icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

kattarinab
25. sep 2011

Prosím Vás odpíšte mi na túto otázku - robia vám v tehotenstve ster z krčka maternice? Ako preventívku? Raz ročne mi to robieval lekár na tú rakovinu krčka, čo sa vyšetruje, ale prečo v tehotenstve? Ved som mala vždy dobré výsledky predtým. Robili vám to? Neviem sa s tým akosi zžiť, či to bolo nutné

lenkalela
25. sep 2011

@zuzka_zilina bola som v pondelok u dk.a mali sme uz 9 mm a srdiecko bilo🙂 som v 8 tt a dufam ze vsetko bude ok tento krat

katuskaaa29
25. sep 2011

@aadulik2110 no mne už jedna kolegyňa ešte v apríli hovorila, že som tehotná len o tom neviem, lebo ona to na každej vidí hneď, teraz sedím vedľa nej skoro každý deň a zatiaľ nič, a vôbec sa neobliekam tak, že by som to skrývala, uvidíme dokedy jej to bude trvať kým to odhalí🙂

kesika
25. sep 2011

@kattarinab Myslím, že robil, ale až neskôr, zdá sa mi, že to bolo práve v tom 12.tt, keď sa robili aj odbery.

katuskaaa29
25. sep 2011

@jaja018 Už dobré dva týždne unavené sme aj my, a aj zima nám je, ale našťastie zatiaľ WC som nenavštevovala.

zuzka_zilina
25. sep 2011

@kisasonka83 Dakujem moc 🙂 no neviem či budem skvela mamina,budem sa snažiť,ani si neviem predstavit čo ma čaka,cele tehotenstvo a porod uf,no a potom ten drobec odkazany na mňa,ale ved snad to všetko v poho zvladneme,ved kolko mamin sa tiez na prvy raz obava,a potom to všetko dopadne v pohode. Aj vy sa držkajte,všetci,vy budete skvela velka vesela rodinka,užasne 😅

zuzka_zilina
25. sep 2011

@lenkalela Jasne ze bude všetko v poriadku,držim moc moc palčeky 😉

kaekole
25. sep 2011

@kattarinab drz sa. urcite sa coskoro zadari a bude všetko v poriadku.

kaekole
25. sep 2011

@kattarinab ked si bola na sone, tak malinke malo aj srdce? viem že mojej kamoske robil hned ster pri prvej kontrole, to bola asi v 6tt, lebo tiež nemala skoro 2 roky cytologiu. mne nerobil, lebo ja som bola v juli, tak mam cerstve vysledky.

gumkacka1
25. sep 2011

@zuzka_zilina moj doktor neberie krv na urcenie tehotenstva, on spravi hned sono. A krv berie az potom okolo 10 - 11 tt.

hope80
26. sep 2011

ahojte
tak je to potvrdene a patrim do majoviek...dalsiu kontrolu mam o tyzden v stredu🙂

kisasonka83
26. sep 2011

@hope80 gratulejem a vitaj 🙂

hope80
26. sep 2011

dakujem

dada78
26. sep 2011

@kattarinab pokiaľ Ti robil menej ako pred rokom tak to asi nebolo potrebné, možno sa mu niečo nezdalo, ale ten ster patrí tiež k jedným z vecí čo sa sleduje a určite sa robí v 36tt kôli zisteniu streptokoka - či je alebo neni - aby sa vedeli včas podať antibiotiká pred pôrodom.

kattarinab
26. sep 2011

@kaekole nie nemalo srdiečko - pravdepodobne to nebol zdravý plod a muselo to ísť von, skor či neskor by to aj tak odišlo - bolo to odumreté, už som sa radila aj s inými odborníkmi, aj dobre, že to odišlo tak skoro, nech sa čím skor moje telo zotaví a ideme na dalšie miminko

hope80
26. sep 2011

baby ako vam prebiehaju rane nevolnosti? ja som zatial celkom v pohode ale dnes mi je zle..nie na zvracenie ale zaludok uplne rozbity nemozem nic zjest?

zuzka_zilina
26. sep 2011

@gumkacka1 No niektori lekari tu krv na urcenie tehot. beru,uz vlastne v štvrtom tyzdni,lebo vtedy este na sone nie je nič vidno,ale z krvi uz ano..

av
26. sep 2011

ahojte , tak to vyzera , ze patrim do majoviek , velmi sa tesim a drzim nam vsetkym palce 🙂

kaekole
26. sep 2011

@kattarinab spravne, tak držim palce.

katuskaaa29
26. sep 2011

@av Ahoj vitaj medzi nami 🙂

katuskaaa29
26. sep 2011

Ahojte, dnes som bola u doktorky, sme v 7 tt+2, mame 11,7 mm a aj srdiecko som uz videla, vsetko je zatial poriadku, velmi sa tesim 🙂

av
26. sep 2011

katuskaaa29 dakujem pekne a tesim sa s tebou, ze je vsetko v poriadku, ja som bola v piatok u doktora a tiez som videla srdiecko my sme 6tt+6 dnes 🙂

av
26. sep 2011

@katuskaaa29 dakujem pekne a tesim sa s tebou, ze je vsetko v poriadku, ja som bola v piatok u doktora a tiez som videla srdiecko my sme 6tt+6 dnes

jajuuus
26. sep 2011

my ideme zajtra na sono... dúfam, že už uvidím srdiečko... zajtra budeme 7tt+3, tak hádam ho už uvidíme 😵 chcela by som ísť od 28.9. na PN, platíte si niektorá DNP?

lulka06
26. sep 2011

ahojte baby, pridávam sa k vám, čakám bábätko, termín 5.5. Už som si stihla poležať aj týždeň v nemocnici, krvácala som, momentálne som PN. Budúci pondelok ideme po 2 týždnoch na ultrazvuk, dúfam, že je všetko v poriadku.

gumkacka1
27. sep 2011

@jajuuus ja si platim DNP

melly88
27. sep 2011

@arieska Ahoj,no my máme spoločný termín,myslím máj,a ešte k tomu mám dcérku narodenú o 5 dní neskôr ako tvoj synček 🙂 sranda 🙂

melly88
27. sep 2011

Ahojte baby,chcem sa spýtať...aj vy máte také bolesti ako pri MS? Sú síce slabé,ale bojím sa 😒

lubica69
27. sep 2011

@melly88 slabé bolesti nevadia To sa metrnica rozťahuje
@gumkacka1 @jajuuus DNP sa má od nového roka rušiť 😖 Neviem či viete

lubica69
27. sep 2011

@kattarinab áno mne robil teraz ster v 6tt