Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@drobcek801 no farebne su velmi pekne, strih je nooo celkom fajn, material je taky co ja viem ale je jemnucky na leto takze pohoda ale je mi vemi velke a o som merala metrom takze nechapem ☹ chcela som trochu vcsie lebo som brala ze kym pride aj brusko bude vacsie a tak ale s tymto mozem ist plachtit 😒
@trinka @drobcek801 super su tie tricka 🙂 asi si objednam aj ja 🙂
vy ste objednavali svoju klasicku velkost? Su prisposobene na brusko? Alebo mam kupit vacsie??
@janap24 ahoj a gratulujem k statniciam 🙂 no my sme boli na dovolenke , ked som bola v 15tt a leteli sme a potom sme sa tyzden plavili. lekarka moc nebola nadsena (ona je taka dost starostliva, az niekedy prehana, ale som rada, ze je taka 🙂 ), ale zistovala som si na nete dost informacii a pokial nemas rizikove tehotenstvo a vsetko je ok, tak nevidia v tom ziaden problem ani letecky. letecky mozes do 28tt lietat bez problemov a od 29tt musi mat potvrdeni papier od lekara, ktory ti da letecka spolocnost, popr. cestovka. a tusim nejak po 30tt (presne si teraz nepamatam, ta uz na palubu lietadla vobec nezoberu...)
nic sa pocas letu neudialo, sice blby pocit bol, ale som rada, ze sme tu dovolenku nezrusili, bo to bola najlepsia... 😎
@blackrose ja som si premera stare tricko,ktore som nosila v predchadazjucom tehotenstve,chcela som trosku volnejsie,rezervu 😉 tam pri vybere velkosti su presne rozmery tricka,tak si skus porovnat,radsej 2x premeraj 😉 veronika1417jej nesadli ☹
poniektore uz zacinate 6mesiac,ako sa citite v 6-tom? 😉
@janap24 určite sa poraď s lekárom, ja som bola v 6 mesiaci aj autom 10 hodín tam 10 spať
@karap, kukina79 baby ja s tymi vytokmi tiez vkuse a tiez v takom mnozstve 😠 😖 som zvedava co mi zajtra doki povie, bral mi vcera stery...isto zas daky zapal a candida...
@janap24 ahoj, moja kamoska jedna sa tiez chysta toto leto letecky na dovcu a lekra jej to potvrdil, ze spokojne moze, ze len nech si na slniecko dava pozor..ze vraj do konca 7 mes. sa moze uplne bezproblemovo lietat 😎 ja neviem, v zivote som neletela, ja sa vysok bojim a teraz by som neskusala, ale vraj sa moze spokojne...tot co kamoska povedala..
Ahojte, tak oznamujem, ze dalsi chlapec do zbierky novembroviek 🙂
čaute maminy,tak sa pridávam aj ja a na 65% môj malinký =)za týždeň nám to asi potvrdia =) držte sa miminy =) už sa nám to kráti 😎
@tinika Jaj ci ty by si radsej dievku? Ale tak hadam no ze do tretice sa ti to podari 😀 Ja som uz zvyknuta na chalanov a kedze som vyrastala medzi chalanmi tak sa mi ich vychova zda lahsia.No ja nemam sestru a ani jednu sesternicu setko bratia a bratranci.No pojdem sa objednat na sono tak ked budem mat ponom poviem ti co to bude na 100% 🙂
A ako to vlastne je? nemam celu diskusiu zmapovanu, kto je v prevahe chalani abo baby? 😕
@zvedava17p jeeeeej gratulujem 🙂 chlapcek no krasa 😀
Ahojte kočky,tak dnes som bola len ukončiť marodku-poradňu mam az o dva tyzdne...ale dr.som povedala,ze mam mensie brusko a obcas tvrdne,tak ma skontroloval,aj drobčeka...všetko je v najlepšom poriadku.Aj krčok aj maternica aj chlapčiatko krásne rastie a nabera na vahe 🙂 O dva tyzdne nas caka morfologicky ultrazvuk.Som spokojnejsia 😵
@lianka7 juuuuj no tesim sa, ze ste v poriadku 🙂 ste frajeri 😀 ja idem zajtra tak drz prsteky nech je vsetko oki a uz nam aj povedia ci chlapcek a ci dievcatko 🙂
@veronika1417 Dakujeme 😵 samozrejme drzim prsteky,aby vsetko dobre dopadlo a aby sme sa uz vytesovali z dalsieho pohlavia 🙂
@dianka3 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/harper/album... + chlapcek ktoreho caka
@zvedava17p 🙂
@karap aj ja som si dnes nasla podobny sliz prvy krat. Taky ako sopel 😝
nestiham vas moc citat, mam v sobotu svadbu a neviem kde mi hlava stoji 🙂 stale sa najde niaky problem, uz zacinam stresovat. najnovsie som zabudla draheho penazenku v aute a do rana nas vykradli, sranda to nie je , lebo bez OP nas tazko zosobasia, riesim ako diva, co s tym, ale nastastie to vyzera pozitivne, na matrike ma ubespecili , ze to pojde, len pas musim najst, ale uz ho hladam cely den a neni ho, pred 3 rokmi sme sa stahovali a v tomto byte sme ho este nepouzili..... asi bude aj neplatny, vcera ked sme to zistili, take nervy, ze som myslela , ze potratim, uplne spatne mi prislo.... Inak je tehu OK. Teda prekonala som zapal moc ciest pred tyznom (aj atb mi museli dat)... babatko este moc necitim , teda obcas vecer ked lesim, tak ma tam nieco stegli, ale riadny kopanec este nebol. teda do mechura dostavam supi stale, z nicoho nic mam pocit , ze sa pocikam. Este obcas rano zvraciam a pritom ma vobec neposluchaju svaly tam dole a pocikam sa ani neviem ako.... je to vesele, ale tak dufam, ze to bude to vytuzene dievcatko ... preto trosku tazsie tehu 🙂
@veronika1417 a za aku dlhu dobu ti prisli tie tricka? a aky typ si si objednala, mne sa pacia tie lady a city.
fuj kde je vzduch to je ako dusno brrrrrrrrrrrr a to aj popršalo 😒
dievčatá už chcem porodiť šak ma šlaktrafí ešte teraz ledva funím ☹
kde v ba prsalo... v petrzke urcite nie... 😀

@karap mne to začalo pomerne skoro,zistila som to celkom smiešnou príhodou,ráno som sa zobudila a našla som fľaky na posteli...hneď som obvinila priateľa že čo to má znamenať 😀 😀 alebo že či má polúciu.... 😝 chudák vôbec nechápal 😀 ,keď som neskôr zistila že to mám aj na tričku 😕 ma napadlo o čo ide 😵