Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ja si ho prekorjím na dve časti a tiež veľkou lyžicou... len takto na večer 😖 budem asi veľa cikať
@mymimi tak to prvý krat počujem ešte som sa nestretla s bolesťou na bruchu, je dobre že si mu to povedala čo ti dal aké tabletky?ja mávam problémy so žilamy a aj bolia ale s bruchom nemám vážne skusenosť ☹
navsteva u dr. bola uspesna, babuliatko sa nehanbilo a vyzera to tak, ze ese pridel dievcat neskoncil 😵 😵 😵 dr. povedal, ze to vyzera na dievcatko, aj ked tak potichucky este povedal, ze sa z toho este moze vyklut aj chlapec...
baby, ktore mate dievcatka, aj vam to tak povedali? Alebo vam povedali, ze je to dievca (na isto)? 😕
Obaja sa tesime, dokonca aj mm, aj ked chcel o trosicku viac chlapca... a uz brusku hovorime Lu 😵
@majoslava fuuuuuuuuuuuuuuuuuuha... ze tri kila... tak to budes cupkat na wcko celu noc... 😅 ale to nafuci riadne... teraz si odfot brusko... 😉 ale mnami... mne tu strasi v chladnicke iba mm cast, co som mu vcera nechala... ☹ takze si mozem dat tak hrusku alebo marhule...
no... tak mi po morfo vsetko v poriadku... a bude to futbalista... no co uz, aspon budem mat casom viac casu ja... lebo sa budu hadam blaznit s tatom obaja... 😅
@stellamiapiccola nie nepovedala som mu to, nevedela som čo ma to bolí, až doma som zistila, že ma to bolí presne iba na žilách... ☹ a teraz má dva týždne dovolenku. Takže preto som sa pýtala, či náhodou nevieš...
dnes som dezinfikovala celú kupeľňu savom, robila som to dosť dlho a teraz sa bojím, či som si synka nepriotrávila, celý deň spí... 😲
@mymimi ono to neni zakazane, ale mne sa v prvom tehu aj hlava z toho tocila, takze ja sa snazim tak sup sup len s cifom vydrhnut, inak som pouzivala rozne chlorove spreje... ale to ti je des v poslednej dobe pre mna... a ked si spomeniem, ako som surovala kupelnu na konci tehu... jezismaria... som sa skoro ku vani nesklonila... 😅 ale najhorsie je si robit pedikuru s brusiskom... 😀
@mymimi aj ja som v sobotu 4 hodiny drhla so savom neboj 🙂
@mymimi jjaaaaj ze holit...to uz teraz nezvladam..este si sice dovidim 😀 😀 ale uz ked som dlhsie pokrkvana, tak ma boli brucho 😖 a drahy to robi rad a s nadsenim 😀 😀 a s chlorovymi vecami neprehanaj, neviem ako to moze babu uskodit, ale tebe urcite...takze hlavne bacha 😉
@lenica81 no takze predsa na teba doslo... chalan... blahozelaaaaam, u nas sa to nezmenilo 😅 od utorka
ahojte babenky ja som tu nova a pridel dievcatok asi nekonci aj my cakame pravdepodobne dievcatko druhe tak sa strasne tesime ale hlavne ze vyzera zdravunka
@blackrose tiež nám doki povedal, že tam pipik nevidí,ale nemôže tvrdiť na 100% že je to dievčatko. A tu v Írsku to iste nám povedal doktor ... ale ja aj tak verím, že to bude baba a nič iné si nepripúšťa 🙂
dobre rano vsetkym, dnes dovolenka a cakame v cakarni, tak uvidime ako to dopadne.
ahojte, aj ste kupovali baldachyn a hniezdo?? nemate nejaky link, kde su lacnejsie? ved to je strasne vsade draheeee 🙂
@stefie @karap @dadka_11 @lenkakrchova dakujem vam 🙂
no ved aj ja som videla ako keby kavove zrno, ale neviem ako vyzeraju vajka 😉 a teoreticky pipik mohol byt aj zhora, lebo videli sme to zospodu... ale dr. povedal, ze "toto vyzera na klitoris"... tak hadam sa nepletie 😵
ja idem o 2 tyzdne na morfo, tak uvidim este co mi tam povedia 🙂
@dadka_11 mne sa celkom paci tento univezalny baldachyn http://shop.babetkovo.sk/index.php/textil-kojen...
baby a mam na vas vsetky otazku... aku kozmetiku planujete kupovat pre babatko? A co vsetko je z nej potrebne kupit??
@dadka_11 mne kupila mama taky set vo vypredaji v tescu, co stal nejakych okolo 25, za nejakych 7... ale neviem, ako to teraz planuju... ale baldachyn som ani nechcela, tak mi ho presila na plachtu do postielky... a hniezdo som kupila v ikea, okolo celej postielky, lebo v sade bolo len take polovicne... 😉

@majoslava nooo taky dobre vychladeny s velkou lyzicou alebo len s nozom krajat 😀 to zboznujem!!! Ale nezavidim Ti ten pocit potom 😉