Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@jajuuus ja si rano zalievam za hrst susenych sliviek vriacou vodou (cca 0,5 deci vody), necham ju trosku vychladnut, aby bola letna, potom ju na lacno vypijem a zjem tie slivky a to mi pomaha, je to humus, zvykam si , ale zabera to, nechcem si uz zazit to co som si pri malom zazila, aj 5 dni som nebola na wcku a to ma islo rozdrapit 😒
ahojte baby, dnes som bola u noveho MUDr. maximalna spokojnost
vystrasil ma len tym, ze vidi v maternici krv a ze sa musim velmi setrit - ziadny stres a fyzicka zataz... ☹
@arieska je podaný nejaký zákon, ktorý ak prejde, tak si DNP budú môcť platiť len nazamestnaní ľudia... aj to budú nejaké "balíčky" poistení - napr. dobrovoľné nemocenské poistenie + dôchodkové...
je to tu popísané: http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi...
mňa by zaujímalo, kto si zas nabalí vrecká????? 😠 😠 😠
@me5 naša by mala mať rok a sedem mesiacov...našťastie ma nevolnosti netrápia...ale malá nám asi 3 tyždne chodí takže máme veselo....držíme ti pästičky aby tie nevolnosti prešli 🙂
@lienkalenka123 - no pri malej som mala dost silne nevolnosti - som schudla 6 kg za prvy trimester a cca 2 tt som do seba nevedela nic dostat, resp. ked som dostala tak som to neudrzala. ako fatk ze dni ked som vypila pohar vody, zjedla jeden jogurt a podobne. a vzdy ked som sa posadila, tak ma rovno naplo. akoze teraz mi takto nesmie nesmie a este raz nesmie byt, lebo neviem co bude s malou 🙂
Ahojte, ja len sa cudujem kolko tehuliek pribudlo:-ň ja som este zacala pracovat aby som mala dostatok dni na matersku, inak sa mame fajn babetka rastu a vsetko je zatial bez horsich komplikacii, obcasne tehu nevolnosti ma netrapia 🙂
dufam ze aj vy sa mate dobre.. travime vikend na chate tak len tak som si nasla cas nakuknut ..
ahojte babule môžem sa pridať? Dúfam, že tentokrát všetko dobre dopadne, sme na začiatku 9tt 🙂
chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás bolesti pod bruškom.....pri kýchnutí, ale bo kašľaní,ma bolí
ozaj vie mi niektorá poradiť, som v zahraničí, chcem ísť sem k lekárovi, na vlastné náklady a pokiaľ mojmu zamestnávateľovi na slovensko odošlem potvrdenie o tom, že som tehotná, može mi dať výpoved? pracujem tu ako opatrovateľka 🙂
ahojte, tak je nová administrátorka súkromnej skupiny, tak prípadné žiadosti o členstvo píšte prosím na lubica69. ďakujem 😉
@mima694 aj ja to mávam, až ma tak pichne 😒 ale už konečne viem z čoho mi bývalo zle, z tehotenských vitamínov, musím si ich dávať iba k hlavnému jedlu - keď ho je veľa, inak zle nedobre, určite nie nalačno alebo večer, ostala som prekvapená, ked mi presne toto potvrdila kamarátka,že mala tiež počas tehu 😅
vítam nové tehuľky, vyzerá to na plodný mesiac 😵 😵 😵 😵
Ahojte, tak pripájam sa k Vám, aj ja by som mala rodiť v máji. Veľmi sa tešíme.
@jaja018 - no to sa tesim, ze ste videli srdiecko... ja sa toho uz neviem dockat... My ideme tento piatok 7.10. a strasne si zelam, aby bolo vsetko ok... 😵

@aamanda ďakujem za tip, ale nerada by som sa napchávala nejakými tabletkami... 😅