Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lenica81 Dolné hon, 🙂 y Podun.biskupice aj smer do mesta
@janap24 ahoj ak sa citis fajn tak sa nicoho neboj, mala by si si dat nejake pohodlne ponozky a prejst sa aspon 2x po lietadle .. to mi povedala doktorka , a to bolo v 3 mesiaci a dopadlo to tiez super .. len teraz v tomto obdobi ked chces letiet , ja letim totiz zajtra a som v 22 tt a vraciat sa budem v 27 alebo 28 tt tak potrebujem potvrdenie od doktorky, ze je vsetko v poriadku,,, kazda letecka spolocnost si to vyzaduje od ineho terminu niektore vraj od 22 tyzdna uz .. ta moja od 27 ... ale v pohode mozes lietat do nejakeho 35 tt potom je to uz zakazane ..
@majoslava neviem kto to tu uz pisal ze bol na vysetreni stitnej zlazy u endokrinologicky, teda mimo mna, ale ked som si volala za vysledky krvi tak mi povedali ze mam hranicne vysledky (len teda nepovedali ci je to este dobre ale uz by to mohlo byt zle alebo naopak) a prve co sa ma lekarka pytala ze ci sa lahko nezadycham, ci sa viac nepotim a ci nemam busenie srdca, to ma tak napadlo ked si tu pisala o tej aritmii a o tom zadychcani.
@stellamiapiccola to mas stastie... tu sa neda dychat... som skoro odpadla, ako som cakala na poste... a uradnicka, ze mam napisat staznost, aby prerobili tu pobocku, nech aj oni sa maju lepsie... 😀
@harper prisli mi vlastne po desiatich dnoch a objednala som si tie s tym patentom City 150, tie klasicke su vraj o nieco mensie ale take nemam tak neviem ☹ inak ta bleducko modra je kraaasna farba 🙂 naozaj super vynikne na tricku a druhe mam bleducko fialove a aj to je pekne, no ale uz su zabalene a zajtra posielam ☹
@majoslava a to busenie si mala aj pred tehu ci len teraz? to by ti mali poriadne skontrolovat, nech nenastanu dake komplikacie...a tlak mas aky? lebo lebo taketo aritmie mam tiez ale uz roky, a to preto, lebo som vysoka a chuda..a ja sa nieze zadycham, ale mam proste malo vzduchu neviem sa nadychnut...ale to je tiez "len" tym tlakom.. a moze byt ze je to tym, ze teraz sa v tele vytvara o 40% viac krvi kvoli babatku a tym ti proste srdiecko "nestiha"..ale v kazdom pripade to nenechaj tak a daj si to poriadne vysetrit...
inak, preco si sa neozvala cez vikend?
ahojte novembrovky🙂, práve som objavila, že je tu založená diskusia o tehulkách s termínom v novembri, tak sa pripájam do klubu novembroviek🙂. Ja som momentálne v 20 týždni...🙂 Už máme doma dve deti, toto je, ak Pán Boh dá, naše tretie a zároveň asi posledné dieťa...
@stefie ja ho musím brať 3x denne ale neberiem pravidelne 😉 ja nemám len nejaké tepláčočky a tričká... v obchodnom dome je taký obchod (aspon bol) pre malé deti a tam si chcem isť kúpiť perinku, nejaké dupačky, košielky a čiapočky... bola tam aj krásna postielka ale som si prekúpila, manžel ju už len vyčisti a prelakuje 🙂
@majoslava hej karabinosova... este stale ma ten obchod, ale podla mna je tam zbytocne draho...vies kde je magnezitarska ubytovna na clementisovej? vedla GMK.. tam su dobre ceny tiez a moja "svokra" zvykla bianke kupovat v tom slovenskom obchode co su tri osmicky medzi hlavnou a sintrou...ak mozem poradit...alebo potom este olitex, co je pod maranelom...tam ma tiez slovenske vyrobky za rozumnu cenu...
inakšie baby ked sa tu rozprávate o tom cisárskom reze.. tu bezproblémov robia aj 5 cisárskych rezov 🙂 nie tak ako na SK, že po tretom sa možte rozlúčit s dalšími detičkami 😎
@palinkova87 mne lekar povedal, ze aj tu sa dnes robia 4 sc bezne 🙂 takze ako viem ze teraz idem na sc zase, tak stale mam sancu ze este budem mat babu 🙂)
ahojte.. pisem tak neskoro lebo hladam nejaky kocik.. ja ozaj nemôzem najst nejaky dobry kocar..
nemôzete mi poradit znacky ake su dobre?
asi ste to uz preberali,ale ked sa mi neda vsetko si citat lebo si to pustim po dvoch dni a uz dalsich 7 stran uz ste popredu 🙂
@janap24, ja som prave v Turecku (dnes som nasla internet, tak pozeram, co je nove). Tiez som mala obavy z toho, ci je to dobry napad letiet 😒. Doktor mi povedal, ze hej a cesta sem bola OK 🙂. Tak dufam, ze aj cesta spat bude aspon taka v pohode 😎. Cestovka mi povedala, ze potvrdenie potrebuju od 26 tyzdna. Zelam stastnu cestu!
@tinika ideš cisárskym a koli čomu?
Čaute babulky!!! jeeeminečku no pár dní som tu nebola a popísané celé strany. No čo máme nové? Ja som oprášila odložené veci po malej všetko do jedného roka som vyprala, teraz ma čaká žehlenie, zistila som čo treba dokúpiť, čo mám a čo nemám. Najlepšie na tom je, že newborn veci takmer všetko musím kúpiť...takže mám čo robiť. 🙂 V utorok som bola na prvej morfo všetko je o.k. a rovno som sa objednala aj na 3D, tak sa tešííím.
@dadka_11 ahoj aj ja stale premyslam nad kocikom , a vobec neviem ktory , paci sa mi quinny buzz 3/4 ale ci je dost kvalitny to som este nepozerala, stale to odkladam ale ako sa poznam budeme ho kupovat na poslednu chvilu.. 😒

dievcata, vcera a dnes vas nestiham nenormalne... cele dni sme vonku a zajtra doobeda zas sme fuc a poobede idem konecne na morfo... tak drzte palce... 😅 😵
das 10 stran mi treba docitat, bozinku... ☹