Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@jajuuus ja si rano zalievam za hrst susenych sliviek vriacou vodou (cca 0,5 deci vody), necham ju trosku vychladnut, aby bola letna, potom ju na lacno vypijem a zjem tie slivky a to mi pomaha, je to humus, zvykam si , ale zabera to, nechcem si uz zazit to co som si pri malom zazila, aj 5 dni som nebola na wcku a to ma islo rozdrapit 😒
ahojte baby, dnes som bola u noveho MUDr. maximalna spokojnost
vystrasil ma len tym, ze vidi v maternici krv a ze sa musim velmi setrit - ziadny stres a fyzicka zataz... ☹
@arieska je podaný nejaký zákon, ktorý ak prejde, tak si DNP budú môcť platiť len nazamestnaní ľudia... aj to budú nejaké "balíčky" poistení - napr. dobrovoľné nemocenské poistenie + dôchodkové...
je to tu popísané: http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi...
mňa by zaujímalo, kto si zas nabalí vrecká????? 😠 😠 😠
@me5 naša by mala mať rok a sedem mesiacov...našťastie ma nevolnosti netrápia...ale malá nám asi 3 tyždne chodí takže máme veselo....držíme ti pästičky aby tie nevolnosti prešli 🙂
@lienkalenka123 - no pri malej som mala dost silne nevolnosti - som schudla 6 kg za prvy trimester a cca 2 tt som do seba nevedela nic dostat, resp. ked som dostala tak som to neudrzala. ako fatk ze dni ked som vypila pohar vody, zjedla jeden jogurt a podobne. a vzdy ked som sa posadila, tak ma rovno naplo. akoze teraz mi takto nesmie nesmie a este raz nesmie byt, lebo neviem co bude s malou 🙂
Ahojte, ja len sa cudujem kolko tehuliek pribudlo:-ň ja som este zacala pracovat aby som mala dostatok dni na matersku, inak sa mame fajn babetka rastu a vsetko je zatial bez horsich komplikacii, obcasne tehu nevolnosti ma netrapia 🙂
dufam ze aj vy sa mate dobre.. travime vikend na chate tak len tak som si nasla cas nakuknut ..
Ahojky!
Patrím taktirž k máááájkam:O))):
ahojte babule môžem sa pridať? Dúfam, že tentokrát všetko dobre dopadne, sme na začiatku 9tt 🙂
chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás bolesti pod bruškom.....pri kýchnutí, ale bo kašľaní,ma bolí
ozaj vie mi niektorá poradiť, som v zahraničí, chcem ísť sem k lekárovi, na vlastné náklady a pokiaľ mojmu zamestnávateľovi na slovensko odošlem potvrdenie o tom, že som tehotná, može mi dať výpoved? pracujem tu ako opatrovateľka 🙂
ahojte, tak je nová administrátorka súkromnej skupiny, tak prípadné žiadosti o členstvo píšte prosím na lubica69. ďakujem 😉
@mima694 aj ja to mávam, až ma tak pichne 😒 ale už konečne viem z čoho mi bývalo zle, z tehotenských vitamínov, musím si ich dávať iba k hlavnému jedlu - keď ho je veľa, inak zle nedobre, určite nie nalačno alebo večer, ostala som prekvapená, ked mi presne toto potvrdila kamarátka,že mala tiež počas tehu 😅
vítam nové tehuľky, vyzerá to na plodný mesiac 😵 😵 😵 😵
Ahojte, tak pripájam sa k Vám, aj ja by som mala rodiť v máji. Veľmi sa tešíme.
@jaja018 - no to sa tesim, ze ste videli srdiecko... ja sa toho uz neviem dockat... My ideme tento piatok 7.10. a strasne si zelam, aby bolo vsetko ok... 😵

@aamanda ďakujem za tip, ale nerada by som sa napchávala nejakými tabletkami... 😅