icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

nena13
8. okt 2011

@me5 Aj ja mam oficialny termin 26.5....:-)

nena13
8. okt 2011

@27zuzka Ahoj Zuzka ja mám podobne 36 a dieťatko ani jedno,2x som potratila a teraz pichám injekcie na ridenie krvi,beriem dhupaston 3x denne,lebo pred týždnom som špinila...a taktiež sa zmýšľam nad tou amnioc. a dosť sa toho bojím,keby som ale nebola rizikový prípad,tak by som sa toho nebála a určite bez rozmýšľania by som to podstupila s tým,žeby som sa nechala vypísať po odbere aspon na pár dní,ja to mám ale horšie,lebo 3x potratiť a v tomto veku,tak sa asi už zbláznim.

nena13
8. okt 2011

@helenka333 Ja som potratila 2x takže viem ako sa cítiš,teraz v piatok som bola na vyšetrení a zatiaľ sme ok.V 5_6 týždni mi videla len žltkový vačok ,iným žienkam aj viac-nenormálne som sa bála,že je to tu zas ,dokonca som sa včera zbalila do nemocnice,ale ked som zbadala po týždni ako mi plodik veľmi narástol-za jediný týžden,tak som bola šťastná ako male dieťa.Neboj sa nič,určite ste v poriadku a jeden potrat -to sa stáva....netreba sa v Tvojom prípade báť,hlavne sa nestresuj a snaž sa oddychovať ,papať kyselinu listovú a určite to bude v poriadku🙂

bublinkaa2
8. okt 2011

Ahojte baby, tak len tolko, ze sa s vami taktiez lucim, dopadla som presne ako gumkacka, zamlknute tehotenstvo.. Som v 10tt, plod malo byt uz riadne vidno so srdieckom, ale videli sme iba nieco malilinke - nazval to molou, takze som si isla dohodnut termin cistenia. V pondelok predoperacne, v utorok cistenie... Je to nase stvrte neuspesne tehotenstvo v dvoch rokoch a uz nemam sil... ☹ A este k tomu sme si vcera vecer s manzelom uvedomili, ze v utorok je nase 8 vyrocie svadby!!!!! To snad ani pravda nie je!
No nic, majte sa tu krasne a z celeho srdca vam zelam zdrave babatka... 😵 Pekny vikend... My ideme dnes na svadbu a este stale mi je strasne zle... A to ma z celeho strasne stve, ze tyzdne sa tu pomaly plazim po styroch ako mi bolo zle a figu z toho! paaaaaaaa

nena13
8. okt 2011

@bublinkaa2 Je mi to moc ľuto-viem čo prežívaš a ako sa cítiš.....

janka9898
8. okt 2011

@bublinkaa2 to mi je luto ale viem co prezivas zazila som to side iba raz ale bohate mi to stacilo

av
8. okt 2011

@bublinkaa2 je mi to luto a prajem vela sil ...

av
8. okt 2011

@nena13 ahoj , ja som na tom nejako podobne prve som potratila v 11tt. (praskol mi hematom) a pri druhom
tehotenstve mi zacala odtekat plod.voda v 19tt. a do 26tt. som bola v nemocnici a potom mi robili sekciu , mala som dcerku, ale bola malinka a umrela nam ked mala 4 dni. Tiez beriem duphaston 2*denne a picham si fraxiparin, rada by som sla aj na PN , ale moj lekar skonstatoval ,ze on nevidi ziadny problem aby som bola doma. velmi sa bojim aby to tentoraz dopadlo dobre a tak nam drzim palceky a vela pozitivneho myslenia a urcite to dotiahneme do uspesneho konca. 🙂 , sice mam 29 ale amniocentezu mi tiez odporucaju , ale neviem
sa rozhodnut...

lenkalela
8. okt 2011

@bublinkaa2 :( mrzi ma to velmi:((((ale najdolezitejsie je sa z toho pozviechat a ist do boja znovu ,viem o com hovorim ,drzim palceky ..

22ivana
8. okt 2011

@jajuuus
no vidis, ja mam pracu namahavu aj fyzicky, zaciname 9.tyžden od lekara sme priniesli potvrdenie o zniženej namahe vzhladom na tehu a u v praci som sa stretla s ,, neskutočnym pochopením,, vraj som len tehotna a že za sebou nemam ešte ani 3. mesiac. mala som urobit ako ty a vsetky moje kolegynky a vypisat sa na PN.

gumkacka1
8. okt 2011

@bublinkaa2 je mi luto, ze aj u teba to tak dopadlo. ☹ Bola si uz aj na nejakych genetickych testoch, ked si mala uz tolko potratov?

bublinkaa2
8. okt 2011

@gumkacka1 - ano mame za sebou aj genetiku aj hematologiu a este neviem co, ale vsetko je v uplnom poriadku... Tak netusim, kde je problem... ☹
Dakujem baby za povzbudenie...

lienkalenka123
8. okt 2011

@nena13 super, teším sa s tebou...ja idem až 24.10. ☹ už by som chcela vedieť podrobnosti a tak, všetko okolo...držím pästičky aby vám všetko dobre dopadlo a mohli ste sa konečne tešiť z vytúženého bábätka 😉

boise
8. okt 2011

@lenkalela nesmie prasknut ked ma hormonalnu funkciu a je to nake zlte teliesko ci co...ale ja mam inu asi alebo co 😒 ale inak na gynda.sk mi odpisal lekar, ze to nie je nic vynimocne, takze kapanek ma ukludnil...v utorok skocim na tie kramare 😝

@raa2 snazim sa obmedzit, len do stolicky do postielky atd, to musim zaposilovat denne 🙄 ale verim ze sa nic nestane, zas nezda sa mi ze by som sa pri tom nejak moc namahala 😅

boise
8. okt 2011

@bublinkaa2 to mi je moc luto..a manzelovi robili nejake vysetrenie? minule som natrafila na temu, kde presne nebol problem otehotniet, ale babo sa vzdy prestalo vyvijat...a bolo to tym, ze muzi mali zle spermie, porusene hlavicky, atd., neviem tie odborne vyrazy...a zislo sa tam pomerne vela zien s tymto problemom, kde vysledky oni mali v poriadku, len tie chlapske spermie boli poskodene....
V kazdom pripade prajem vela sil do dalsieho boja a ak ste neabsolvovali este toto vysetrenie, tak skuste...

ellit
8. okt 2011

@bublinkaa2 je mi to velmi luto, prajem ti, aby si co najskor mala pod srdieckom svoje vytuzene babatko.

fide
8. okt 2011

@jajuuus
@aamanda baby to ze podla menstruacie viem 😎 ale podla velkosti babatka to som nevedela...aha takze ak ho na sone bude meriat tak sa da spresnit termin... lebo podla tehot.kalkulacky mi vychadza inak ovulka ako som ju mala asi o 3 dni...

raa2
8. okt 2011

@boise ja tak isto nic necítim a nerobili by mi problem ho aj v manduce nosiť,ale bojíme sa,načo zbytočne riskovať a hrať sa s ohňom..

penelopa
8. okt 2011

Babenky,ďakujem :O))).Ale zle mi jak des,fuj tajbl....to je hrúúúúúza a treba mi chodiť do prááááce,otrasss,nech je to už za nami:O))):

stvura
Odpoveď bola odstránená
lenkalela
8. okt 2011

kocky pozerali ste si uz ten cinsky kalendar pocatia ,,?myslite ze to funguje?podla toho by som mala mat dievcatko ,tak som zvedavaaa

jajuuus
8. okt 2011

@bublinkaa2 je mi to veľmi ľúto 😢 držkaj sa!!!

jajuuus
8. okt 2011

@22ivana och moja... to je ale prístup!!! 😠 a kedy ideš najbližšie k dokymu? že by si sa dala vypísať...

nena13
9. okt 2011

Žienky ste tu niektora,ktorá ste stratili príznaky-ako bolesti prs,maternica ma už neboli,ani ma nenatahuje....strašne sa bojím-sa mi to zdá skoro stratiť príznaky v 8.týždni.Zle mi takmer nebolo ani predtým,ale teraz mam fakt strach-poradíte mi niektorá?

kisasonka83
9. okt 2011

@nena13 ahoj neboj sa mna prsia boleli len pri Nikolke,pri synovi nic a ani teraz vobec nic co sa tyka maternice tak je to tiez ako u teba sem tam pichne,jak sa zvacsuje ale inak je to bez tazkosti.Prve zle tehotenstva som mala bez nevolnosti len to tretie je na nevolnosti ine :☹ Kazde tehotenstvo je ine ,niekto ma vsetky priznaky dlho u niekoho to prejde.Bud v klude a uzivaj si to.Coskoro budes mat kontrolu a dozvies sa ze je vsetko oka 🙂 drzim palce

kisasonka83
9. okt 2011

@lenkalela ahoj ano pozerala a obe deti mi vysli presne podla neho,teraz by to mal byt chlapec tak som zvedava ci to bude pravda aj do tretice 🙂

kisasonka83
9. okt 2011

ahoj holky aj Vas bolia krize?Mna neskutocne a niekedy nevladzem ani synceka dvihnut ☹ Snad to coskoro prejde 😒

forgiven
9. okt 2011

@fide ahoj, ja som včera začala 9tt a termín mi dal na 13.mája.... od novembra idem na PN-ku, nakoľko do práce dochádzam denne autobusom, dokopy viac než 70 km denne.... Bohužiaľ som už aj teraz nachladená.... ☹

lenkalela
9. okt 2011

@kisasonka83 hej boleli ma pred tyzdnom ,veelmi a preslo to🙂))

arieska
autor
9. okt 2011

pekny vikend vsetkym, ako sa mate? mame chladny vikend ☹ brrrr
moj MUDr. by odpadol keby ma vcera videl, ako som s mojim hematomom liezla na strom a oberala jablka 😀
ale co, hlavne, ze je pohoda