icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

hedka17
6. okt 2011

Ahojte tehulky takto pred rokom sme sa aj my tesili z tehu a uzivali si aho,ale az od 4 mesiaca nakolko mi byvalo zle,ale dalo sa to vydrzat, drzim palce aby ste prisli do stastneho konca

jajuuus
6. okt 2011

@qubi ja som sa dala vypísať na PN, aspoň do 12tt, lebo keď som sa moc namáhala v práci, hneď som myslela na to, či je drobček v poriadku, píchalo ma vo vaječníkoch, tak sme to s dokym takto vyhodnotili, že to bude najlepšie 🙂 tak si doma oddychujeme už týždeň... ako sa cítim? jeden deň dobre, druhý zas čudne... tak sa to strieda... stále musím niečo jesť, lebo potom mi je blbo... ale inak OK... ale nechutí mi nič piť, ani voda, minerálka, džús, čaj... ee... nič... včera som pila kofolu, ale to nemôžem večne 😅 a ty sa ako cítiš?

gumkacka1
6. okt 2011

ahojte babulky, tak ja budem musiet tuto temu opustit. Sice nerada, ale co uz narobim. ☹ Dnes som bola na kontrole u lekara a srdiecko nebilo, zamlknuty potrat. Uz druhy tento rok. Zajtra nastupujem do nemocnice. Tak sa tu majte pekne a vsetkym zelam, aby v maji mali pri sebe krasne a zdrave deticky. Dufam, ze sa aj na nas este raz usmeje stastie.

arieska
autor
6. okt 2011

@tinara23 nie, neberiem nic zatial.ale buduci tyzden idem k MUDr, tak mu poviem a uvidim, ci mi na to nieco da alebo nie...teraz mi je uz lepsie...to len z rana mi nejako strasilo 🙂

aamanda
6. okt 2011

@gumkacka1 to mi je straaasne moc luuuto....ale drzim palceky aby to uz na buduce vyslo

arieska
autor
6. okt 2011

@lenka_21 praveze mne uz pri minulom sone hovoril, ze tam mam hematom ☹ tak preto sa tak nejako viac sledujem

arieska
autor
6. okt 2011

@stvura ty si cislo 😀

arieska
autor
6. okt 2011

@gumkacka1 ☹ to nieeeee ☹
mrzi ma to. drzkam palceky, nech to do tretice vyjde.

qubi
6. okt 2011

@gumkacka1 To ma velmi mrzi :( :( Drz sa a drzim palce nabuduce

qubi
6. okt 2011

@jajuuus Tak to hej, ak mas nejaku namahavu pracu, treba ostat doma a oddychovat, ziadna praca za to nestoji.......ja som sa tak bala pred svadbou aby bolo malinke v poriadku, to boli same behacky, vybavovacky, stresy....teraz som uz rada ze to je za nami a uz mozem len oddychovat....Ja sa zatial citim velmi dobre, akoby som ani tehotna nebola, kiezby to tak ostalo......s tym pitim to mam podobne ako ty, musim sa doslova nutit aby som aspon nieco vypila.....ale aspon ze Ti chuti papat 🙂 🙂

lenkalela
6. okt 2011

@gumkacka1 :(to ma mrzi ,neboj do tretice to vyjde ,hlavne sa rychlo pozviechaj a odpocivaj ,nie je to lahke ale je to dolezite do dalsieho tehu ,pa a drzim palceky

kesika
6. okt 2011

@gumkacka1 Veľmi ma to mrzí 😢 Držím silno palečky, nech sa zadarí a už to bude len a len dobré.

lenkalela
6. okt 2011

@arieska to mam aj ja ,ale zevraj to je normalne v tehotenstve .aspon tu mi to tak lekar povedal.iba mavam bolesti sem tam a musim si davat vacsi pozor...

petra1209
6. okt 2011

@gumkacka1 joooj to mi je naozaj ľúto. Držím palce nech to rýchlo prebolí a ďalšíkrát nech je už s úspešným koncom!

jajuuus
6. okt 2011

@qubi namáhavá bola skôr psychicky, ale aj som sa nabehala veľa v poslednej dobe hore-dolu schodmi, až mi to išlo na nervy... 😖
no... jesť musím stále - nezjem síce za dvoch, ako sa hovorí, ale každú chvíľu musím niečo pučiť... už mám také brucho, že ajajajaaaaaj 😀 ako by som bola už minimálne v 5. mesiaci 😀

jajuuus
6. okt 2011

@gumkacka1 je mi to veľmi ľúto... držkajte sa! ☹

aadulik2110
6. okt 2011

@gumkacka1 to ma veľmi mrzí, prajem skoré zotavenie a nech sa opäť tešíš

raa2
6. okt 2011

@aamanda juj tak v tom ti neporadim, ja som aj pri malom si myslela ze bude chlapcek, ale pevne som verila ze bude dievcatko. my sme isli do toho ze ideme robit dievcatko 😀 aj podla cinskeho kalendara a podla jonasovej teorie co je na nete by to malo byt dievcatko, tak uvidime, ale ako hovorim, je mi to jedno, len nech je zdrave 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
raa2
6. okt 2011

@stvura matko bol taky isty, furt len na rukach, ja ked som vysavala alebo upratovala, tak som ho mala v manduce, ale bohuzial som to musela obmedzit. chvilku to trvalo, ale teraz sa uz moc na ruky nepyta, starka a tato ho pekne nosia stale 🙂 ja som spokojna s manducou 😉 deti sa ti spolu este asi nezahraju, ci ano?a ako spite? vsetci spolu, alebo maly je uz sam v izbicke?

raa2
6. okt 2011

@stvura odpadnem, ze mama do porodnice na bicykli dosla 🙂 🙂 🙂 🙂

helenka333
6. okt 2011

@petra1209 mne môj gynekolog nič nehovoril, nič nepočítal ani krv nebrali...☹ povedal, že ešte nič nevidno, mám sa zastaviť o dva týždne, nič viac, tiež som bola smutná z toho, no zajtra mu budem volať, že už dva týždne prešli, kedy sa môžem zastaviť, ale verím tomu že všetko je ok 🙂 no ja pracujem aj som rada, lebo mám iné myšlienky, no aj bolesti ma tak trošku prešli, občas trošku bruško bolí ale som v teplučku v kancli tak zatiaľ sa nesťažujem, ale keď už bude zima, chladnejšie aj vonku, dám sa aj ja na PN. podľa ms mi vychádza na 28.5. 🙂Tak držím palčeky 🙂 !!!

stvura
Odpoveď bola odstránená
raa2
6. okt 2011

@stvura aj ja budem musiet casom maleho presunut do vedlajsej izby, uvidime aky to bude mat uspech...

qubi
7. okt 2011

@jajuuus hej, praveze psychicka a stresova praca byva casto ovela horsia ako ta fyzicka.....ale ja uz si z prace nic nerobim, vsetko teraz beriem tak inak 🙂 Mne tak ako Tebe chutilo pred tehu ale uz sa to nejak zmenilo..........aj teraz, caj s ranajkami mam pred sebou a nie a nie sa do toho pustit 🤐 Praveze ako papas ty je dobre, som citala ze tehotne zeny maju jest ovela castejsie ale malo. A za dvoch len kvalitou 🙂 A prajem kraaaasne rano 🙂

petra1209
7. okt 2011

@helenka333 no mne bral krv hneď na začiatku ako som prišla s tým, že mi vyšiel pozitívny tehu test a bral mi dvakrát kvôli tomu, aby videl či stúpa HCG, potom som bola na sono najskôr bolo vidieť len vačok potom už aj fazuľku a akciu srdiečka a dostali sme už aj tehu knižku. Nič sa neboj teraz pri najbližšej návšteve ti určite urobí aj sono a uvidíš už aj srdiečko ako bije ako zvon 😉 Ja idem na kontrolu 13.10. tak tiež sa modlím aby bolo všetko v poriadku.

arieska
autor
7. okt 2011

@stvura to mam aj ja doma ☹ nastastie zatial iba jedno vydanie

stvura
Odpoveď bola odstránená
27zuzka
7. okt 2011

@arieska ahoj 🙂 ako sa ti darí? už sa cítiš lepšie? bola si aj u doktora?

bublinkaa2
7. okt 2011

@gumkacka1 - jaaaj, ☹ to snad nie je pravda... ☹ Velmi ma to mrzi... Strasne som dufala, ze to bude v poriadku... Ja som na tom tak isto, o hodinu mam kontrolu u lekara a hrozne sa bojim... Drz sa...