Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s potničkama? Můj čtyřtýdenní chlapeček je celý slitý pupínkama a už 14 dnů se to nehne. Noční teplotu máme 19 stupňů, denní 21. Používáme jen bavlněné oblečení a to jen bodyčko a kaťatka. Mejeme v řepíčku, od dr. máme Imazol a stále nic. Spíš horší než lepší. 😝
@karmenina My máme taky potničky už cca 14 dní,myjeme nebo potíráme řepíčkem.Kolikrát mě to příjde ještě horší.Už nám to začíná někde vysychat,ale někde se mi to zdá ještě horší.Máme to i ve vláskách a kousek na hrudíčku.Doktorka říkala,že když to nebude lepší, tak se máme ozvat.Kamarádka říkala,že to měli 4 týdny.
No moc pěkně to nevypadá.
holky k potničkám, řepíček bych nedávala, potírala jsem Tím Kačenku a bylo to fakt čím dál horší. Nám na potničky pomohlo potírat mateřským mlékem + na noc natřít Imazolem.
@karmenina Není to prý jen o teplotě 😉 potničky se prý objevují 3 týdny po porodu a je to z rovnání hormónu ještě z těhotenství 😉
Nedivím se, že Vás to holky štve, já byla z toho taky hotová, protože to měl fakt hodně, obličej, hrudník, a po celé hlavičce 😖 Vypadal hrozně 😖 Teď už je naštěstí čistej tak to měl cca 14 dní 😉
Jinak moc díky za radu ohledně pití. Já mám doma koj. čaj od Hippu, ale už si ho moc nedělám, tak piju alespoň tu vodu. Gravimilky mám 3 krabice, ale moc mi to nechutná 😖 No ale budu muset se přemoct a dávat si ho alespoň ráno a večer.
Jinak dnes jsem konečně vybrala postýlku tak mám z toho radost 😵
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=179...
ještě kdo chcete tak jukněte na Vojtíška dnes jsem Kačku s Vojtíškem fotila 😵
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...
Ahoj holky, tak jsem měla strach, že bude malej v noci špatně spát, když má trošku tu rýmečku, ale spal pěkně, dokonce i pěkně papal, i když občas to v něm pořádně zachrčelo... Zatím jsem ho neodsávala, protože sice máme odsávačku na vysavač ještě po Evičce, ale někam jsme zašantročili takovou tu koncovou trubičku, co se dává do nosánku, takže musíme koupit novou...
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám z těla odcházely "očistky"? U Evičky to ze mě šlo asi 3 týdny a teď to bude asi na dýl... A navíc do minulého týdne už to bylo jen takové slabší, spíš do hněda, ale teď je to zase červená krev a trošku víc, jako kdyby už to byly menses, ale to je asi blbost, že jo? 😅
@vilca moc díky 😵
Jinak já očistky něla chviličku ale krvácela jsem hodně dlouho, vždycky ale jen trošku a jen při kojení. Mlíčko jsem měla myslím od 2 dne po porodu jako záčátek, ta kapka jinak se mohlo rozběhnout cca 4 den. Vojtíšek byl pohodář dokud to neteklo tak o žádnou akci se ani nesnažil, takže zakt asi 1,5 dne v porodnici jsem nekrvácela vůbec. Pak když se mlíčko rozjelo a on začal sát tak jsem začala znovu krvácet. Jinak na MS máš fakt brzy myslím, že ta přichází nejdřív po šestinedělí 😉
tak mi se pomaličku budíme na dláboš 😀 😀 Spál od 10h tak to má akorát 😵
@misha8 ☹ to ma mrzi,ze ste mali rano take tramponty ☹ no nam tie kvapky zacali upravovat stolicu tak na druhy den,uz nebola taka vodnata prskancova,ale pekna hustejsia,kasovita.a spokojnejsia je mala tak asi po piatom dni.volaj dokine,ze co mas robit,ked ju stale zapeka.ale v tom linku o tych kvapkach,co dala caram. tam pisu ze niektorym to zaberie neskor,aj trebars za 14dni
@vilca ja uz si to ani nepamatam 😀 ale tusim tri tyzdne tak normalne som krvacala a potom len tak ze tri dni nic,jeden den silne krvacanie,potom zas tri dni nic,teda len taky slabsi vytok...a ked mi zacalo po prestavke to jednodnove krvacanie,bolelo ma aj podbrusko a myslela som si ze mam menzes 😕
jakoto ze vam deticky tak dlho spinkaju?? 😠 😀 ta nasa dava take desat minutove spanky a niekedy sa stane ze spi dve hodiny ale viac ani za svet
každej to nabehne inak 😒 ja mam už po šesto vlastne druhý krát a strašne krvácam čo som pred tehu nemavala tak dúfam že sa to upraví ... 😲
@misha8 Locoid obsahuje kortikoidy...bacha na to. Určitě není dobré používat takový krém na "obyčejné" potníčky. Ach jo, co to jsou v dnešní době za doktory na všechno plácat kortikoidy. Nemyslím to špatně...nezlob se. Já jen, že můj syn má atopický ekzém a toto se spíš používá na to...resp. doktoři to předepisují, já nepoužívám.

@ellahop A ty už nekojíš? Že očekáváš menses?