Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@tinika ahá.. ale hlavné je,že bábo je v poriadku nie? a máš plánovanú sekciu už aj dátum, či to ti neskoršie dajú?
@palinkova87 no ved jasne, ze hlavne ze babo je ok, nemam termin, este sa čaka do 30tt či nahodou nepojde placenta hore a potom sa uvidi
Dobre ránko babulky tehulky, zase som sa nevyspala no čo to už asi tak bude stále 😒
@tinika 🙂 😉
Dobre ranko 🙂
@stellamiapiccola pridavam sa,ja som sa tiez velmi nevyspala...ledva neskoro v noci som zaspala, o pol tretej som isla na Wc-ko a odvtedy som uz nemohla spat....dnes bude dlhyyy den 😒
ja sa najviac vyspim rano od 7-8 ked maly buntosi po obyvke 🙂 nejako sa mi dobre lezi vtedy a ne a ne vstat z postele .))
Ahojte kočky, ja budem mať dnes asi dosť mizerný deň, som hore už od 2:30, ani za toho svätého som už nemohla zaspať, potom ma chytil hlad, tak som musela vsať a ísť sa najesť, už mám aj navarené, ale teraz mi je akosi divne od žalúdka, grúli mi v črevách, asi so schuti zožrala ryby, čo som zjedla ráno, nachvíľku som si ešte ráno ľahla a potom sme aj so synom skoro zaspalli do škôlky ...no bude to dnes zaujímavé....a ešte k tomu som mala ráo bruško ako skala, tak už som si aj dala magnezko, som zvedavá 😖 ale malá kope ako besná, tak je hádam všetko ok
@lianka7 ako ja, tiež straším už takto zavčasu, ale mňa ani tak nezobudilo wcko, ale ani neviem čo, len som sa proste zobudila a nemohla zaspať.... tiež budem mať dlhý deň
@henrieta44 Tak to si nemame co zavidiet,idem si dat slabsiu kavu,lebo v hlave mi uz dobre treští ☹
ahojte, tak sa hlasim k tym, co v noci nespali 😒 od tretej som hore... vcera som bola na poradni, musim brat antibiotika vysla mi nejaka infekcia, takze z toho ma vraj boli brusko a aj tvrdne ☹ tak drzte palce
Dobre ranko dievcata, vyspate? 😉 Ja moc nie, maly bo celu noc hore a mrvil sa, ale ani sa mu necudujem, kedze ja som sa prehadzovala ako velryba na suchu ☹ uz teray neviem poriadne spat a co budem robit za taky mesiac dva.... 😖
krasne ranko 🙂
ja sa dnes veeeeelmi tesim, iden k dr. a uvidim mimco 😵 😵 a dufam, ze aj pohlavie 😉 😅
@dadka_11 pre mna su najvacsi favoriti Teutonia beyou alebo po novom Quinny Buzz 4. Quinny mi je sympatickejsi kvoli sedacke v sportovej casti, lebo ked tam dam polrocne babatko, tak tam bude podla mna lepsie sediet ako vo velkom sportovom kociku. A vraj su velmi pohodlne pre babatka 🙂
ja spim ako drevo od pol jedenastej do pol siedmej do rana 😀 nezobudim sa ani na to, ze sa mi chce ist strasne cikat... dokonca sa mi dnes aj snivalo, ze hladam wc-ko a strasne sa mi chce, ale nezobudila som sa na to 😀 a az ked zazvonil budik, ze co ma tlaci brusko 😀
heh teraz vas docitavam a zistujem, ze som nemala jedina zlu noc....
@stellamiapiccola baby, ani ja som zase nespala, bola som hore od tretej rano, kym navstaval manzel-to bolo o piatej, po hodine prehadzovania sa, som to vzdala a prestahovala som sa s paplonom na gauc do obyvacky-zapla som si telerano a potpom som asi na hodinku odspala...teraz som ako vygrcany rezanec...a zase sa mi asi vracia alergia... 🙄 ja uz fakt neviem co robit, aby soms a konecne vyspala.... 😔
Bre ranko babenky, ja som sa celkom fajn vyspala, zobudilo ma sice v noci wc ale ani neviem ako som zaspala. No a rano klasika hnusny budik :(. Inak aj ja si v robotke stale vykladam nohy na kos co mam pod stolom a dost to pomaha. Babule zase sa mi snivalo,ze mam male dievcatko, bola som trochu zmatena a nevedela som, co s nim robit a vsetci okolo mi stale nieco kazali..brrrr. Tak uvidime, inak radsej by som brala chlapca, ale v konecnom dosledku je to jedno, hlavne nech je zdravucke 🙂.
Inak co sa tyka kocikov, mozem investovat max.400eur, mam zatial vybrany Bexa B4X Black, mate este nejaky tip za rozumnu cenu, samoska 3kombinaciu?
@lianka7 no to mi hovor najradšej by som zalahla 😖 chudák muž išly sme spať a ja začala kecať a kecať ani mi nešlo zaspať 🙂
@kaciatko81 joj to ma mrzí, skoro sa vylieč...
@mysti skus si pospať ak si doma teraz ,moje dieťa furt dačo po mne chce pomooooooc ja nevládzem a to mam ísť sním von ufff 😉 a čo mám variť neviem
baby,prave mi prisiel balicek 🙂 Kupila som z MK malej 2x zimny overalik a oba su take krasne....Ten mensi je 0-3m. a mala v nom bude ako macusik.Tak sa tesim ako si ju v nom odnesiem z porodnice 😵
No,nic,precitala som vas a idem varit [francuzaky]
@lianka7 ahojky tak sono z mnou a vraj vsetko v poriadku ale neviem ci to dobre pokukal ☹ nejako kratko sa mi to zdalo ☹ iba ze : tu je tvaricka, zaludok, srdiecko, chrbtica,... mechur, oblicky ani nepozrel ani ako su vyvinute rucicky a nozicky, neporatal prsteky ☹ ale tvrdi, ze je vsetko oki. Co sa tyka pohlavia tak si nebol na 100% isty ale vraj dievcatkoooo 😀 chceli sme sice chlapca ale mala Sabinka si hned ziskala moje srdiecko 🙂 a zboznujem ju uz teraz. Vazi 300gramov ale velkost nikde neuviedli ☹ ale vraj je vsetko podla tyzdna ako ma byt. Priatel je veru sklamany, ze tam nevidel vytuzeneho chlapca az mi slzy vyhrkli ked som na neho pozrela ale myslim, ze na neho to este len pride ved dobre vieme ake je to byt ,,oteckove dievcatko" ved je to krasne. Mala nadherne vyzyvovala 🙂 sme ju budili 😉
@veronika1417 😵 😵 😵 blahozelam k dievcatku a netrap sa, keby sa mu nieco nezdalo, tak urcite sa meraniam venuje dlhsi cas, hlavne ze videl vsetky organy pekne 🙂
a priatel sa tiez urcite zacne o chvilu tesit aj z dievcatka 🙂
@blackrose juuuuj dufam ☹ ja som stastna velmi ale mam ho stale pred ocami aky bol smutny ☹ teraz je v praci tak dufam, ze nevydrzi a zavola mi a uz bude stastny aj on, jemu vsetko trochu dlhsie trva 😉 aj ked v aute ma uz drzal a hladkal po brusku, ze hlavne ze je vsetko oki ale sklamanie bolo na nom vidiet 😒

@stellamiapiccola 🙂) sak aj ja občas 🙂)
@palinkova87 mam nizko placentu tak vraj kvoli tomu, neviem čo to znamena