Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@stvura aj my mame doma vodnara maleho 🙂 ja idem rodit do rakuska, mam poistenie,tak by bola hovadina ho nevyuzit 😉ale doktora si nejdem zaobstaravat, aj tak si myslim ze ma supnu rovno na sekciu. si dlho prenasala ked si mala zelenu vodu?
ja som dnes dostala tiez tehu knizku, brali mi krv na genetiku a ze v 16 tt sa to znova opakuje, to teraz museli zaviest, lebo pri malom som nebola dva krat. takze dalsiu poradnu mame 15.11, teda ak si nechcem za dva tyzdne priplatit dalsie sono.
@forgiven gratulujem!
@stvura tak o nemocnici rozmyslam aj ja strasne moc a vlastne som zacala tusim este pred tehu...strasne sa bojim porodu ale rakusko dost daleko a ked nad tym rozmyslam ze ked to na mna pride, tak aj tak neviem ako daleko som schopna sa dopravit...mate nejake tipi ze kam sa oplati ist odrodit?
@raa2 ty pracujes v rakusku alebo si tam iba zdr. poistenie platis?da sa to aj bez pobytu??
ahojte, tak my sme po poradni, vsetko ok, male sa krutilo, tancovalo, robilo kotrlmelce, kopkalo a kyvalo mamine 😵 😵 😵 vsetko je jak ma byt, len cysta na vajecniku stale sedi a nemeni sa, ma 3x2 cm, tak idem na kramare, nech ju kuknu a ak bude treba, vylaparkujeme ju 😝 ale vraj bude stacit ked sa bude sledovat....tak som zvedavaaaa
@castania
@stvura
@27zuzka
ahojte baby, ale hej, je mi lepsie. ja sa bojim toho, ze je to psychika, ked som v robote je mi na prd, ked som doma tak mi je lepsie 😀
okrem toho, ze som stale unavena, ale s tym uz asi nic nenarobim, len nejako vydrzat...este aj toto pocasie do toho, u nas na Liptove uz hlasia sneh 😀
stvura, no uvidime ako to bude s tymi lekarmi, ale ja dufam, ze to nebude take tragicke ako to vyzera...oni sa znormalizuju. prinajhorsom dame stopel a budeme cakat kym sa nejaky doktor vyskytne
@stvura tazko povedat s tymi testami, pri malom mi tiez vysli dobre a teraz vlastne este nemali vysledky z tych prvych testov a aj tak musim na ne ist v tom 16 tyzdni tehotenstva. mohla som ist este aj o dva tyzdne na sono, ale to nebolo povinne, stoji 33 eur, tak zvazujem o nom. co myslis o nom, pojdes nan? je to tiez sono spojene s genetikou...pri malom nebolo o takom sone tiez ani reci..a sekciu urobia hocikde, ale zas aj uroven je tam lepsia ako na slovensku, aj strava a tak, ja som bola spokojna pri prvom porode 🙂
@aamanda byvame v rakusku, tak preto mam poistenie 😉
ahojte babulky, dávno som tu nebola...nestíham to...ale v utorok som mala poradňu, bábätko má 15mm a srdiečko bilo...tak som si vydýchla, keďže v marci sme sa srdiečka nedočkali a mala som MA...termín by som mala mať 18.5., som 8+2tt 😉
@qubi no to áno, treba pravidelne papať... ale čo, keď by som si aj niečo dala, ale neviem čo... 😀 tak sa popri normálnom jedle napchávam jablkami, hroznom, tyčinkami, piškótami... a ten čaj nie a nie ísť dolu krkom... od 10tej mám dnes uvarený 680ml hrnček a ešte som ho nevypila!!! ☹
dakujem babulky za povzbudenie. Uz som doma. Ubolena, ale som rada, ze to mam za sebou. Moj gynekolog mi povedal, ze ked sa dam trocha dohromady, tak ma posle na geneticke a hematologicke testy. Ale sam povedal, ze sa asi pricina nenajde, kedze som mala prve tehotenstvo bez problemov. Ze to bola asi len nahoda, ze sme aj o dalsie babo prisli.
@stvura tak to si mi veľmi pomohla, už mám len pozitívne myslenie a poviem pravdu, tak mi je aj dobre a nestresujem sa zbytočne. Viem že to tentokrát dopadne dobre a preto sa ani neponáhľam na kontrolu, pôjdem až budúci týždeň, to už bude 8 tt a dúfam že tak už bude aj srdiečko 🙂 veľmi sa už teším 🙂!!!
@fide a vidim ta aj tu
tak baby dufam ze ma medzi seba prijmete .-))) termin podla mojho odhadu na nejaky 20maj plus minus lebo podla poslednej menzes by som mala byt uz v 12tt ale ovulka sa posunula takze musim pockat na dalsie sono bud tyzden niekedy mam vyhodu ze mozem prist kedy chcem.-))) on mi da iba odporucenie ze o tri tyzdne kontrola🙂))
@lienkalenka123 Tak včera som bola na kontrole a zatiaľ to vyzerá,že sme ok(klop,klop)Strášne sa teším-ale len v kútiku duše po tých 2 MA.Ale hádam s inekciami to tento krát zvládneme.Juj dievčence,ja som taká šťastná🙂

ahojte, dnes úspešná návšteva lekára, vypísal mi tehu knižku, vzal krv, povedal , že končím 8tt, zatiaľ je všetko OK, malý(á) meria 15,6 mm, predpokladaný termín pôrodu 13.máj...
Pekný piatok všetkým 🙂