Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky,jsem ráda,že jsem našla skupinku jako je tato.Mě vyšel pozitivní testík začátkem května.Měla bych teď být v 6 týdnu.Příští úterý jdu na druhu prohlídku k nové gynekoložce,snad už bude ultrazvuk.čekám první miminko, také stavíme barák a tak nás čeká ještě moc práce.Chodíte do práce,zvládáte to?Já mám nastopuit na půl toku na nové místo a těším se tam,i když nevím jak to zvládnu s tou ospalostí a nevolností.
Jak se cítíte?Já jsem hodně ospalá a mám chutě,a teď poslední 3 dny mi začaly nevolnosti.Hlavně odpoledne.
Vidím,že tu jsou už zkušené maminky 🙂
těším se na nové příspěvky.
Volejlin, gratulujem, 😉
...my staviame tiež, ale sťahovačka bude už v auguste, následne nástup prvého syna do školy a v decembri, ak pôjde všetko hladko, tak nástup na MD 😝 , ja chodím do práce, ale len jem a som príšerne unavená 😔 , tak sa to snáď upraví...
Volejlin vitaj v klube 🙂 gratulujem k // 🙂
ja som dnes začala 7tt+0, ale ešte čakám na kontrolu bud.štvrtok kde bude dúfam srdiecko bit o 106 a potom si dám aj do pasu tt
inak nemám nevolnosti, len som často hladna 🙂 a prsia ma neskutočné bolia.
Tiež chodím do prace, ale predosle 2 týždne som bola pre istotu PN. Ale sa tu len nudim
Denne, práve som to pozrela. Ja som bola tiez 4tt+2 sa mi zdá, keď som bola u dr, myslela som že mi sono nebude robiť, ale urobil a videl malú machulku 🙂
keď si to budeš stále aktualizovat, tak sa ti pekne bude ukazovať ďalej ktorý tt si a koľko ešte do pôrodu máš
mne sa to veľmi páči
je to fajn a čo znamenaju tiečíselká ostatné. nemáš nejaky novy link na výpočet pohlavia?? ja už som ich videla vela ale stale inak vychádza
Tie ostatne čísla, že koľko máš za sebou a koľko pred sebou. A potom už len datumy.
Na určenie pohlavia nemám nič. Mne zatiaľ vsade vyšiel chlapec, a myslím že to aj bude 🙂
Tak kočeny ked máte nejaké zaujímavé linky na určenie pohlavia sem s nimi 😉 . Aj ked ja som toho názoru že je to uplne jedno čo to bude hlavne nech je to zdravučké a pokojnučké 😉
ahojte
tak sa k vam môžem oficialne pridať aj ked čitam vas už viac ako tyžden
dnes mi z krvi potvrdili tehu som 21 DPO a hcg 1900 takže buduci tyžden sa dozviem či je jedno či dve - u mna totiž teraz realne hrozili až 4ričky 😅
ale ciťaka mam na dve tak uvidime
snad zapadnem ja do rozbehnutej temy 🙂
denne - ano je nas tu dosť ako kukam snad všetky to dopracujeme až k uspešnemu pôrodu
my sme sa snažili skoro 2,5 roka tak si viete predstaviť aka som happy 😅
Jerry vitaj a gratulujeeeeeeeeeeeeem 🙂))) som ta videla vo viacerych témach. Tak nech je všetko v poradecku ;)
Vítam nové tehulky a pošlite mi udaje do tabulky. 😉 😉
Baby ja som sa dneska naučila skladať aj plávajúcu podlahu,ten môj muž ju nedokončil čo naposledy demoloval izbu a tak som sa do toho dneska dala ja. síce to neni perfektné,ale drbem nato, lepšie ak beton. 😀 😀 😀 😀
Ja som takáto akčná,lebo som tehotná a to uhniezdovanie ma chytilo neako príliš skoro. 😕 😕 a to ešte nemáme dokončeny dvor,takže to ma čaká hned ako toho môjho chlapa donútim dokončiť všetko dnu. 😵 😵 😵
jerry nie nie nie...ja nie som albao ale myslela som ze poznam albao z tade rovnako ako aj teba ale ja som tam neprispievala len vas sledujem 😉
miyya no ty si sikulka 😉 nechces prist aj ku nam? robota sa vzdy najde a teda u nas je toho pozehnanie 😀 😝
kaceenka - tie cipky sa volaju torecan.
Tolko tekutin - snad vas dozeniem 🙂 Ja som ani bezne vela nepila, a teraz sa do pitia musim dost nutit.
Miyya - tak to dnes zvladas s malovanim? Malujes komplet vsteko , alebo len zatieras farbicky?
ahojte žienky...ja doma z práce 😝 ...muž šiel na tréning a malá sa hrá...mám chvíľku pre seba 😉 😉
ako sa máte? 🙂
no malovala som farbičky a stenu,čo muž bural kvôli tomu, ze na vlhla, tak sme mysleli,ze mame potrubie prasknuté.no zistili sme,ze len vlhla trubka na studenu vodu a tak to všetko navlhlo.tak sme tam dali vetračku a dufam,ze uz to bude ok.
teraz som doupratovala a som k.o. 🙄 🙄 🙄 ešte pečiem,príde navšteva,ale fakt neviem ako s nimi budem kecať. ja by som už išla spať. 😝 😝

Už som sem tu stránku dávala, vieš si tam napísať dĺžku cyklu a vyráta ti v ktorom tt si
http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwange...