkom dosadas vzdy na opacnu stranu 😅 mohlo by sa to volat prosedy? z jednej strany na druhu za sebou zacat 15-timi 2x za den a skoncit mozes aj postupne pri stovke

stanulka551
4. feb 2011

taka otazocka zienky, citite sa po porode uz uplne na 100% fit? Ja som 6 tyzdnov a este stale sa necitim uplne ok, trochu ma pobolieva podbrusko niekedy a aj tam dole tiez, tak neviem ci je to normlane alebo som hypochonder

ellahop
4. feb 2011

@stanulka551 ja sa tiez este necitim ok, zacal mi zas nejaky vytok taky hnedy a brusko a krize ma bolia hlavne ked idem na malu..., tak tipujem nejaky zapal... na buduci tyzden idem k lekarovi tak som zvedava...

vikaki
4. feb 2011

@kinsli dakujem....Luki mala 4230 gr,ale vobec ju neodmerali ☹ pokusala som sa doma ju pomerat sama a namerala som 53 cm....ktovie ci som merala spravne,lebo sa hmyrila,no ale aspon priblizne by to hadam mohlo sediet