Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lianka7 ahojček, ty si ako ja pri prvom tehu, dlho žiadne bruško, to mi začalo rásť až ked už som bola doma na PNke na začiatku 7 mesiaca a potom ked som už bola s malým na prechádzke sa ma jedna pani čo ma poznala s práce opýtala či sme si adoptovali dieťatko 😀 😀 😀 😀 😀 a keed som jej povedala že nie že je to moje vlastne, tak len vyvalila oči že kde som ho nosila. 😀
@henrieta44 😀 😀 😀 Tak to je skvele...no zrejme budem po mamke,jej vraj vykuklo brusko v 6.mes.ale ostalo jej malinke do porodu...uvidime,ako sa bude chciet chlapciatko ukazovat svetu 😵
@micicka 😀 ano ano, bolo to asi v malom rozliseni...uz som vyhladala priamy zdroj 😎
kuk: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/denda83/albu...
Ahojte.Ani ja som zatial moc nepribrala,asi1,5kg ale brusko je uz dost viditelne.Ale to som mala aj pred tehu.Uz je uplne malo veci co obleciem.Este ze je leto 🙂
@mymimi chlapcek chlapcek 😀 😀 😀 😀 az som zacala vyskat, jujuuuuj, tesim sa... 😉 sa to zvrtlo, super, blahozelaaaaaam 😀 😀 😀
@dianka3 aj ja som po dvoch potratoc, a tiez mam problemy doma, s rodinou, kazdy mame nieco...a mam aj ine veci na praci, ako riesit tu teba, ale ja som ti vopred povedala, ze sa nemas preco urazat ani nic podobne, proste mi to neslo do hlavy...a ako vidim, nejde to do hlavy ani inym dievcatam tu, ale niekto sa musel obut PRAVE do mna...v pohode, mne to nevadi...
@lianka7 a brusko si nechala este v postielke, ci co 😀 ja som mala vacsie v 10tt 😀 😀 teeeda, sa mas, este nemusis rozmyslat asi velmi do coho sa napraces, ze?
@micicka, krasne bruseno aj ty mas...ja som dnes este nejedla nic, len nescu malicku som vypila, kym sme so susedou vyvencili psy, takze teraz je drobne...poobede to bude horsie uz so mnou 😀 😀 😀 a vahu nekontrolujem, doma nemame, lebo drahy nechce dovolit kupit /ma vlastne problemy s vlastnou vahou a vie ze by som ho stale hnala na nu 😝 / a dr mi povedal ze najlepsie je vazit sa stale na tej istej vahe, takze si to kontrolujem u neho..takze vaha vo stvrtok aj s pohlavim dufam 😉
@stefie jejo aké špicaté 😀 nádherné 😉
ja sa vážim u našich, presne preto aby to bolo vždy na tej istej váhe, už som tam nebola dva-tri dni, tak možno sme už aj my čo to pribrali 😀
babule idem od vás na chvíľku, skočím asi na trh, pre nejaké ovocie, mňam a potom aj nejaký obedík musím vymyslieť. tak pridávajte brušká, neskôr pokukám 😀
@henrieta44 ono je spicate teraz, lebo som nejedla, hodim sem foto aj vecer, aby ste videli co je so mnou vecer 😉 ale kiezby si mala pravdu s tym chlapcom 🙂
@micicka začni tak že sa ti bude niečo moc moc páčiť a potom dokúpiš
Ahojte, strasne vela toho stihnete popisat, ani nestiham citat 🙂
vidim, ze sa roztrhlo vcere s dievcatami, vsetkym gratulujem 🙂 ....my ideme na utz. tento tyzden, tak budeme hadam vediet viac....aj ked ma prekvapil pribeh co dala evinka, lebo pri dievcatku, ze sa pomylia ok, ale, ze sa zmylia u chlapca....... 😀...aj ked hlavne je, nech su nase deturence v poriadku
pridavam aj ja moje brusko zo soboty 🙂
@henrieta44 Baby neblaznite, ja chcem chlapcaaaa, dufam,ze sa neminuli uz 😀
@micicka ja som si vzala taky letak kde Jahnatkova pozyvala na kurz kde chodime a tam na druhej strane je vsetky vypisane co potrebujes do porodnice a tusim aj bezne pre mimi, prepisem Ti to? ci vezmes si to na dalsej hodine? 🙂
@lianka7 ja som este nedala ☹ musela som skocit k doktokre po lieky som nevedel ze dnes pojdeme no volala mi segra, ze ide aj ona tak sme to aspon hned vybavili. Idem sa teda aj ja odfotit aj ked mne sa zda, ze ja budem najvacsia 😀
Uz som naspat s utz, nebol tam ziadny lekar, parada ze ! takze utz mi robila nejaka porodna asistentka a objednana som na dalsie utz v pondelok co mi uz bude robit lekar, no pytala som sa jej ci mi vie povedat pohlavie, tak to pozrela, vraj tam vidi chlapca aj mi to ukazovala no ja som tam nic nevidela tak neviem 😒 radsej si este pockam na vyjadrenie dr. to bude istejsie 😉
@dominika_sk Aka chudunka a kde mas tych 7 kg?Na vlasoch 😀 ?
@veronika1417 No sup sem s nou 🙂
@dominika_sk ja si tiež len myslím že to závisí od postavy, ale ved vieš staré babské povedačky
@lianka7 4 vlasy v piatich radoch, ťažko 😀
@dominika_sk ja mám prvého chlapca a všetko mi to išlo do bokov, takže ak by sme sa mali držať povier naších starých mám tak Filipko mal byť dievča a toto tera by malo byť chlapec, lebo sa mi zdá že má brušeno viac do špica......inak drobcek801 nestraš s tým že sa dr. zmlýlil v pohlaví, ja som už naštartovaná na dievku, ale hádam by si dr. všimol guľky ked mi bábo pozeral aj 4D

@micicka Ja som strasne hladna hned ked vstanem,bez ranajok dlho nevydrzim 😒 Ano je to zaujimave,citala som,ze objem plodovej vody sa do 20.tt niekolko nasobne zvysi-takze ta vaha ide preto hore-aby mal kde Paťko plávať 🙂