Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kaceenka - utrogestan je podobny ako duphaston - proste dviha v tele progesteron ktory to mimčo chrani a dava funkciu žltemu teliesku ktore to babatko vlastne živí kym nema vlastnu placentu budem ho brať minimalne cely provy trimester
AD som brala lebo mam už asi 6 rokov diagnostikovanu panicku poruchu - ale suvisi to s tym čo sa mi stalo v detstve nie so snažilkovanim 😉
denne ja mam statnice z ekonomie a idem az o 10.00 taka zlata stredna cesta, takze to nejako musim uhrat 😀 ale moj ranny optimizmus v uceni sa nejako pozastavil tak to ide tazsie, no idem cosi hodit do seba, nech mi to tam nevyhrava 😉 a kedy mas presne ist? aby sme vedeli kedy na teba mysliet 😵
melli ako hovorila denne, nebud pesimista,vsetko dopadne dobre 😉 co sa vsak mna tyka, my sme az tak velmi neplanovali, no napriek tomu sa velmi tesime, a robila som si predtym 3x testy a vsetky negativne, lebo ja sikovna som si nikdy nepockala az 3 min 😀 samozrejme som nepredpokladala ze mozem byt tehu, tak ked som zbadala jednu ciarku sups ho do kosa 😅 a ked mrcha uz dva tyzdne nechodila, a uz aj diplomovka bola odovzdana, nemala som sa na co vyhovarat ze co meska ked uz stresy nemam, tak som konecne pockala asi az 6 min a vysledok dve cervene ciarky ako bic, aj vecer aj rano a prekvapenie bolo na svete 😀 takze sa nemozem vyhovarat na testy ze su nespolahlive, len na moju nezodpovednu nedosckavost 😉 kazdopadne drzim palce nech je vsetko ako si zelas 🤐
my taky neplánovali..jen mě to nějak nutkalo udělat si test a byl poz,.tak už jsme s tim tak nějak počítala a pak se začla i těšit,ale když to nevyjde,jak už jsme psala jedno už mam a někdy vydá za dvě,takže bych nějak nestrádala.čas na druhé by přišel 🙂
co s eještě těch testů týče,já chtěla u malé taky test už vyhodit,ležel hodinu na pračce a jak jsme ho vzala do ruky tak jsme zkoprněla a čučela na to jako blázen 😀..a to už jsme byla 4tt a čárečka byla slaboučká!
vitam dalsie nove januarovky.
specialne teba isabella, tesim sa s tebou - dalsia piestanka... 😉
vidím,že ako nitranka som tu zatial sama. ja neviem či sa nitranky nedavaju do terminov. ani v novembrovkach 2008 neboli.
tiež vítam nové tehulky, baby dneska lenošííím. nič sa mi nechce, idem si dať sprchu a donutím sa ísť s drobcom von.
Ahojte, dnes som bola na prvý ultrazvuk a lekár mi našiel aj cystu na vaječníku. Má niektorá z vás s tým skúsenosti?
ahojte babulky,
ja uz som doma z prace a vegetim pri konikovi a na FB 🙂
drzim vam palce na statnice, aby ste mai dobru otazku 😉
ja som mala pred 5 rokmi, uz ani pravda nie je...
meli, neboj, bude dobre.
nikinka, ja som mala cysty na oboch vajecnikoch, a som tehu, tak by to nemal byt problem, to ovplyvnuje len ovulaciu.
miyya, ja mam muza z Nitry, teda z z dedinky pri NR, ale byvame vo viedni =)
nikinka - aj ja mam - nie je to cysta je to žlte teliesko - je to normalne ak to nema 10 cm ale tak do 5 je to ok 😉 ja mam na pravom žlte telieska 4 teda 4 cysty vlastne a v pravo jednu - mala som 5 folikov
tanicka: nie ja sa este len snzilkujem, ale obcas vas tu kuknem ze co mate ake skusenosti, kedze ste vsetky na zaciatku, a prave si tu hodila koment tak som hned nasla taku stranku co som ti vlastne poslala
ahoj susann, tak to som ja zas potesena ze niekto z osterajchu, ja sa tam coskoro stahujem ale do Steyru za mojim nastavajucim, len tie nestatsne statnice dokopat 😖 a ako dlho ste tam uz? dalo sa zvyknut v pohode? lebo mam trosku stress z vybavovaciek a prekladov a este teraz aj tieto veci s babom, tak to bude celkom zaujimavy rok 😉
ahojte, tak ja som uz aj stihla prehliadku u lekarky 😀 moj mm bol sikovny tak vsetko povybavoval a to som len dnes robila tehu test 😀
isabella - teda to su fofry a maš aj fotku zo sona? 🙂
gratulacia 🙂
isabella - a ako na prehliadke?
ee, na sono idem az za nejake 4 tyzdne, lekarka ho nema priamo v ordinacii, ale bola velmi mila a vysetrila ma ci som ok, takze super 🙂 poucila ma a dala mi nejake vitaminiky a uz si veselo lebedim doma, no... mam akcneho chlapa 😀
a ked budem mat fotku hned ju zavesim sem, ja budem zasa o nejake dva dni robit este test, aby som sa uistila, ze je vsetko ok 🙂
tak to moj je zas uplne naopak - teda chlap - chcem isť na buduci tyžden zistiť kolko miminiek čakame a on že načo počkame ešte dva tyždne a rovno kukneme srdiečko 😅
😀 moj strasne chce aby sme boli zdravucky tak s tymto neotala 😀
Ahojky holky jdu na chvíli na pokec než se mi vzbudí malá, co probíráte???
jejda, kolko nas tu tehuliek v tejto teme je? 🙂 ved to nemam ani sancu vsetky za cele svoje tehu spoznat 😀
isabella - je urobena aj tabulka s terminom pôrodu 🙂
Isabella, to vies, april-maj, skarede pocasie, prsi, neda sa ist von, nuda doma 😀 a este prichadza jar, vsetko sa zobudza - aj hormony 😎
babule ja som dnes straasne unavena tak som si teraz pospinkala pekne
a konecne sa u nas ukazalo slniecko 🙂 uz som aj pomaly zabudala ako vyzerá
aj ja chcem slniečko
u nas dnes stale zamračene - ale aspon nie je taka kosa už
aj u nas je trocha slniecko, ja sa vam baby ani nejak unavena teraz necitim, len mam sialene citlive bradavky a stale chodim curat, no a sem tam sa citim divno, ale to sa predpokladam casom este zhorsi 😀 😀 😀
isabella - nemusi ti byť zle niekomu nebyva - zato ja už od 4tt vraciam jedna radosť :D
jerry, to vazne? 😖 uf, to som asi este stastlivec, ale zasa pocula som, ze je to dost dedicne a moja mama pocas celeho tehu stale vracala, tak sa bojim, ze to zacne 😒
no pani - cele tehu - to musela schudnuť nie pribrať 😅
ze ona mala vtedy len nejakych +5kg a to cele hned aj skoro islo prec 😀

aha tak to ano...ja mam tiež PCO a som mo mimomaternicovom presne pred rokom. Tak ja berem utrogestan ale ten si zavádzam. A ty so antidepresiva brala kvoli tomu, že si nemohla otehotniet? Ak nechces odpovedat nemusíš.... 🙂