Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
aha kočky z Ba teraz ma napadlo, ešte je skoro ja viem ... rodný list dieťaťa sa ževraj vybavuje podľa nemocnice v ktorej budete rodiť tak len aby ste vedeli som sa pýtala na úrade 😉 a nezabudnite popremýšlať na pediatrom v nemocnici sa pýtajú na meno aj adresu 🙂
@eskymacik17 my sme v Tralee Co. Kerry ... hodny kusok od seba 🙂 ja som bola akurat dnes na sone, vsetko co mi povedal, ze sa mu zda vsetko v poriadku a pytala som sa co to bude, lebo som si chcela potvrdit to co mi povedali na Slovensku a potvrdil, sice nie na 100% ale, zevraj dievka ... tak sa tesime. Ja som taka spokojnejsia, lebo v 18 tt sme boli na Slovensku na 3D a doktor povedal,ze vsetko ok, tak snad to tak vydrzi 🙂
kočky konecne sme doma.... fotočky som hodila do albumu 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lucia.kl/alb...
rôôzne tabuľky, možno pomôžu ....
@denis006 super tabulky 🙂
@tinika ooo ☹ tak to je naozaj zle, urcite si chcela rodit prirodzenym sposobom.chudatko moje,no dufam ze sa ti to podari ☹ ved zazraky sa deju, no u mna je to uz horsie ten krcok uz je oslabeny a je len otazka casu dokedy zase vydrzi no dufam ze tentokrat viak ako len 33 tt ☹ a este neviem, pojdem na sono na vlastne naklady tak potom ti poviem, ale ja by som chcela chlapceka 🙂 lebo cem aby boli futbalisti 😉
pfuuu baby, to co su za ceny, co to tu citam?? ja sa stazujem na nasu nemocku? sak toto je nieco nenoprmalne...ved za to si platime poistenie, aby sme to mali lacnejsie, ale toto su ozaj premrstene ceny...a okrem toho, pytala som sa dnes dr. na to morfo a on mi vravel ze nechape, preco si to daju lekari spoplatnovat, ale ze to je normalne uzv vysetrenie, ktore sa robi automaticky, uz len pre kontrolu, ci je plod ok.. ze ano, moze sa stat, ze nieco sa im nezda na dietati, alebo na vysledkoch, vtedy ze by poslal aj on do nejakeho specializovaneho strediska na dalsie testy, ale tiez by sa nemalo za to platit.. ze jednine vtedy, ked si mamicka vyslovne zela vidiet dietatko inak ako v 2D alebo 3D, ze vtedy sa robi to 4D, ale ze by ste v kazdom pripade mali odmietnut platit, pokial nie je toto 4DD vysetrenie na vase vyslovne zelanie..kazdy jeden uzv positovna preplaca..sice len raz za 28dni to poistovna preplati, ale aj tak... tolko k tomu vasmu morfo zo strany mojho gyndosa...mne ho robi automatick&y pri kazdom vysetreni...
@dianka3 🙂)) ta vidis, ja by brala babu a ty si spoko aj s chalanom 🙂) no este je sanca ze do 30tt mi pojde placenta hore ale ratam so sc pre istotu bo aj pri starsom som ju nepripustala a ako som skoničla .) ale uz aspon s rozdelom ze pojdem rovno na sc, nie ze budem mat porodne bolesti a potom este aj tie po sc
počujte baby a to kolostrunm čo vyteká z pŕs,koľko ho má byť?Alebo respektíve,zdá sa mi že z jedného prsa mi tečie viac ako z druhého,dúfam že to nebude nejaký problém že sa mi druhé upchalo 😲 😀
počujte baby a to kolostrum čo vyteká z pŕs,koľko ho má byť?Alebo respektíve,zdá sa mi že z jedného prsa mi tečie viac ako z druhého,dúfam že to nebude nejaký problém že sa mi druhé upchalo 😲 😀
@tasiko ahoj, vitaj tu, este som ta tu nevidela, teda okrem dneska 🙂 co sa kolostra tyka, neboj sa, mne to tecie uz dost dlho, je toho ozaj dost, a je normalne ze z jedneho prsa tecie viac ako z druheho...to je prsnymi zlazami, aj mliecko budes mat ked budes kojit tak..v jednom viac ako v druhom...aj ja sm to mala pri prvom a vsetko bolo ok 😉
@stefie ahoj 😀 takďakujem veľmi pekne za info,už som sa bála že mám jedno pokazené 😀 😀 tak fajn. Som tu prihlásená od januára tuším ako som zistila že som tehu,ale väčšinou zistujem veci na nete,aby som sa zbytočne nevypytovala 😅 🙂 chcela by som ešte vedieť keď máš už jedno babulo odkedy sa chodí do nemocky do poradní viem že asi až neskôr a keď chce byť priateľ pri pôrode či musí ísť na nejaké predpôrodné kurzy či ako... 😅 😅 ??
@lenkakrchova tak to som rada ja sa chystam teraz vo štvrtok domov na Slovensko a tiez chcem ist na 3D aby som bola spokojna a mala dusu na mieste .. dost sa bojim lebo v 3 mesiaci som dostala kiahne .. ale podla doktorov tu by malo byt všetko v poriadku .. tak dufam ... ja som tiez chcela dievčatko , ale bude to chlapček 🙂 toho chcel zase velmi priatel 🙂 a pracujes este ?
@harper ahoj moje.. prosím Ťa zmeň mi dátum pôrodu na 8.11.2011 😀 ďakujem
@denis006 tabulky su super som si postahovala dikes 😀
@tinika vraj to nie je dobre, ked sa to robi velmi casto, ale zas raz do mesiaca neskodi...nazor troch lekarov z mojho okolia... vraj tie uzv vlny su prilis vysoke, aby to zanechalo nejake stopy na plode, to som citala teraz pred par dnami..tak ja neviem...
@tasiko, takze tak ako ti povedala @harper, cca mesiac-6tyzdnov...vlastne od vtedy ako si vypisana na matersku..a co sa toho kurzu tyka, presne neviem, ale to uz zalezi od porodnika asi, alebo ked chodis cvicit, skus ho zobrat so sebou...ja som pri prvom tehu chcela priatela pri porode a nemusel mat nic, ale bol zbabelec 😀 😀 a odmietol is na salu...

@dianka3 tak to ja som sla v 38+6 voda odtiekla a nič sa nedialo po vyvolavačkach som a otvorila z 2 na 4 prsty, krvacala som a nič tak som tiez sla na sekciu :( teraz mam nizko placentu, sancu ze pojdem rodit normalne zase mizivu a nemozem dvihat maleho, robit prudke pohyby ani kexikovat 🙂))) tak to si si uzila teda .( tak sa drzte, nech ste ok a este nemas iste ze je to dievka? ja dufam, ze tretia bude, bo ma picne 🙂) traja chalani