Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@aadulik2110 no ja si hovorim, ze by ma mohla policia zamestnat namiesto stopovacieho psa 🙂 ale je fakt, ze tento tyzden mi uz niektore pachy nevadia a daktore vone sa mi dokonca aj pacia. Len avivaz sme museli aj tak kupit novu a ja som prala odznova dve pracky, co som tu predoslu nemohla ani citit.
Este keby ma tie caste navstevy toalety opustili. Dnes rano sa mi uz drahy vyhrazal, ze sa prestahuje do hostovskej, vraj som v noci prekonala rekord 🙂 Neviem, ci to pocita alebo co. Ja si to nastastie rano nepamatam, ale on sa chudak moc nevyspi. Tusim by to chcelo nejaku prirucku pre muzov s nazvom '' Ako prezit tehotenstvo partnerky v zdravi a pohode'' 😉
@suzan1111 Ahoj, so mnou tiez tehotenstvo cvici az az. Posledne som rano hladna ako vlk a musim zjest normalne jedno, dnes to boli bolonske spagety a potom som ok. Na obed len ovocie a vecer na mna prichadza cierna hodinka ( alebo 2,3,4) kedy mi je zle ako psovi. Vcera sme zistili, ze horuci zeleninovy vyvar celkom pomaha a cuduj sa svete aj pernicky z Lidlu ( miminu sa asi ziadaju Ecka alebo co). A samozrejme klud, cim viac chodim, tym je mi horsie. Moje predsavzatia o cviceni az dokedy to pojde padli hned v 5-6tt, ked hocijaka zmena polohy drazdila zaludok.
@cobhan no ja som presne tak isto mala predsavzatia o cviceni, kedze cele dni presedim v kancelarii,hovorim si ze nemam ziadnu kondicku,ako ja to dieta porodim? Plus som citala ze brusko zostava najma zenam ktore necvicia. Tak som si povedala: Musim cvicit! Ale ked som citala ze do konca 3mes. je to riziko, tak som sa nejakeho nadskakovania vzdala a ani moc nemam chut kvoli tomu zaludku, chvilku mam pocit ze som fit a idem na to a potom sa postavim a som rada ked ma nenapne 🙂 Manzel ma v praci fitnessko a robia tam dvakrat do tyzdna cvicenia pre tehotne zamestnankyne,tak sa bol popytat ci mozem chodit,vraj hej..pojdem sa tam teraz vo stvrtok kuk a uvidim. Ak to bude len take sedkanie na fitlopte asi sa pridam,ak mi nebude zle,aspon kvoli dobremu pocitu ze "cvicim" 🙂
@cobhan ja som včera ráno o pol šiestej musela jesť..... pri postieľke mám košík z ovocím, tak ešte po tme som si ošúpala banán a papala.... už som skoro dojedla a mm sa zobudil a nechápal, čo robím....
@cherry1981 aj ja poprosim hnacku jeden kus 😀 i ked ja po tych slivkach chodim ale aj tak sa mi to zda malo 😀 dam si asi vody z kyslej kapusty a poviem ti ze pri matkovi mi presla zapcha az ked som porodila, tiez som nechodila aj 5 dni na zachod, do boku mi to strielalo, bolelo ma to, no hroza. teraz ked tie slivky s tou vodou dam, tak aspon trosku to popusti...aj ja som mala sono 8.10 a tiez idem az 15.10, budu brat krv na triple testy.
@suzan1111 ja som bola zvyknuta cvicit, ale momentalne mi ostala len lukostrelba. Aj to som na sutazi kutikom oka hladala vhodne kricky popri drahe, keby nahodou 🙂. Taekwonda som sa musela vzdat, vlastne som tento rok ani nezacala chodit a fitko si sice platime, ale tam sa teraz moc neodvazim. A to mam doma manzela fitness instuktora..ten uz vyratal, co vsetko by som mohla cvicit, ale ked videl ako mi je, tak mi len na gauc doniesol deku a povedal, ze si tam mam spravit hniezdocko a zvyknut si 🙂 Este dufam, ze od nejakeho 4ho mesiaca by som mohla zacat plavat..ciste teoreticky 😉
@aadulik2110 Na ma prichadza hlad tak okolo 7mej, ale to je uz drahy davno v robote. Vzdy si cosi urobim, ale vacsinou zjem len trosku, lebo viac sa mi neda a zvysok ide psovi. Ten ma zatial z toho tehotenstva najvacsi osoh, take dobroty v miske nemala hodne davno ako ma teraz. 🙂
@cobhan si ma teraz veľmi pobavila.... vieš môj mm chodí na 4 zmeny a tak teda každé 2 dni robí inak..... ja sa budím tak pred piatou a tým pádom okolo šiestej už som dostatočne hladná.... inak môj mm sa tiež má tak ako ten tvoj psík.... už keď papám ja, tak papá aj on....
@aadulik2110 to zase ten moj si nosi jedlo do roboty, tak mu vzdy musim navarit a stale sa ma pyta, ci budem schopna varit alebo nie. Lenze to ja neviem...minule si spravil rybu a ja som sa nemohla dva dni priblizit ku kuchyni, potom sa zase spravilo knedlo-vepro-zelo...co bolo prvy den v pohode, ale na druhy mi uz vadil pach kapusty (ktoru zabudol na drese) 🙂. Ale dnes to vidim na nejaku zeleninkovu polievocku a to musim zvladnut uvarit, lebo inak bude varit drahy a to znamena kopu bujonu a vegety...a to ja teraz nemozem ani citit.
@cobhan no to je vážny problém, ale tak zeleninkovú polievočku určite uvaríš 🙂 držím palčeky
Caute baby dneska som bola u Dr. podla PM som 11tt ale podla sona som 10+3 male ma 3,6cm je to v pohode?
@boise ahoj🙂 tak uz som doma,,🙂)))))))vsetko je zevraj v poriadku ,mame 5.5 cm a zaciname 12 tt .len nam nevidel este moc.mechur .ale povedal ze to je ok ,,termin dal na 11 maja🙂a brusko ma dnes rano nebolelo ,to som uz mala asi zo stresu ako to vsetko dopadne🙂 juuj tesim saaaa
no manžel aj chcel zo začiatku chlapca, ale keď videl chlapcov - zbojníkov v našom okolí, tak vravel, že mu stačí aj dievčatko 😉
Baby ja tú bolesť hlavy už nevydržím, nič mi nepomáha, ani paralen, ani teplý a ani studený obklad, dala som si už aj slabú kávu, ale ešte stále ma to trápi, a to trvá už od rána, keď je ticho tak to mi vadí, keď nie tak zase to, ja asi zošaliem z toho!!!!!!!!!! 😠
@katuskaaa29 alpu si neskúšala? mňa keď v práci rozbolí hlava, na čelo , resp. na oblasť bolesti si dám pár kvapiek alpy a behom pár minút bolesť ustúpi
@jaja018 je to určite v poriadku...juj teším sa s Tebou 🙂!!!!!
@nany100 jééééj ahoj moja, tak mi sme sa stretli tu v tejto témičke? tiež máš májový termín? Ale asi niekedy na začiatku nie? Ako sa citiš? 🙂
@forgiven toto som ešte neskúšala, ani som to nepočula, idem si pohľadať, mali by sme mať doma, možno to pomôže
ahojte ja len na skok ze pekny vecer prajem🙂) lebi inak nestiham

@aadulik2110 no ja ako som uz pisala tiez nemusim teraz rozne vone jedla..jedalne v praci mi nerobia dobre,ale kolegyne neochvejne chodia a kedze nevedia ze som tehotna,musim sa pridavat a veru,dnes som zjedla len polievku a mala som dost, ked som prisla do kanclu hned mi tu precvicilo zaludok..uz sa tesim kedy to prejde,lebo hocikedy mi pride talkto nevolno aj poobede, hlavne ked sa postavim a zacnem chodit..uz chapem ludi,co nemaju radi kolotoce..ja som milovala vselijake atrakcie ale teraz mi staci ked sa prudko postavim rano a uz mi je zle 😀