Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@kattarinab myaž tak 5 mesiacov
@kaekole ja uvažujem zatiaľ len do 12tt byť na PN... ale uvidím, lebo keby sa náhodou niečo stalo na budúci rok a musela by som ísť na PN a ak schvália tento nový j.....ý zákon, tak by som nemala nárok na PN z DNP... ospravedlňujem sa za ten výraz, ale strašne ma to rozčuľuje, že to chcú zrušiť pre zamestnaných ľudí... 😠
preto možno ostanem PN až do nástupu na materskú... ja si viem našťastie vždy nájsť nejakú činnosť, aby som sa nenudila... no ale určite prídu dni, keď tá nuda bude... 😀 teraz mi dal vychádzky len od 14:00 do 16:00...
@gumkacka1 - no to je vyborna sprava, neboj, urcite je vsetko v poriadku... ver tomu... 😵 😵 😵 Malinke jasne dava najavo, ze je mu k svetu... 🙂 Ja som presne na tom tak isto...
caute koculky,ja som v 9 tt a uz som pribrala 3 kg ,to je dost nie?! a co vy?
@me5 ahoj, držíme pästičky nech to vyjde 🙂 pozerám, že tiež budete mať mimčo do 2 rokov...
@manamani1 ...no....ved toto...ešte mesiac...24.10....
@lienkalenka123 prepac ale uz neviem o com bola tema...
@manamani1 😉 v pohode...o tom, že až o mesiac mám ísť na potvrdenie tehu a tak...
ja termin 9. maja. a som z Ba. tak to sa asi v porodnici nestretneme 🙂 budes zrejme rodit vo Francúzku.
@kaekole no este neviem .ale pravdepodobne hej .ked uz tu navstevujem gyndosa tak by som chcela u neho aj rodit .ale bojim sa pretoze nerozpravam po francuzsky ,a ked nechytim tohoto co rozprava anglicky tak neviem ako to zvladneme:(no este musim popremyslat co a ako ,hlavne nech to dotiahnem do konca🙂
@bublinkaa2 Ahoj, aj ja želám veľa šťastia. Ano vydeli sme minulý týždeň vo štvrtok už aj srdieško, krásne bilo 🙂 😀 🙂 K doktorovi ideme buduci týždeň ale neviem ešte pre ktorý deň sa rozhodnem. A vy ste už boli u Dr?
@lienkalenka123 - veru, mala by mala mat 1,5 roka ked sa drobcek narodi. ale dovtedy nas caka este dlhaaaaa cesta. pomaly mi zacinaju nevolnosti, tak je to o dost narocnejsie pri malej.
a je tu zápcha.... ☹ baby, čo proti tomu robíte???

@mirili ahoj ja mam tie iste ale teraz mam hancky tak ich nejem lebo neviem ci to nemam aj z toho...buduci tyzden ma na kontrolu tak uvidim🙂