Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
tak dnešná poradňa v poriadku sme v 12 tt, všetky výsledky prišli ok len nech to všetko takto pekne pokračuje.
Baby, ktoré máte teraz problém s nádchou a chrípkou, tak mám na vás takú otázku, aj vás to pichá pri vaječníkoch alebo v podbrušku keď fúkate nos, alebo keď kýchate????
@27zuzka no ja idem na krv a nejake speci sono 19 teho o tyzden,,zijem vo fr,tak som zvedava ako to tu bude prebiehat a dufam ze vsetko bude v poriadku.velmi uz chciem vidiet drobca a vediet ze je ok ,tak sa to vlecee teraz🙂.drzim palce na zajtrajsok a tesim sa s tebou ,daj potom vediet co a ako a pridaj aj fotecku🙂
@27zuzka juuuuj NTčko, drzim palceky. Ja ho mam az 14.11. ale uz teraz sa trosku bojim, lebo pri malom som mala 3jku a strasili ma :(((
@petra1209 toto je NT http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=71
inak prave pocitam a ak by mi chceli robit NT az 14 novembra, tak to uz je neskoro, netusim ako to pocitaju, musim sa opytat 🙂
@ellit podľa tohto sa to robí až do 14tt, aj ja sa tam chystám...stačí sa cez net objednať, je tam aj zoznam certifikovaných lekárov na Slovensku, čo to robia 😉
http://www.prenatalzilina.sk/ultrazvukove-vyset...
@kisasonka83 a kolko cm malo male?
@katuskaaa29 mna tiez velmi poboli podbrusko aj pri kýchnuti, ale hlavne pri kasli. Mám z toho uplne nervy.
@kaekole aj ja som na tom podobne, ale verim, ze vsetko je OK
Ďakujem za info pri najbližšej poradni prezistím! 😉
@katuskaaa29 aj ja dufam.
@forgiven ja by som na masaz nesla skor ako v 38 tt, dve kamaratky boli v takom vysokom stadiu tehotenstva, tiez videli masery ze su tehu a obidve par hodin potom porodili. bala by som sa ze pridem o babatko, ale to je moj osobny nazor. nikdy clovek nevie ze ake body mi na chrbte postlaca a tak...radsej by som sla do nejakeho welnesu.
@kisasonka83 drz sa a stoj si za svojim, ved ty hadam lepsie vies kedy si mala ovulaciu ako doktor, neboj sa , vsetko dobre dopadne.zajtra ides do ordinacie?
Dievčatá,je tu niektorá,ktoru bruško vôbec nebolí?Už zase mam nad čím rozmýšľať...Bolelo jemne do 7 týždna a teraz ani jeden deň....tak ma chytá neistota...
@nena13 Mna nebolieva iba ked cely den beham tak ma pobolieva ale inak nie a nikdy ma ani nebolievalo ani pri jednom. Aspon si to nepamatam. Ved to je len dobre ze nebolieva nie? Lepsie ako by malo boliet 😉 Sice dakedy by som to vymenila a mala radsej bolest brucha a nie tieto moje nevolnosti 😠

@katrinkab niekto si dava pauzu aj pol roka a stane sa to zas a niekto si neda vobec pauzu ide na to hned po prvej mrche a vsetko v poriadku tekze zalezi na tebe ako sa citis