icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kiribaby
26. jún 2011

Krásne ráno dievčatá! Posielam foto nášho bábätka a jej domčeku z 19tt+0.
Dúfam, že Vás týmto inšpirujem a prispejeme si k lepšej nedeľnej nálade 😉

kiribaby
26. jún 2011
karap
26. jún 2011

ahojte 🙂 Vcera sme mali oslavu syncekovych 2. narodenin.Pocasie vypadalo vselijako,no nakoniec sa umudrilo,takze sme mohli v zahrade grilovat,deti [moje 2 a svagrinina 1]sa vyblaznili 😀 Pohostenie aj torta ktore som pripravila vsetkym chutilo,tak som rada.
Vsetci sa cudovali,,kde mam brucho,, no ja to uz neriesim 😎 Malinka sa ma dobre,kopka ostosest,tak je vsetko ok.
Posielam foto mojho Adamka a jeho torticky.....

stefie
26. jún 2011

@dianka3 ahoj didus, pocuj, ccela som sa spytat, ci si si ista ze cakas tretie dieta? vies, ako ta tak tu citam, nejako...nejako mi to proste nejde dokopy chvilami...napr. spanie na bruchu, hrce v bruchu....sak prechadzas tretim tehotenstvom, ako to ze si si to doteraz neuvedomovala?? ale nehnevaj sa na mna, ani neurazaj....

stefie
26. jún 2011

@kapar, juuuuj naaadherna torta...sama si ju robila? ci si si ju niekde objednavala?? nadherne nieco... 🙂

harper
26. jún 2011

@stefie som chcela normalne napisat to iste 🙂

stefie
26. jún 2011

@stefie jeziiiiiiiis, ze kapar...@karap... precitaj trosku vyssie 😅 😅

karap
26. jún 2011

@stefie diki za pochvalu 🙂 To je moje dielo.Sice to mal byt hroch,no nejak som netrafila farbu,tak je to proste zvieratko 😀 Detom sa torta pacila a to je podstatne.Nie som cukrarka,peciem len pre svoje deti,tak to takto vyzera.....
A nevadi,ze si mi pomotala meno,karap je dost cudna prezivka;-]Ja som chcela ine meno,no manzel bol na MK zaregirtrovany skor,tak som ,,zdedila,, to co si on vymyslel

zvedava17p
26. jún 2011

@karap karap krasna torticka, si sikulka 🙂))

kaia
26. jún 2011

Caute, dlhsie som sa neozvala, ledva stacim citat 😉 😉. Mam teraz velmi vytazene a narocne obdobie, ale velmi sa tesim, ze zatial vsetko dobre znasam 😎. Zajtra ideme na 10 dni k moru, tak sa neviem dockat. Letime a tak dufam, ze to babatku neurobi nejake problemy ... 😒. Majte sa pekne a o necele dva tyzdne sa k vam opat pripojim 🙂.

stefie
26. jún 2011

@karap ze ...takto to vyzera... sak je kraaaasna...moja mama je cukrarka, pecie 40 rokov ale nepamatam ze by sa jej podarilo nieco take krasne... vlaciky, auta,knihy, ale este takuto -to je marcipanom potiahnuta, ze?-nerobila...mozes byt pravom na seba hrda....

inak baby prave dnes som pocitila, ze co je to teotenstvo..doteraz absolutne ziadne problemy, bolesti ani nic, ale dnes sa mi to vratilo vsetko...najprv to zacalo ako menstruacne bolesti /mala som ich raz v zivote, ked som mala 15/potom tlaky ako ked som sla rodit, podbrusko tvrde ako skala,nad pupokom nic bolest taka, ze som myslela ze budem zvracat..aj som si teplu sprchu dala, aj som si lahla, ale nejako nic nezabera...a magnezium doma nemam ☹ sice uz brusko nie je take tvrde,ako okolo 12tej, aj babatko sa kopka pekne, ale boliiiii 😖

stefie
26. jún 2011

@kaia prijemnu dovolenku prajem, uzite si to... 😎 😎 😎

henrieta44
26. jún 2011

ahojte kočky, no práve som sa zobudila a veru aj som mala čo čítať, ja už používam bezpečnostný pás pre tehotné zn.BESAFE, človek nikdy nevie a ja hodne chodím autom, tak radšej, inak s tým zaľahnutím v ušiach mám problémy aj ja najmäa ráno mi doslova praská v ušiach je to dosť nepríjemné ale tak ako to príde tak to aj odíde, doteraz ma nenapadlo, že by to mohlo mať súvis s tehotenstvom 😒 a inka ja som sa tiež čudovala , že tá kočka už čaká tretie a nevie čo sa jej deje v tele 😕

pimpa
26. jún 2011

Ahojte baby, uz ste zacali cvicit? ja uz som rozmyslala, ze zacnem aspon podla knihy doma, teraz od 20tt, ked lekarka na kontrole povedala, ze vsetko je ok.

karap
26. jún 2011

ahojte,trpi tu este niekto ,,tehotenskou demenciou,,?
Ja v poslednej dobe strasne....Kracam do komory,cestou zastanem a rozmyslam,naco som tam vlastne chcela ist 😲 Aj do potravin musim chodit z debilnickom,lebo tam stojim ako puk a neviem zaboha co mam kupit 😀

dadka_11
26. jún 2011

juuuuj baby, tak dnes som prisla od dr. zo 4D a povedal,ze je to isto dievcatko.. tak som stastna, moc som si ho priala. vsetko je v poriadku a teraz môzem ist kupovat ruzove veci lebo mam doma len modrucke po syncekovi 🙂

dadka_11
26. jún 2011

@harper ahoj, chcela by som poprosit dopisat dievcatko a meno zatial : Lara, Laura

stellamiapiccola
26. jún 2011

@dadka_11 blahoželám, že ti to vyšlo ako si si priala 🙂

lenka1108
26. jún 2011

ahojte baby... citam ze pribudaju same dievcatka... trosku zavidim 😉
my sme sa vratili z prechadzky rozpravkovym lesom.slapala som do kopca a myslela som ze vypustim dusu.ale zvadla som to 😉
dnes si odfotim brusko a hodim sem lebo sa mi zda ze dobre podrastlo.maly kope riadne. 🙂

lacikagr
26. jún 2011

Ahojte, takže ja sa pridávam k tehulkám, ktoré čakajú dievčatko!!!!!!!!!!!!

lacikagr
26. jún 2011

@dadka_11
Ahoj, nie som z TN som z PU

stefie
26. jún 2011

jeminaacku, babeny, uz vypliestam oci!! 😲 ak som dobre pocitala, tak uz je to vyrovnane!!12:12...dievcence vs. chalani 🙂 som zvedava co to bude dalej...

karap
26. jún 2011

baby porazi ma!Od stvrtka,co viem,ze cakame dievcatko stale hovorim,ze to bude Simonka.Aj dcerke sa toto meno strasne paci.No dnes moj muz zavelil,ze Simona to urcite nebude,lebo on mal spoluziacku Simonu,co mu robila zle 😲 Nesibe mu?
Dal mi na vyber:Lenku,Lucku a Dominiku [ze ked mame Kiku,nech mame aj Niku]
No ja chcem Simonku!!!!!
Do porodu su este 4 mesiace,tak ho hadam ,,spracujem,, no nechcem silou-mocou ist proti nemu.Co mam robit? ☹

kiribaby
26. jún 2011

@karap netrap sa tym, ved je to smiesny dovod, keby to bol niekto z rodiny, to je ine, ale takto - pre teba uplne nezavisla osoba.. Urcite ho spracujes, odporucam intimne chvile, kedy je chlap schopny odsuhlasit vsetko mozne aj nemozne 😀 Navyse Simona je krasne meno, vznesene, medzinarodne..mne osobne sa velmi paci, navyse pri dnesnej premnozenosti urcitych "supertrendovych" mien, mi pride ako prijemna neosuchana klasika na spestrenie 🙂
@dadka_11 @lacikagr tesim spolu s vami, hor sa na ruzove nakupy! 😀

atima
26. jún 2011

vyzera tak že sa narodi viacej dievčatiek ako chlapčekov 🙂 , rozmyšľali ste nad nejakými exoticklými menami?

dianka3
26. jún 2011

@stellamiapiccola nechapem, ako si to mohla hned vediet? ved v prvom mesiaci tam este dokopy nic neni 😕 tak ako to? 😕 a uz ani nespim na bruchu vnoci som skusala ale uz ma to akosi tlaci,ale nie zeby som shvale lezala len som tjoska skusla a dost.No skor sa bojim tych hrbolov,ale dr mi povedal ze to moze byt aj preto ze sa zaprie nozickou,ale neviem.A ozaj v ktorom tt si sa dozvedela co cakas?

dianka3
26. jún 2011

@stefie nie vies, je to tak ze ja sa uz ani nepametam,pri chalanoch som na bruchu nespala asi od 4 mesiaca, a na tie hrce sa ytam preto lebo pri nich som to nemala,no mala som pri jednom a o par dni nato som potratila ☹ tak sa bojim ze sa mi to stane zase,len koli tomu sa pyttam.

atima
26. jún 2011

@dianka3 v 20 tt už je vidno na utz čo to bude. Ja som odkedy tehotna som na bruchu neležala, bojim sa že babatku ubližim

stellamiapiccola
26. jún 2011

@dianka3 cca21 tt ale lekár mi to nepotvrdí vždy na 100% ale som rada najbližšie idem 8.7 tak si to necham potvrdiť 🙂
no ja som zistila presne aj pri prvom že som tehotna hneď , dako som to tento krat cítila v bruchu, že to neni normálne ako vždy bola som sfúknutá 🙂
mňa malá kope ojojoj a narovnáva nohy neboj kludne to tak môže byť 😉

harper
26. jún 2011

@stefie uz to nie je vyrovnane 😉