Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lienkalenka123 a? bol? so slabou ciarkov?kedy tí mali prist kramy?
@lienkalenka123 Ja som mala takmer priesvitnú,lekárka tam skoro nič nevidela-machuľku-aj tou si nebola istá ,ale z krvi mi prišli vysledky že som aj podľa sliznice-brali Ti krv?Aj ja inak stále som si nie istá, v strdu idem zas na sono a uvidíme či je to ok ...(mala som už 2x potrat,tak kým to nebude isté sa ani nevládzem a nemôžem tešiť-strašný pocit...)mala by som byť zač. 6 týždňa ,ked som bola u lekárky tak som bola koniec 4 týždna....
@lienkalenka123 este mesiac????
@nena13 po akom čase po potrate ste začali skušať znova dieťatko? Kedy sa potom zadarilo? Ja som v sobotu potratila a bola som v 7tt, tak neviem kolko čakať, mám viac názorov od 3 lekárov...
Ahojte, viete mi poradiť? včera mi robil doktor ster z krčka maternice. Meškajú mi už dva týždne ale teraz mám slabé špinenie myslela som že už prišla ale zatial sa to vôbec nerozbieha myslíte že to môže byť len ako dôsledok toho steru?
tak sme boli včera na sone, máme 7tt+4. bije nám srdiečko, máme 12,1 mm a žĺtkový vak má 4,6 mm, sme presne podľa tabuliek... oddnes oddychujeme na PN 😵
ahojte, tak ja som zatial taka opatrna majovka - zatial mam pozitivne testy a pred tyzdnom doki videl len vysoku sliznicu, ale este tam nebol plod - tak buduci tyzden idem na kotnrolu a snad uz budeme vidiet fazulku a da nam aj termin. drzte nam palce. 🙂
Ahojte baby, tak ja sa pridavam, budem prispievat len sporadicky, pretoze doma mam maleho nezbednika, takze casu minimalne. V pondelok som bola na potvrdeni, bola som presne 5 plus 5 a srdiecko krasne bilo . Prajem nam vsetkym krasne tehulkovanie a co najmenej komplikacii 😵
Ahojte, aj ja chcem k vam pridat... 🙂 Dnes presne koncime 8tt, termin nam vychadza okolo 10.5. a buduci tyzden ideme pozriet srdiecko... Som po troch neuspesnych tehotenstvach, takze az tak tesit sa nemozem, ale pevne verim, ze toto bude to prave orechove... 🙂 🙂 Vzdy po potrate sme nechali min. tych 6 mesiacov a viac pauzu, ale prd mi to bolo platne, takze uz teraz by som mozno nechala len mesiac... Ale skor tolko casu treba nechat, ako sa na druhe telo fyzicky a psychicky zena citi... 🙂
gumkacka1 - neboj, este nehadz flintu do zita, aj my sme boli presne 6+6tt na sone a pomaly lekar nevidel ani plod, nieto este srdiecko. Ale ja pevne verim, ze buduci piatok to srdiecko bude bit ako zvon.... 🙂
Vsetkych ostatnym babam prajem krasne tehulkovanie... 🙂
@bublinkaa2 gratulujem a vitaj 🙂 termin mi tiez vychadza okolo 10.5. ako tebe a na overenie srdiecka idem 10.10. 🙂 tak som zvedava ako dopadneme ak sa mozem opytat kedy si mala PM?
@kisasonka83 ahojcek... 🙂 moja PM bola 4.8., ale zrejme aj tvoja, kedze mame rovnaky termin... 😀 Drzim silno palceky na 10.10. 🙂 Uz sa velmi tesim...
@bublinkaa2 ja som mala 30.7. ale som mala posunutu ovulaciu tak preto sa mi to takto posunulo a aj mi drzime palceky nech je vsetko oka 🙂
@bublinkaa2 ja som to uz zazila pred pol rokom, tak preto sa obavam, kedze ani doktor nevyzeral velmi spokojny s tym, co videl. Ale dufam, ze sa to este do buduceho tyzdna zmeni a uvidim na sone blikat srdiecko
@gumkacka1 Aj ja som mala jedno taketo tehu, ze sa plod jednoducho neobjavil.. Ale vtedy mi vobec nic nebolo ako by som ani tehu nebola... Ako je tebe? Mas nejake priznaky?
@bublinkaa2 Cauko aj ja som mala PM 4.8. 😀 🙂
@jaja018 - pekny datum... 🙂 Vtedy ma narodeniny aj moj ocino... 🙂 Vela stastia zelam... Videli ste uz srdiecko? Alebo kedy idete k Dr.?
@kattarinab ja som v marci potratila v 10tt (MA) a lekár mi povedal, že sa môžeme začať po 1.ms snažiť...po kyrete som bola o 10 dní na ko a všetko bolo v poriadku...takže sme sa hneď po prvej začali snažiť a po 5 mesiacoch to vyšlo...dúfam, že je všetko ok a v utorok na kontrole uvidím srdiečko...nasaď kyselinu listovú a alchemilkový čaj a telo sa dá do poriadku 😉...držím palce
@bublinkaa2 plod bolo vidiet na sone, ale velmi malicky, nezodpovedal 7+ 6 tt. a priznaky mam, je mi zle z cohokolvek, vraciam, bolia ma prsia...

@aamanda vitaj! a kedy si mala PM?