icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

nikinka1981
19. máj 2010

Baby aj vas tak veľmi smädí?Ja pijem veľa,ale stale som smädná,aj teraz som sa na to zobudila.

denne73
20. máj 2010

Dobré ránko babenky. Miyya nejako som sa ti z tej tabulky vytratila. 😉

susann83
20. máj 2010

Dobre ranko tehulky 🙂
ja práve frcim do prace :(
Denne, myslím, že si na druhej strane

mariadaniela
20. máj 2010

dobre 😵

luccille
20. máj 2010

Taky preji dobre rano a vitam nove tehulky 🙂 se nam to tady pekne rozrusta ... a docela jste tady toho hodne probraly 😀 skoda ze se sem nedostanu vecer, jen dopoledne a pres obed.
Nikinka1981: Ja piju taky vic, vlastne porad mam na stoel sklenici vody .. ale pak z toho taky porad litam na zachod 😕

dada2007
20. máj 2010

dobré ránko....tiež som videla tabuľku a teda, pekne sa nám zapĺňa 😎 😎 😎 a vítam nové januárovky 😵 😵 😵
idem ja do práce...pá a pekný dník 😎

luccille
20. máj 2010

Jo a s tim spanim jsem na tom stejne. Vecer nemuzu zabrat, porad se prevaluju a rano se nemuzu vykopat z postele, a to stavam az v 7:30. Zato o vikendu, kdyz muzu vyspavat, tak uz od 7 rano koukam a nechce se mi spat, to je asi naschval 🙄

denne73
20. máj 2010

Aha to má aj druhu stranu??? 😀 😀 😀 😀 dik

miyya
autor
20. máj 2010

dobre ránko...denne ale našla si sa. 😉

denne73
20. máj 2010

ano uspešne som sa našla na chvostíku tabulky. 😀 😀 😀 😀

kaceenka
20. máj 2010

Dobré ráno,
tak vítam nové ¨tehulky a gratulujem k novým srdiečkam. konečne som dočítala, ale už si zas nepamatam čo ste preberali, len tak zežne. Tiež sa sem dostanem len cez den a večer už potom nie.
inak k tomu spánku večer zaspím v pohode ale nad ránom sa furt budím. Tiež som včera slzila pri modrom z neba. to je hrozný citák.

Tiež mi nič není, ale včera som bola s babami v reštaurácii a myslela som že to nezvládnem..bolo mi divne od zaludku než som sa najedla..a vadil mi neskutočne citron..nomálne ho necítim ale teraz to bola sila....

miyya: ja som sa nenašla v tabulke.... ☹

kaceenka
20. máj 2010

už som sa tam našla..nevšimla som si, že tabulka ma pokračovanie 😅

miyya
autor
20. máj 2010

tak tak už máme dve strany, už som si upravila a pripravila aj tretiu stranu. rátam že do konca mesiaca budú plné dve strany. 😉

anitta
20. máj 2010

ahojky holčiny leden bude tedy plný 🙂

jinak nám je dobře zatím nechci to zakřiknout ani pri Davídkovi mi nic nebylo ... naopak mám pořád hlad uf uf ještě jsem ani nezhubla dost po davídkaovi a další kg uf uf to pak bude práce ale zase to bdue fofr tak to třeba půjde samo 🙂

u nás se chrní a dnes asi nepůjdeme ven je tam hnusně
a co uv ás nejsou povodně tady naštěstí ne ale když vidím zprávy je mi úzko ☹

lolelole
20. máj 2010

dobre ráno defčata 🙂 zdravím vás ze školení a přeji hezký den 😵

luculele
20. máj 2010

Ako tak pozeram, tak januar bude plnyyy detiiiii 😀

lolelole
20. máj 2010

jinak pro holky z Prahy a okolí zajímavý tip na přednášky o porodech a mimi...www.respektkporodu.cz

isabella_fly
20. máj 2010

ahojte, ja som sa prave dozvedela, ze som tehu a termin mam na 25.1.2011 priblizne, mozem sa pridat k vam? 🙂

denne73
20. máj 2010

Jasné Issa vitaaaaaaaaj. 😀

isabella_fly
20. máj 2010

jeeeej, denne, aj ty si tu, super, znama tvar zo snazilkovskej temy, to je dobre znamenie 🙂

thozu
20. máj 2010

dobre ranko dievcence 😉
takze pracujucim maminkam zelam nech vam to rychlo ubehne bez zaludocnych problemov a ako som tak spozorovala tak aj denne73 je studujuci clovek tak pevne nervy pri uceni 🙂 ja sa dnes konecne citim lepsie-vcera to bol otras tak od rana sedim nad statnicovymi otazkami no uvidime do kedy to vydrzim 😀 ked si spravim pauzu tak sa stavim aspon vas pozdravit a dakujem vsetkym skalnym januarovkam za mile privitanie 🤐

denne73
20. máj 2010

Tak to máš môj obdiv že tolko vydržíš sedieť nad otázkami . ja nad nimi sedím ale myšlienky mi kdesi lietaju. no kde asi?? 😉

isabella_fly
20. máj 2010

heh, aj ja mam pred statnicami a mne sa vobec nechce ucit... teda citala som si to doteraz a uz buduci tyzden ma to caka, tak teraz cez vikend este naposledy zapnem a uvidim ci to dam 🙂

thozu
20. máj 2010

fuu denne ako vcera som mala uplne mrtvy den, bola som este min tyzden na 5 dni v rakusku a ked som sa docitala ze moji kolegovci uz opakuju a ja som v tom lepsom zaciatku tak ma chytili ine stresy 😠 tak som si povedala kolko dam, tolko bude 😉 ale termin mam na den deti tak mam cca 11 dni este 😉 a ty ako si na tom? a kde vlaste studujes?

thozu
20. máj 2010

budeme drzat palce isabella 😉 taaaakto silno a niekolkonasobne, sak ked kazda tehu s buducim drobcom, to bude stastia pri tahani otazok 😀

anitta
20. máj 2010

lolelole a odkud jsi z Prahy ? my se budeme stěhovat na Barrandov něbo někam do okolí 😉 a já při prvním mimi chodila na kurz do studia pro ženy taky super 🙂

ted sito už jen pročtu a b udu ok... 🙂

isabella_fly
20. máj 2010

dobre, ja bezim, ale este dnes sa ozvem, papa 🙂

lenka47
20. máj 2010

ahojte, ja som si dnes pospala, aj v noci to bolo trosku lepsie len mam pocit ze mi idu "vypadnut" bradavky 😀
to ucenie na statnice vam nezavidim, ja som mala pred nimi ine nervy a este keby som bola k tomu tehu tak to prezivam dvojnasobne, tak drzim prsty nech vas drobcekovia navedu aby ste dobre potiahli 🙂

thozu
20. máj 2010

dakujeme krasne lenik, internetova pauza mi skoncila tak sa odoberam spat do postele k hrbe papiera 😕 tak zatim kocky este sa ozvem v priebehu dna 😵

lolelole
20. máj 2010

anitto, my bydlíme kousek za Prahou ve vesničce u Dolních Břežan. Hezky v přírodě u lesa 🙂 Jinak studio pro ženy - to myslíš A-centrum ? Takže miminko budete mít již v novém - to je fajn,co 😎 Ja už se nemůžu dočkat zařízování pokojíčku a tak vůbec...