icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

susann83
19. máj 2010

Už som sem tu stránku dávala, vieš si tam napísať dĺžku cyklu a vyráta ti v ktorom tt si

http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwange...

volejlin
19. máj 2010

Ahoj holky,jsem ráda,že jsem našla skupinku jako je tato.Mě vyšel pozitivní testík začátkem května.Měla bych teď být v 6 týdnu.Příští úterý jdu na druhu prohlídku k nové gynekoložce,snad už bude ultrazvuk.čekám první miminko, také stavíme barák a tak nás čeká ještě moc práce.Chodíte do práce,zvládáte to?Já mám nastopuit na půl toku na nové místo a těším se tam,i když nevím jak to zvládnu s tou ospalostí a nevolností.
Jak se cítíte?Já jsem hodně ospalá a mám chutě,a teď poslední 3 dny mi začaly nevolnosti.Hlavně odpoledne.
Vidím,že tu jsou už zkušené maminky 🙂
těším se na nové příspěvky.

alexandra1705
19. máj 2010

Volejlin, gratulujem, 😉
...my staviame tiež, ale sťahovačka bude už v auguste, následne nástup prvého syna do školy a v decembri, ak pôjde všetko hladko, tak nástup na MD 😝 , ja chodím do práce, ale len jem a som príšerne unavená 😔 , tak sa to snáď upraví...

susann83
19. máj 2010

Volejlin vitaj v klube 🙂 gratulujem k // 🙂

ja som dnes začala 7tt+0, ale ešte čakám na kontrolu bud.štvrtok kde bude dúfam srdiecko bit o 106 a potom si dám aj do pasu tt
inak nemám nevolnosti, len som často hladna 🙂 a prsia ma neskutočné bolia.
Tiež chodím do prace, ale predosle 2 týždne som bola pre istotu PN. Ale sa tu len nudim

denne73
19. máj 2010

susan mne tam vyhodilo obrovsku tabulku ale nič neviem prečítať

denne73
19. máj 2010

myslím na tom wunschkinder

denne73
19. máj 2010

jaj aha toto čo mi svieti na červeno asi bude tt ja mám 4+2

denne73
19. máj 2010

hm??? asi som tu sama 😀

susann83
19. máj 2010

Denne, práve som to pozrela. Ja som bola tiez 4tt+2 sa mi zdá, keď som bola u dr, myslela som že mi sono nebude robiť, ale urobil a videl malú machulku 🙂
keď si to budeš stále aktualizovat, tak sa ti pekne bude ukazovať ďalej ktorý tt si a koľko ešte do pôrodu máš
mne sa to veľmi páči

denne73
19. máj 2010

je to fajn a čo znamenaju tiečíselká ostatné. nemáš nejaky novy link na výpočet pohlavia?? ja už som ich videla vela ale stale inak vychádza

susann83
19. máj 2010

Tie ostatne čísla, že koľko máš za sebou a koľko pred sebou. A potom už len datumy.
Na určenie pohlavia nemám nič. Mne zatiaľ vsade vyšiel chlapec, a myslím že to aj bude 🙂

denne73
19. máj 2010

aha 😉

denne73
19. máj 2010

Tak kočeny ked máte nejaké zaujímavé linky na určenie pohlavia sem s nimi 😉 . Aj ked ja som toho názoru že je to uplne jedno čo to bude hlavne nech je to zdravučké a pokojnučké 😉

jerryjanka
19. máj 2010

ahojte
tak sa k vam môžem oficialne pridať aj ked čitam vas už viac ako tyžden
dnes mi z krvi potvrdili tehu som 21 DPO a hcg 1900 takže buduci tyžden sa dozviem či je jedno či dve - u mna totiž teraz realne hrozili až 4ričky 😅
ale ciťaka mam na dve tak uvidime
snad zapadnem ja do rozbehnutej temy 🙂

denne73
19. máj 2010

vitaj jerryjanka. no vidím že máj si urobil svoju robotku ukážkovo 😉

jerryjanka
19. máj 2010

denne - ano je nas tu dosť ako kukam snad všetky to dopracujeme až k uspešnemu pôrodu

my sme sa snažili skoro 2,5 roka tak si viete predstaviť aka som happy 😅

denne73
19. máj 2010

Blahoželám. My snažilkujeme od januára. 🙂

susann83
19. máj 2010

Jerry vitaj a gratulujeeeeeeeeeeeeem 🙂))) som ta videla vo viacerych témach. Tak nech je všetko v poradecku ;)

bubush
19. máj 2010

ahojte
jerry aj ja ta poznam z emimina-ako albao 😉

mariadaniela
19. máj 2010

ahojte, nevladzem nic... seklo mi v krizoch.. 🙄

jerryjanka
19. máj 2010

jej bubush to by ma nenapadlo že si to ty 🙂 super tak sa tu stretame

miyya
autor
19. máj 2010

Vítam nové tehulky a pošlite mi udaje do tabulky. 😉 😉

Baby ja som sa dneska naučila skladať aj plávajúcu podlahu,ten môj muž ju nedokončil čo naposledy demoloval izbu a tak som sa do toho dneska dala ja. síce to neni perfektné,ale drbem nato, lepšie ak beton. 😀 😀 😀 😀

Ja som takáto akčná,lebo som tehotná a to uhniezdovanie ma chytilo neako príliš skoro. 😕 😕 a to ešte nemáme dokončeny dvor,takže to ma čaká hned ako toho môjho chlapa donútim dokončiť všetko dnu. 😵 😵 😵

bubush
19. máj 2010

jerry nie nie nie...ja nie som albao ale myslela som ze poznam albao z tade rovnako ako aj teba ale ja som tam neprispievala len vas sledujem 😉

bubush
19. máj 2010

miyya no ty si sikulka 😉 nechces prist aj ku nam? robota sa vzdy najde a teda u nas je toho pozehnanie 😀 😝

sylvia21
19. máj 2010

kaceenka - tie cipky sa volaju torecan.

Tolko tekutin - snad vas dozeniem 🙂 Ja som ani bezne vela nepila, a teraz sa do pitia musim dost nutit.

Miyya - tak to dnes zvladas s malovanim? Malujes komplet vsteko , alebo len zatieras farbicky?

dada2007
19. máj 2010

ahojte žienky...ja doma z práce 😝 ...muž šiel na tréning a malá sa hrá...mám chvíľku pre seba 😉 😉

ako sa máte? 🙂

bubush
19. máj 2010

ahoj dada ty sa pytas a tu nik nie je, co 😀 pracu zvladas?

miyya
autor
19. máj 2010

no malovala som farbičky a stenu,čo muž bural kvôli tomu, ze na vlhla, tak sme mysleli,ze mame potrubie prasknuté.no zistili sme,ze len vlhla trubka na studenu vodu a tak to všetko navlhlo.tak sme tam dali vetračku a dufam,ze uz to bude ok.

teraz som doupratovala a som k.o. 🙄 🙄 🙄 ešte pečiem,príde navšteva,ale fakt neviem ako s nimi budem kecať. ja by som už išla spať. 😝 😝

bubush
19. máj 2010

jeej miyya tak ty si brutal akcna 😉 a malovala si na bielo alebo nejaka farba?