Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stellamiapiccola keď problém je, že mne sa páči veľmi veľa vecicčiek 😵 aj dnes som také krásne letné šatočky videla, no ale na tie máme ešte čas 😉
@luci66 čo sa kočíka týka, ja som už rozmýšlala, či nekúpim aj nejaký starší... no neviem. a je ich veľmi veľa, ja veru ešte nemám vybratý 😒 napríklad by som chcela s preklápacou rúčkou a potom neviem aké kolieska - či by mali byť všetky rovnaké, alebo predné karovacie, s tým, že sa dajú zablokovať - no vôbec netuším 🙄
@luci66 moje s vytokom urcite k doktorke! ja som bola na poradni a vysetrila ma a tiez zbadala ze mam vytok trosku a zacina byt zltkavy a hned mi dala lieky. Co sa tyka spania na chrbte ja som to niekde citala no a teraz som to nasla aj na tehotenskej kalkulacke takze treba spinkavat na boku. Dietatko so vsetkymi tymi vecickami by mohlo branit prudeniu krvy hornou a dolnou dutou zilou a to sposobuje slabe okyslicovanie krvy a moze to ublizit Tebe a aj dietatku. Ja som na tom presne ako Ty celu noc sa prehadzujem a sem tam sa veru zobudim na to, ze spim na chrbte tazko sa mi zapsava na boku a byvam dlho hore aj ked predtym som na chrbte spala behom chvilky ☹
ahojte baby .. aj ja mam termin na 2 novembra .. po poslednom sone by to malo byt 6 teho .. mam na vas jednu otazku .. je tu niektora taka ktora este neciti pohyby .. ? .. ja mam stym teraz v celku problem .. niekedy sa mi zda ze vobec .. bude to nase babnko .. velmi sa bojim lebo som prekonala aj kiahne .. tak som bola u lekarky ci je vsetko v poriadku , lebo nie som si ista ci babtko citim ale na sone bolo vsetko v poriadku.. aj srdiecko sme boli pocuvat a krasne bilo .. neviem mozno stresujem zbytocne ..
@stefie 😕 😕 😕 😕 čože...no ale teraz si ma vystrašila....už ho nebudem piť.... ja som bola v utorok minulý týžden v poradni a tam mi sestrička z moču povedala že je v norme len trošku zvýšené bielkoviny mám v nom...a dr. hned že aby som si v lekárni kupila tento čaj a pila ho na prečistenie moč. ciest...pýtal sa ma či ma neštípe alebo nesvrbí pri močení a ja že nie...vobec žiadne problémy nemám..a este sa ma spýtal či sa neliečim na obličky..ale ani to nie...tak ja že to je v pohode...no teraz som ostala zarazená....tak ale zasa som ho nepila na litre...len 2 šálky denne ..tak dufam to mimi neuškodilo...
@eskymacik17 dnes sme si o tom už písali, ja som bola včera u Dr., pýtal sa ma na pohyby, hovorím, že občas cítim niečo no nieje to niec silne a pravidelne ..... povedal mi ze sa nemam stresovať lebo každá žena má iné bruško, inu brušnu stenu a tak...takže sa neboj určite je bábetko v poriadku 🙂 neboj ... ja som na tom podobne ako ty ...asi máme trošku lenivšie miminká 😀
@eviiinka to budu pohodaci 🙂
@eviiinka dakujem pekne .. len som necitala celu diskusia .. som na konikovi uz dlho ale do fora som sa nezapajala.. to som rada, ze nie som jedina .. som sa dost bala lebo mame teraz dost stresujuce obdobie 😒 .. ale pozeram ze budete mat chalpceka 🙂 , aj my cakame chlapceka .. chlapci su vacsinou lenivejsie ako dievčata mozno to bude aj tym 😀 ...
@eviiinka inak som citala tebe sa paci meno Maxim ?? aj mne velmi len sa neviem rozhodnut medzi Maxim a Travis :D zijeme s priatelom v zahranici , on je cech ja slovenka a zijeme v irsku :D takmusim vybrat meno ktore bude zniet vsade rovnako .. sesternici sa tu narodil drobček a vola sa Maroško a všade kde možu mu skomolia meno 😒
@eskymacik17 Ahoj, ja mam podobny problem, uz som to tu aj viackrat riesila, lebo ma to trapi, ale dufam,ze je vsetko ok. o tyzden idem k dokimu na utz tak potom dam vediet, ale citim sa uplne v poho, takz e bude to ok 🙂
@eskymacik17 chudatko 🙂 vyber hôavne meno ktoré sa bude páčiť vám, ale ak vám možem poradiť tak by som radšej dala toho Maxima, to znie rovnako aj v irsku, slovenkus a cesku....travis je predsa zahraničné meno 🙂 ale velmi pekne 🙂
@eskymacik17 to nič, som rada ze som ti pomohl aspon nejak 🙂 neboj všetko je určite v najlepšom poriadku 🙂 ja mám tiež teraz tažšie obdobie ....
@stefie hej platila som, dala mi aj potvrdenku tam to bolo ze urcenie pohlavia 3,32e. Tiez som bola zaskocená myslela som si ze ak je vidno a chcem to vediet tak to povie automaticky. Nechapem preco sa za to plati a este ktomu ked mi to utz ani nerobil lekar, len porodna asistentka, ved sa kludne mohla mylit, ukazovala mi, kde vidi tie vajka no ja som tam nic nevidela 😀
@micicka no nakupuj na zimu ak su akcie alebo si začni písať zoznam kozmrtiky aku potrebuješ čo chceš vyskúšať každemu je niečo iné dobré. borová voda , holtova masť, ja som od narodenia malého používala olivový olej na celé telíčko tváričku som pretierala čiernym čajom vždy pri kúpaní mala som dobru pediatričku .kúp si plienky , poštolky ak ich budeš používať to je tiež u každeho inak. dake podbradníčky , flašky ja osobne chcem aj sklenenu na zimu je dobra , ja som nemala mlieko tak som nosila vodu prevarenu a v skle ti dlhšie udrží teplo.neboj nerozbije sa tak ľahko je to tvrde sklo jasne viac umelých. a vecičky nekupuj malinké čísla veľa to hneď virastie a určite dačo aj dostaneš 🙂 božinku ono je toho moc moc veľa 😉
@luci66 uff, zalezi to asi aj od nasho organizmu, ja som pri prvom pribrala 15 kil a pri druhom 6 a to som v oboch pripadoch sla rodit v 36tt, mozno keby som porodila v termine tak by som pribrala aj viac 😒 ale tak je to asi normalne a individualne.A ozaj kedy ti tak vybehlo bjusko? mne az od 18tt je take ani velke ani male 🙂 a ty?
@luci66 na chrbte a škodiť tak to by som už bola poškodená a mám zdrave krásne dieťa blbosť spi ako ti to vyhovuje ale netlač si bruško 😉
ahojte 🙂 dnes som bola v poradni... všetko je v potiadku, maličký rastie 🙂 bruško mám dosť tvrdé a napäté aj ked krémujem, ale to že preto lebo som malá.... a že budem guľa riadna :D tak ma "potešil" ... sestrička mi už dala aj papiere aby som išla na cukor... a ešte musím isť k internému lebo sa mi strašne ťažko dýcha...
@stefie nie,moja vobec ja sa neobuvam do teba,ak si to tak pochopila tak prepac, mne len nahnevalo to preco sa ti zda cudne ak sa pytam hoc niesom prvorodicka.Proste neviem veci na ktore si uz nepametam sa preistotu opytam tak neviem co je natom zle ak sa opytam,sak ty cakas druhe mimi a ked budes cakat tretie tak sama uvydis ze si budes pameta abo nie.No tak ti poviem niekdo si to pameta a niekdo popri svojich problemov pozabudne,ale neznamena to ze si nic z tehu nespominat, iba to ze som sa spytala dokedy ste zacali spavat na brusku.To je vsetko.A ano mas pravdu kazdy to mame v zivote tazke,niekdo viac a niekdo menej,zalezi aj na povahe cloveka,ci je citlivy abo silna osobnost. A to ze si prisla tiez o dve babatka je mi luto ☹ je to tazke hrozne a o to horsie ked je to vo vyssom stadiu tehu 😔
@stellamiapiccola ďakujem ti veľmi pekne za rady 😉 zatiaľ budem kupovať akciové vecičky samozrejme hlavne na zimu a neskôr uvidím, čo všetko už mám a prípadne dokúpim.
detailnejšie sa asi vrhnem na tú kozmetiku a iné pomôcky 🙂
ak ťa niečo napadne, napíš, ja si budem robiť poznámky 😀
@stellamiapiccola inac si dala krasne meno svojmu chlapcekovi 😵 aj ja som chcela mu to dat alebo druha varianta bolo claudio abo alesandro, no zial manzel vyberal 😅

@veronika1417 ďakujem, ten mám, tak je len zoznam do pôrodnice, ale už mám asi tri vytlačené 😀
a dnes som už niečo pokúpila, bola som v h/m sebe som si skúšala rifle (20,-) tie som nakoniec nekúpila, chcem aby ma mm ešte okukol a potom som behla do bábätkovského oddelenia a z akciových vecičiek len tak niečo povyberala (za 14,-) 😀 😀