icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
21. máj 2010

ja uz krmim miminko

nikinka1981
21. máj 2010

Ja ešte nie ☹ Musím si počkať do takej 11 a pôjdem sa naobedovať.

majamat
21. máj 2010

ma sa jedavat castejsie a v malych davkach. ked si das nieco male teraz, do 11hod. budes urcite hladna

nikinka1981
21. máj 2010

No lenže ja som všetko zjedla čo som si do práce priniesla a teraz musím vydržať... 😒

majamat
21. máj 2010

tak to je smola. ja som nastastie dom a mam k dispozicii chladnicku.

nikinka1981
21. máj 2010

No keby som bola doma, tak by som už istotne rabovala v chladničke 🙂

majamat
21. máj 2010

pochutnala som si na Olomouckych syreckoch. milujem ich. akurat dnes mi prisli na chut a navyse je to nizkokaloricky syr. takze az n to, ze su dost slane, su aj zdrave.

nikinka1981
21. máj 2010

aj ja ich mám rada a našťastie aj manžel, takže sa nemusím báť, že to bude niekomu u nás smrdieť 🙂

majamat
21. máj 2010

uz nesmrdia tak ako kedysi, ale stale su dobre. ja som ich zacala jedavat az ako dospela. vela ludi ma k nim odpor a pritom je to vyborny syr. ryby tiez smrdia a kolky ich jedavaju.

nikinka1981
21. máj 2010

Nevedia čo je dobré 😀

nikinka1981
21. máj 2010

Ty máš nejaké bolesti teraz v tehotenstve?

majamat
21. máj 2010

mne sa zacali asi tyzden po ovulacii a trvali mozno 2 - 3 tyzdne, ale potom sa to zmiernilo. teraz sa mi stava, ze ma picha na pravej a niekedy aj na lavej strane. je to skor na vecer a tiez ked mi je zima. teplo mi pomaha. clovek je od chladu cely taky strnuly.

majamat
21. máj 2010

ty mas bolesti?

nikinka1981
21. máj 2010

No presne aj mňa pichá a práve teraz v pravom boku a včera ma pichalo naľavo.

nikinka1981
21. máj 2010

Neviem či je to normálne, lebo lekár mi povedal, že ak budem mať bolesti alebo budem krvácať tak mám hneď prísť. Preto sa pýtam, lebo tam zase nechcem chodiť kvôli niečomu samozrejmému v tehotenstve, možno sa rozťahuje maternica...ja neviem.

lolelole
21. máj 2010

dobré ráno holky ...píšete jak draci 😉 Koukam, že jste probírali kdo nevydržel a prozradil novinky o mimi...my zatím vyčkaváme..před rokem jsem čekala mimi - všem jsme to řekli - ale nakonec to nedopadlo, přestalo bít srdíčko 😢 ...to bylo pak dost nepříjemný všem zase vysvetlovat že mimi nebude 😖 ..tentokrát to ale určitě dopadne dobře 😉

denne73
21. máj 2010

Ahojte baby a mna včera bolelo brucho presne ako pred mrchou no krvi by sa mi nedorezal tak som sa bala

denne73
21. máj 2010

jasné že áno. 🙂

majamat
21. máj 2010

ja mavam aj neprijemny vytok, ale to je vraj normalna, no v poslednej dobe som mala az taky svetlohnedy. bolo to par dni a vyzera to, ze to uz prechadza. dlhotrvajuce bolesti nemam a ani nekrvacam, tak som mala dilemu, ci ist k Dr., alebo nie. aj taky vytok vraj moze byt normalny.

lolelole
21. máj 2010

nikinka - myslím že to pichaní je v pohode..pokud je to tedy jenom takove pichnutí a dá se to vydržet..roztahuje se děloha..

nikinka1981
21. máj 2010

lolelole - No ja som tak dopadla 3x ☹ a teraz sme si povedali, že to nikomu nepovieme až do nejakého 10 týždňa.

lolelole
21. máj 2010

melli - tak snad se to povede příště 😉 držím palečky !

lolelole
21. máj 2010

Ježiš 3x to bych se asi zbláznila 😲

majamat
21. máj 2010

ja som musela do prace doniest papier aby som nemusela robit nocne a uz o tam vedia vsetci. dokonca aj byvale kolegyne.

majamat
21. máj 2010

nikinka, drzim palce aby to vyslo tentokrat.

lolelole
21. máj 2010

U nás jsem to připsala k tomu, že jsme v té době stavěli dům a dělali jsme ho sami, takže jsem byla fyzicky hodně vyčerpaná..tak asi nebyla vhodná doba ..doufám, že ted to bude v pořádku

nikinka1981
21. máj 2010

majamat - vraj výtok je normálny pokiaľ nejako nepáchne, alebo nespôsobuje Ti svrbenie a pod.

lolelole - no nie je to sústavné pichanie, niekedy ma celý deň vôbec nič nebolí nepichá a dnes trochu cítim v pravom boku, ale to len keď chodím, inak nie.

lolelole
21. máj 2010

Jinak holky, máte již vymyšlená jména ? My chceme pro kluka Kvído a pro holku ještě váhame ale asi Agátka..co vy ? 🙂

majamat
21. máj 2010

to by som neverila, ze tehotenstvo moze mat tolko priznakov a aj napriek tomu, niektore zeny ani nevedia, ze su tehotne.

majamat
21. máj 2010

my mame uz davnovymyslene mena - Veronika, alebo Martin