Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@katuskaaa29 U mňa to je tak isto,uvarím,lebo mi na niečo tečú slinky a nakoniec to ostane,tak-ako to pôjde takto dalej ,tak nás finančne zrujnujem🙂
ahojte,aj ja sa pripajam,cakame v máji 🙂 O týžden mam prve sono,tak dufam ze bude vsetko ok
@tina7729 vitaj medzi nami 🙂 neboj sa všetko bude OK
@nena13 no toho sa bojím aj ja, ale našťastie môj to zje aj namiesto mňa 🙂
Ahojte, ja som si to tiez naplanovala a vyslo to na prvy sup, takze viem presne na den, kolko ma moje malicke v brusku. V maji budem prvorodicka, velmi sa tesim, ked uvidim ten zazrak v mojom naruci...ake bude mat ocka, nostek, ustocka, rucicky... Prave dnes sa mu toto vyvija 🙂 Ale musim povedat, ze moj gynekolog sa zmylil o 1tyzden... Podla neho ma malicke viac. Ale hlavne, ze ja to viem presne ;) Drzim vsetkym palce!
@stvura ani ja moc nemusim hovadzie a ani bravcove som nemusela ale teraz ako som tehu, tak mi ide strasne na chut bravcove a kuracina vobec 😕 tu vlakninu skusim pokukat, hadam jju zozeniem 🙂 s varenim pre kazdeho ani ja nemam problem, snazim sa teraz varit uz pre vsetkych, ale velakrat varim este malemu extra a niekedy este aj mne nieco ak mi nahodou pride na chut 😀 a kolacik ja tiez teraz potrebujem 🙂
je normálne,že trpím nespavosťou?aj ked si pospim kym su deti v skole.Zajtra idem k lekárovi tak tam asi aj zaspím.Pôvodne som mala ísť až 26.10 ale akosi sa mi nezdá ten moj stav.Predošlé tehotenstvá som znášala lepsie aj ked pri prvom tehotenstve som mala mrchu takmer do 7 mesiaca.No teraz stále unavena,nic sa mi nechce,slaba som ako mucha,hlava sa kruti,nevolnosti mam len vecer.Neustale spinim niekedy viac niekedy menej.Aj napriek epilepsii som tie tehotenstva zvladala v pohode ale teraz som vycerpana totalne.Som zvedava ako zajtrajsok dopadne ☹
@danielka1982 nespavosťou trpím aj ja, pravidelne sa budím okolo druhej v noci a do piatej sa prehadzujem a potom už musím vstať, lebo ma v posteli mrle žerú. Tiež trpím večernými nevoľnosťami, ale fakt hroznými, unavená však nebývam vôbec. Daj vedieť, ako si dopadla u doktora, držím palce.
@danielka1982 aj ja som totálne vyčerpaná, v noci sa budím aj ja, a potom hodinu sa otáčam z jednej strany na druhú, držím palce u doktorky dúfam všetko bude OK
@danielka1982 ahoj, ja tiež trpím nespavostou,už som z toho zufala ☹ v noci sa budim kazdu chvilku a este ked konecne zaspim tak sa zobudim na cikanie. to chodim aj 5 krát v noci 😖
tak to teda ano...ako ma to cikanie otravuje v noci...ja teda unavena byvam strasne moc a velakrat uz o osmej vecver som v posteli (nezvyk), zaspim do 5 sekund a potom sa 1-2x zobudim na cikanie..kazdu noc rozmyslam ako tomu zabranim, ja by som inak spala do rana uplne v pohodicke
tak to veru je otravné, už ma napadla myslienka zobrat si k posteli nočník 😀 furt behat na wc to ma nebavi 🤐 ale ja to mam aj cez den,ale asi tiež menej.
Ahojte. tak i ja sa pridávam k Vám 🙂
tiež čakáme v máji prírastok /už tretí/ a tiež som stále unavená, nič sa mi nechce a stále behám na wc 😒 dúfam, že to čoskoro prejde a bude už len lepšie 😉
@tina7729 tak ale ked nemas na vyber, tak to sedenie doma pride uplne super🙂)) ja som len rada ze mozem do prace🙂)
@27zuzka jj presne ako vravis, v praci sa super udrziava pozitivne myslenie, a seci sa tu z toho tesia, tak mi sem tam daco mile povedia🙂
@alijaska jeeeho, ale nas tu kazdym dnom pribuda, a zevraj sa na slovensku rodi malo deti🙂))vitaj medzi zachrankynami slovenska🙂)

@stvura a v com setkom najdem tu skvelu vlakninu??