Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@louherz
jeeej, parada 🙂)))))))))))))
baby, my odsavame tou rucnou odsavackou a je super, utieram obruskami, co mam na tvar plus kvapkam malemu Libenar - ten je na nezaplatenie 🙂
a krpec ma nieco cez tri kila, vo stvrtok ide opat na prevazenie, tak uvidime. bohuzial preto malo pribera, lebo ho nekojim - kvoli liekom, co beriem na srdce, a z mliecka , co papa - Nutrilon - pribera malo
holky co kojite jak ste na tom s jezenim cokolady,orechu a pitim kakaa ??ja sem slysela ze ani jedno by se nemelo ze to zpusobuje alergickou reakci kdy otece dychaci trubice a hrozi ze se mimi udusi tak mam strach to jist,nevite jak to je?
holky, potřebovala bych poradit : Mám málo mlíka - kojíme kazde 2-3hodiny, ale mlíčka nejak nepřibýva 😖 Malý si odemne vezme tak max. 20-30ml, někdy se nám povede ho po kojce uspat, někdy dokrmujeme. Myslíte že bych měla ješte mezi kojením odstříkavat co jde, nebo už se mi pak zase nestihne vytvořit mlíčko na další kojení ? Díky díky díky za rady
Ahoj holky 🙂
Tak jsme taky konečně doma i s naším malým uzlíčkem štěstí. Adélka se nakonec narodila císařským řezem, vážila 3.800 gramů a 50 cm. 🙂 Zatím kojíme, mlíčka mám dost a malá je hodňoučká. 😵
Holky, jsem z toho úplně v .... Malá má asi atopycký ekzém... Obličejík má úplně celý ohozený rudou vyrážkou, místy až suché boláky... Má to hlavně na víčkách a kolem očí... Vypadá jako by měla masku kolem nich... Potničky to bohužel nejsou, jak jsem se domnívala... My snad nebudem mít ani chvilku klid!!! Ledva se začne zatahovat pupík, metabolická porucha se nepotvrdí, tak zase tohle... Já už fakt nemůžu!!! Opravdu některým závidím, když čtu jak mimíška prospívají a nic je skoro netrápí... 😢 😢 😢
Jinak jsem na atb, ta bolest v kruku se mi děsně rozjela 😒 Tak snad to malý nechytí a já budu za chvíli ok, teď je mi dost mizerně.
@haniula Snad to atopák nebude...pokud ano, tak držím pěsti, protože je to opravdu běh na dlouhou trať. Ondra ho má od 3. měsíce pořád, a to mu bude 20 měsíců. Zatím to nevypadá, že by to mělo ustupovat. Je to bohužel doživotní...myslím ten pravý atopický ekzém. Třeba to bude jen nějaká dětská forma nebo tak něco a bude to brzy dobré...
@sjussi já ze začátku jedla čokoládu v kvantech - na energii. Ale pak jsem měla pocit, že z toho měl malý prdíky, tak jsem vysadila a zkusila ji zase teď a teď už je po ní v pohodě. Čokoláda se bere jako alergen, ale s tou trubicí to teď čtu poprvé. Ona se prý čokoláda radí i vzít k porodu, tak nevím 🙂
@cara.m no ja to ted docela hledala i na netu a prej ani alergie na cokoladu neni jen na nekterou jeji slozku.tak tu zkusim a uz se moooc tesim ja uz od porodu vlastne cokoladu nemela.Nejvic prej alergizuji ale ty orechy tak ty moc zkouset nebudu 🙂
jestli uz tu nekdo orechy zkousel tak dejte vedet 🙂
@sjussi já zkoušela Studentsou pečet a to právě měl ty prdy, ale on je měl i tak, takže možná jsem si to jen špatně myslela. Teď jím čokoládu a nepřeháním to, ale raději bez ořechu, ale měla jsem Tatianu a ok 😉 Je třeba to po trochách vyzkoušet, počkat a uvidíš zda se osype nebo bude reakce. Takže zkoušet od každého trošku. Ale třeba jen tak ořechy bych si netroufla, v té čokoládě je jich pár
trosku intimna otazka. ale tie, ktore nekojite, dostali ste uz menzes? lebo ja asi dnes ano, teda ak to je ono. dufam ze to nebude z toho ze sme vcera s muzom skusali.... a aj tak to nedopadlo koli tomu ze mam nejake bolesti a to som rodila sekciou 😒

@ellahop ja si tiez myslim ze mam zapal lebo ma tam dole tiez bole hlavne ked idem na malu, mozno aj preto to pobolievanie v podbrusku. Tiez idem k lekarovi na buduci tyzden tak uvidim 😉 diky za odpoved