icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

forgiven
17. okt 2011

práve som dostala kladnú odpoveď od nového gynekológa a pôrodníka, že ma zajtra čaká na 10h... 🙂 Súčasného mením len kvôli tomu, že je len gynekológ. (+ má zastaralé prístroje) ...

jaja018
17. okt 2011

Baby už ste niečo pribrali počas tehu?

27zuzka
17. okt 2011

@jaja018 🙂 4 kg, ale s tým som aj rátala, lebo na moje príšerné nevoľnosti zaberá len to, že stále niečo musím prežúvať. ty si ako na tom?

jaja018
17. okt 2011

@27zuzka 🙂 😀 skoro podobne len s opačným znamienkom -5kg

aamanda
17. okt 2011

@jaja018 joooj tak mne to tehotenstvo udrelo riadne do brucha...ja som pribrala uz 7kg...katastroooofa a to sa mi ani nezda ze by som hltla viac ako pred tym(mozno len subjektivny pohlad)...je to hrozneeeee

27zuzka
17. okt 2011

@jaja018 a to sa ti ako podarilo? vraciavaš? akú si mala východziu váhu?

27zuzka
17. okt 2011

@aamanda ono je to individuálne, pokiaľ lekár nebude mať pripomienky a ty sa budeš cítiť dobre, tak sa tým vôbec nestresuj. Ja som pri prvom dieťati pribrala 20 kg a pri druhom 30 kg. A kojením išlo všetko do roka dole 🙂

jaja018
17. okt 2011

@27zuzka Vraciam iba rano, ked zacitim zubnú pastu, potom uz nie ale celi den mi je blbo a viacmenej nic neviem do seba dostat. Na zaciatku tehu som mala 75 a teraz 70, presnejsie (69,7)

27zuzka
17. okt 2011

@jaja018 ak ti lekár nepovie, že to nie je dobré, tak to nerieš. Váhu máš v pohode, horšie by bolo, keby si bola 50 kilová a vtedy by si chudla. Ja som začínala na 66 a teraz mám 70. Čakáš asi prvé bábatko, že? Chcela by si vedieť pohlavie alebo si to necháš ako prekvapko?

jaja018
17. okt 2011

Čakám prvé bábo. Vo štvrtok idem k lekárovi tak uvidím čo povie. Chcem vedieť pohlavie, kebyže sa dá tak aj hneď. 🙂 😀 Ale sai si ešte budem musieť počkať

aamanda
17. okt 2011

@27zuzka fuha...tak 20este tolerujem...ale ked priberiem 30, ved to umreeeeem....ja sa uz teraz citim zle, tazko sa mi dycha som ako maco

27zuzka
17. okt 2011

@aamanda 😀 no, veď aj ja som sa vtedy cítila, že ma roztrhne, ani neviem ako som to zvládla, bola som ako veľryba. Teraz už funím, keď dlhšie kráčam 🙂 Tentokrát si budem musieť dávať pozor na váhu, lebo mám problémy s bedrovými kĺbami.

kaekole
17. okt 2011

@forgiven aj ja sa tak citim. som akurat hovorila doma, že uplne netehotne sa citim 🙂)) ale tesim sa z toho 🙂 lebo moje stavy boli des. už ti presli uplne nevolnosti?

kaekole
17. okt 2011

@jaja018 ja + 3 kg. ty kokos a tebe sa to ako podarilo 5 kg schudnut?

katuskaaa29
17. okt 2011

@jaja018 ja ešte stále nič, len som schudla 4 kilá

forgiven
17. okt 2011

@kaekole sem tam ma zabolia kríže, naliate prsia tie sú stále. s dýchaním začínam mať trocha problémy - strašne rýchlo sa zadychčávam, pritom mám len 56kg.... Čo sa týka brucha, pomaličky sa začínam zaobľovať.....manžel sa už nevie dočkať, kedy budem mať veľké brucho... 🙂

kaekole
17. okt 2011

Baby od piatku zacinam chodit na pilates pre tehulky. Ak sa chcete pripojit kuknite http://miracle-maternitycare.webnode.sk/.

kaekole
17. okt 2011

@forgiven taketo problemy mam aj ja. presne krize a dýchavicnost, to je asi normlane potom. a ešte aj tlak mavam nizky. zacinam od piatku cvicit, lebo mám pocit že sa malo hybem a z toho som cela taka dolamana.
a si aj zvracala? lebo ja nie, ale trapila ma zaha a hrozna tazoba na zaludku, mi byvavalo cele dni vkuse zle, to nastastie uplne preslo. a si aj pribrala už? mne sa brucho tiež ukazuje.

tinara23
17. okt 2011

ahojte 🙂 tak ja tiež +2kg, aj bruško už trošku vidieť. A tieťž kríže a zadýchaná, včera som sa boli prejsť v hore, tak som ledva fučala 😀 . Občas mám ťažobu na žáludku, ale to sa dá vydržať, viac menej sa citím dobre. Niekedy mám pocit ako keby som ani nebola tehula 🙂

forgiven
17. okt 2011

@kaekole presne tak ako píšeš, tiež mám nízky tlak, tá záha ma tiež ničí. Našťastie som nezvracala. Pribrala som cca 1-2 kg.... Neviem presne určiť, lebo odkedy som "v tom", odvtedy mám problém chodiť na wc....

kaekole
17. okt 2011

@forgiven aj ja mám problem s wckom. musim si dat vždy slivkový kompot, to mi zatial vždy pomohlo. ak mas velke problemy, tak bezepecne su glycerinove cipky.

stvura
Odpoveď bola odstránená
raa2
17. okt 2011

@stvura ako vidim ze si tiez riadna aktivistka 🙂 A kedy ju treba vypit tu fatru?
@jaja018 ja som pribrala tiez cca kilecko, ale tiez mam problemy s wckom ako @forgiven , ja to riesim susenymi slivkami a tiez zaberaju zatial, len na lacny zaludok nie moc dobre idu dole krkom 🙂

forgiven
17. okt 2011

a ešte zabudla som doplniť, že mi je stále strašná zima......

raa2
17. okt 2011

@forgiven to aj mne, nie si sama a maleho chcem potom naobliekat 😀

27zuzka
17. okt 2011

@forgiven mne práve opačne, nenormálne mi je teplo, doma stále otváram okná a balkón a naši sa na mňa hnevajú, či chcem , aby zamrzli 😀

kaekole
17. okt 2011

@27zuzka presne aj ja. stale otvaram okno, je mi teplo vkuse a potrebujem cerstvý vzduch.

aamanda
17. okt 2011

tak ja sa priklanam k obom alternativam...je mi stale zima ale stale vetram lebo mi treba cerstvy vzduch🙂)

stvura
Odpoveď bola odstránená
katuskaaa29
17. okt 2011

No baby mne raz je strašne teplom a potom zase veľmi zima