Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Baby už ste niečo pribrali počas tehu?
Čakám prvé bábo. Vo štvrtok idem k lekárovi tak uvidím čo povie. Chcem vedieť pohlavie, kebyže sa dá tak aj hneď. 🙂 😀 Ale sai si ešte budem musieť počkať
@jaja018 ja ešte stále nič, len som schudla 4 kilá
Baby od piatku zacinam chodit na pilates pre tehulky. Ak sa chcete pripojit kuknite http://miracle-maternitycare.webnode.sk/.
@forgiven taketo problemy mam aj ja. presne krize a dýchavicnost, to je asi normlane potom. a ešte aj tlak mavam nizky. zacinam od piatku cvicit, lebo mám pocit že sa malo hybem a z toho som cela taka dolamana.
a si aj zvracala? lebo ja nie, ale trapila ma zaha a hrozna tazoba na zaludku, mi byvavalo cele dni vkuse zle, to nastastie uplne preslo. a si aj pribrala už? mne sa brucho tiež ukazuje.
ahojte 🙂 tak ja tiež +2kg, aj bruško už trošku vidieť. A tieťž kríže a zadýchaná, včera som sa boli prejsť v hore, tak som ledva fučala 😀 . Občas mám ťažobu na žáludku, ale to sa dá vydržať, viac menej sa citím dobre. Niekedy mám pocit ako keby som ani nebola tehula 🙂
a ešte zabudla som doplniť, že mi je stále strašná zima......
tak ja sa priklanam k obom alternativam...je mi stale zima ale stale vetram lebo mi treba cerstvy vzduch🙂)
No baby mne raz je strašne teplom a potom zase veľmi zima

práve som dostala kladnú odpoveď od nového gynekológa a pôrodníka, že ma zajtra čaká na 10h... 🙂 Súčasného mením len kvôli tomu, že je len gynekológ. (+ má zastaralé prístroje) ...