icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janka9898
13. okt 2011

@katrinkab niekto si dava pauzu aj pol roka a stane sa to zas a niekto si neda vobec pauzu ide na to hned po prvej mrche a vsetko v poriadku tekze zalezi na tebe ako sa citis

petra1209
13. okt 2011

tak dnešná poradňa v poriadku sme v 12 tt, všetky výsledky prišli ok len nech to všetko takto pekne pokračuje.

katuskaaa29
13. okt 2011

Baby, ktoré máte teraz problém s nádchou a chrípkou, tak mám na vás takú otázku, aj vás to pichá pri vaječníkoch alebo v podbrušku keď fúkate nos, alebo keď kýchate????

27zuzka
13. okt 2011

@petra1209 ahoj, robili ti aj NT ultrazvuk?

lenkalela
13. okt 2011

@27zuzka jasne ze uz rozmyslam nad menom,ale je to este skoro ,tak len tak som si vybrala par mien a potom sa bude rozhodovat🙂 len tie chlapcenske si nejako neviem vybrat🙂)

27zuzka
13. okt 2011

@lenkalela ja mám dievčenské už isté - Ninka a chlapčenské zatiaľ pracovné - Nikolaj 🙂 ale ešte máme dlhú cestu pred sebou, tak uvidíme 🙂

lenkalela
13. okt 2011

@27zuzka no to ano🙂 a kedy ides na sono?vidim ze si tiez 11 tt 🙂

27zuzka
13. okt 2011

@lenkalela zajtra idem do poradne, budú mi brať krv na genetiku, skontrolujú dieťatko na sone, mali by mi brať aj ster z krčka, lebo nemám spravenú cytologiu, konečne mi založia knižku a 31.10 som objednaná na NT ultrazvuk. U teba doktor ako postupuje?

lenkalela
13. okt 2011

@27zuzka no ja idem na krv a nejake speci sono 19 teho o tyzden,,zijem vo fr,tak som zvedava ako to tu bude prebiehat a dufam ze vsetko bude v poriadku.velmi uz chciem vidiet drobca a vediet ze je ok ,tak sa to vlecee teraz🙂.drzim palce na zajtrajsok a tesim sa s tebou ,daj potom vediet co a ako a pridaj aj fotecku🙂

petra1209
13. okt 2011

@27zuzka to je aký NT ultrazvuk? 🙂

ellit
13. okt 2011

@27zuzka juuuuj NTčko, drzim palceky. Ja ho mam az 14.11. ale uz teraz sa trosku bojim, lebo pri malom som mala 3jku a strasili ma :(((

@petra1209 toto je NT http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=71

27zuzka
13. okt 2011

@ellit veď aj ja sa bojím, vzhľadom na vek a doktorka mi povedala, že aj keby dopadlo dobre, aj tak ešte odporúča amniocentézu. Tuším do 2,5 mm je to v poriadku, AFP potom neskôr ti už vyšlo v poriadku?

ellit
13. okt 2011

@27zuzka dokonca niektorí lekari udavaju NT az do 3 celych. AFP testy dopadli super, som si aj poplakala v ten den. Ja by som na amniocentezu nesla. Ale samozrejme je to na tebe. Moja mamina cakala v tvojom veku brata a bola na amniocenteze, tak je tam aj vela pre aj proti.

ellit
13. okt 2011

@27zuzka a vraj je hranica niekde od 1 do 3 a starsi mal 0,8 a mladsi mal 3. Tak preto robili bububu.

nena13
13. okt 2011

@27zuzka Veru-pozitívne,ničiné mi neostáva,ved hadam som si už svoje vytrpela a bude len lepšie-kebyže som aspon nie taka stara 36 ročná matoha,tak to nesiem lepšie🙂

ellit
13. okt 2011

inak prave pocitam a ak by mi chceli robit NT az 14 novembra, tak to uz je neskoro, netusim ako to pocitaju, musim sa opytat 🙂

nany100
13. okt 2011

@ellit podľa tohto sa to robí až do 14tt, aj ja sa tam chystám...stačí sa cez net objednať, je tam aj zoznam certifikovaných lekárov na Slovensku, čo to robia 😉
http://www.prenatalzilina.sk/ultrazvukove-vyset...

petra1209
13. okt 2011

@ellit no tak o nijakom NT ultrazvuku mi lekár zatiaľ nehovoril. Na ďalšiu poradňu mám ísť 28.10. tak uvidím či niečo také spomenie, akurát sestrička ma objednala 14.11. na krv na genetické testy ale inak nič 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
kaekole
13. okt 2011

@kisasonka83 a kolko cm malo male?

ellit
13. okt 2011

@nany100 ja chodim do Kocha k Cupanikovi, takze tam to rovno robia, nastastie nemusim nikam chodit 🙂)

ellit
13. okt 2011

@petra1209 tak sa na to veru opytaj, geneticke testy su uz tie tripple testy a tie sa robia uz po NT

kaekole
13. okt 2011

@katuskaaa29 mna tiez velmi poboli podbrusko aj pri kýchnuti, ale hlavne pri kasli. Mám z toho uplne nervy.

katuskaaa29
13. okt 2011

@kaekole aj ja som na tom podobne, ale verim, ze vsetko je OK

petra1209
13. okt 2011

Ďakujem za info pri najbližšej poradni prezistím! 😉

kaekole
13. okt 2011

@katuskaaa29 aj ja dufam.

raa2
13. okt 2011

@forgiven ja by som na masaz nesla skor ako v 38 tt, dve kamaratky boli v takom vysokom stadiu tehotenstva, tiez videli masery ze su tehu a obidve par hodin potom porodili. bala by som sa ze pridem o babatko, ale to je moj osobny nazor. nikdy clovek nevie ze ake body mi na chrbte postlaca a tak...radsej by som sla do nejakeho welnesu.

raa2
13. okt 2011

@kisasonka83 drz sa a stoj si za svojim, ved ty hadam lepsie vies kedy si mala ovulaciu ako doktor, neboj sa , vsetko dobre dopadne.zajtra ides do ordinacie?

nena13
13. okt 2011

Dievčatá,je tu niektorá,ktoru bruško vôbec nebolí?Už zase mam nad čím rozmýšľať...Bolelo jemne do 7 týždna a teraz ani jeden deň....tak ma chytá neistota...

cherry1981
13. okt 2011

@nena13 Mna nebolieva iba ked cely den beham tak ma pobolieva ale inak nie a nikdy ma ani nebolievalo ani pri jednom. Aspon si to nepamatam. Ved to je len dobre ze nebolieva nie? Lepsie ako by malo boliet 😉 Sice dakedy by som to vymenila a mala radsej bolest brucha a nie tieto moje nevolnosti 😠