Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
čaute májové maminky. ja mám predbežný termín 5.5. ale myslím si že to bude neskôr , tak sa pridávam už oficiálne s májovkám . 🙂 zbežne som čítala čo píšete a všetkým ktoré sú ešte len v očakávaní držím palce najviac na svete!!!! 🙂
@isabellaa ahojte,aj my cakame babatko v maji,prosim o pridanie do sukromnej skupiny,dakujem 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam. Posledna MS bola 11. augusta, 16. septembra som bola u lekara, lebo mi vysli pozitivne testy, no ten tam zatial nic nevidel, iba zvysenu sliznicu a objednal ma na 1. oktobra. Testy mam vsak stale krasne pozitivne. Ak to potvrdi lekar, vychadza to na maj... 🙂
Pozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednPozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednášku o úľavových nemedikamentóznych technikách pri pôrode s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a predsedníčkou OZ Ženské kruhy v jednej osobe-teda so mnou emoticon . Oteckovia sú vítaní a majú vstup zdarma. Budeme sa rozprávať aj o prirodzenom pôrode, dojčení, bodningu, poradím, ako ho dosiahnuť v pôrodnici, tiež vzťahovej výchove a iných zaujímavých témach.
v prípade záujmu napíšte na zenskekruhy.oz@gmail.com
prosím o pridanie do súkromky 😎 9. máme další ultrazvuk, teraz by sme mali byť v 8tt
žienky, teším sa na vás vo štvrtok 3.10.2013 o 20,00 v Kvapke na Slnečnej ulici v Trnave.. preberieme úľavové nemedikamentózne techniky k pôrodu 😉 , oteckovia sú vítaní a majú vstup zadarmo..
Ahojte, tak už aj ja patrím medzi vás 🙂, termín mám koncom mája, mohla by som sa aj ja dostať do súkromnej skupiny? Ďakujem
@alchemilkazltozelena Ahoj, aj ja mám termín 30. mája a tiež som chcela rodiť v máji, tak dúfam, že nám ten termín vyjde, teším sa s tebou 🙂
ahoj aj ja sa k vam pridavam ..termin mam 26 maja ,ako sa pridam k vam do skupiny?
@zuzkamilko Ahoj mám pocit, že mi sme spolu boli aj v augustovkách 2009. Vyzerá to tak že sa opäť stretávame. 10.10 idem ku doktorke aby potvrdila akciu srdiečka, ak bude všetko v poriadku dnes by som mala byť 5+7tt.

@marfuska87 moja,no na zaciatku tehotenstva vzdy,aby dr.vedel aka je hodnota a potom sa to sleduje ci pekne stupa,hodnoty HcG vedia vela napovedat,ci sa dobre tehu vyvija a pod. tu si pozri link s hodnotami.Berie sa krv zo zily
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...