Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dadka_11 ja som ešte malému kupovala v KIKA v akcii a asi to použijem aj pre dievčatko a mamina mi ušila okolo celej postielky a také vyššie lebo som mala prievan v izbe a baldachyn som využila kým bol Leo v postieľke do 2 rokov .mno ale asi budem chcieť aj dáke dievčenske no však nekúp to keď sú také krásne hmmm ale drahé. ja som kupila 2 sety aby som to mala na striedačku 🙂
@dadka_11 Pekne ranko,,,, ja som objednavala mega sadu cez e-baby:
http://www.e-baby.sk/produkty/vybavenie-postiel...
Nerobila som extra prieskum trhu o cenach, porovnala som 3 webstranky a vybrala som tu, kde bola ta moja vysnivana sada najlacnejsia (rozdiel 10E). Myslim, ze neexistuje objektivne najlacnejsi e-shop, tie ceny su o par eur vyssie ci nizsie, zalezi od konkretneho produktu...
@blackrose gratulacie k dievcatku, snad sa z Lucky nestane Tomasko 😅 asi uz chces zacat nakupy v ruzovom, vsak? mne na morfo lekar povedal, ze je to pekne dievca, aj ukazal detail na inkriminovane miesto, spytala som sa zo srandy na kolko percent alebo istotu, povedal - momentalne vam to mozem potvrdit na 98%.
@kiribaby no uz by som aj zacala s nakupmi 😅 ale zatial mam stale taky pocit, ze je to neiste... ale pri babae to asi nikdy nie je uplne iste 🙂 a popravde, ruzovym vecickam by som sa chcela co najviac to pojde vyhnut 😅 nepaci sa mi vsetko ladene do ruzova alebo do modra... tak hadam najdem aj nejaku inu farbu 😀
ahojte baby. tak mna dnes o 15:15 caka druhe 4D sono.dufam ze bude vsetko v poriadku. som zvedava ci sa potvrdi ten chlapcek aj ked na sone pred tym to doktor potvrdil na 100%. 😉 😉
baby vy tu mate vsetky dievcatkaaaa achhh ja keby som mala dievcatko tak mam vybrate meno ktore by som dala na 10000000000000000000000000000000000000000000 %... JULISSA (dzulisa) nadherne , uzasneeeee... som do neho totalne zamilovana.kludne ak sa niektorej paci tak nevahajte.je to prekrasne meno. dzuli, dzuliska...achhhhh..
no pre chlapca stale vaham nad tym christopherom... pride mi to strasne tvrde meno pre male babatko.chris sem chris tam... poradte baby ak viete nejake pekne exoticke meno pre chlpca.hoc ake okrem slovenskeho. lebo mna uz nic nenapada okrem Liam, Riccardo. ale to manzel ani pocut...
@kiribaby presne od tial si chem aj ja objednat tu modru pasikavu supravu.je uzasna... ale dohodli sme sa s mm ze az v septembri az oktobri.hovorim ok hlavne ze kocar uz je doma 😀
ako ste na tom s vybavickou? ja som vcera mala nakupovaciu maniu a nakoniec som mu nic nekupila iba malej a sebe plavky.ked vsetko maju teraz na leto a my budeme mat zimne deti....
strasne ma trapi zaha.uz neviem co si mam dat.talcid mi uz nezabera a kazdy den mi je z tej zahy hrozne.stipe to az v krku... dufam ze maly bude vlasaty inak mu tie vlasy nalepim 😀 😀
idem sa hodit do sprchy a pomaly sa chystat na sono.drzte palceky nech je vsetko ok...papa
@blackrose uplne suhlasim, urcite nie vsetko v ruzovom alebo v modrom, tiez neuznavam taky staromodny styl, po case aj oci zacnut boliet z tolkej monotonnosti 😅 ja som pre malu nakupila v roznych odtienoch ruzovej, fialovej, cervenej, zelenej, oranzovej...na trhu je tolko krasnych veciciek, aj deky, uteraky atd vsetko sa da kupit v plnej farebnej skale 🙂 ja osobne som sa doteraz vyhybala iba modrej ci ciernej (tu by som neobliekla ani chlapcovi), newborn oblecko mam prevazne unisex - to som este nevedela, co cakame.....
@lenka1108 aj mňa dosť "zožiera" záha, už ani Fatra ani nič také nepomáha a doktorka mi poradila mandle. Veľmi som tomu neverila, že keď ani tabletky nezaberajú, ale fakt požula som 5-6 mandlí a za chvíľku kľud. Vyskúšaj, či to aj tebe pomôže
@blackrose srdco ved ja som na tom tak isto 🙂 povedal, ze zrejme baba ale nie na 100% tak co si mame teraz mysliet??? 😉
Dobre ranko dievcata,alebo uz dopoludnie, dufam, ze dnesna noc bola pre vas lepsia ako ta vcerajsia. No u mna lepsie, ale nejak kratko, este by som pospala 🙄
Bilancia vcerajsieho konca dna....po polhodinovom vytacani asi vsetkych taxisluzieb v BA (vsetky taxiky obsadene 😒 ) som nakoniec isla z roboty MHD, cize ma neobislo zblnkanie v topankach, co mi tam voda natiekla a skoro do nitky zmoknuta, napriek, ze som mala dazdnik ☹ nasledne horuca sprcha, hrube ponozky a slepaci vyvar, sice len z bujonu, ale aj to je daco....dufam, ze som ako tak troska obmedzila skody sposobene prepoknutim a nebudem cez week len lezat v posteli zahadzana vreckovkami....
idem si vas pocitat, co noveho u vas... 😉
@kukina79 Ajoj moja, ja som mala podobne a hned som utekala s mocom na gyndu. dali mi ho na testy, zobrali mi aj vyter zo spodu na bakterie, ale vsetko som mala OK. Doki povedal,ze moze to byt aj tym, ze ako sa mi roztahuje maternica alebo babo tlaci na mechur. Inak same to preslo, pila som sice pre istotu asi 3 dni urolog.caj 2x denne, ale preslo to. drz sa, dufam,ze nic vazne. mocove cesty su neprijemne
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
vrajn super na zahu
kozmetiku pre babo...Nekupujte toho vela,vraj sa do pol roka ma kupat len v cistej vode,no mne to pripadalo cudne...Ja som pouzivala kupel Johnson@johnson,par kvapiek do vody a masticku na ritku.Preventivne,skoro po kazdom prebalovani.A este mi strasne vonia obycajny stary znamy olej Aviril,tak som malym po kupani trosku natrela tvar a prebehla vlasky..Strasne krasne potom vonali... 🙂
@luci66 nie nie nicolas vobec... toho tu mame strasne vela.
kocik mam quinny buzz 3 kombinaciu v modrej. a co sa tyka plaviek tak som chcela http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=64953
ale nakoniec som si kupila polovicne.normalne.ja som sa s malou stale opalovala a amala som aj brusko krasne hnede.je to dobre koli vitaminu D ale nic netreba prehanat.
@kiribaby tak ty uz musis mat celu vybavu nakupenu!! 🙂 to ja som este nezacala... ale tiez budem mat asi newborn unisex a mne sa strasne paci biele a maslove oblecko, viem, ze nie je velmi prakticke, ale tie deticky su v tom take chutne 🙂
@veronika1417 no tak som rada, lebo taka som sa citila zmatena, ze ci mozem hovorit vobec ze cakame dievcatko, ked to nemame vlastne iste 😉
@luci66 o johnsons som to pocula aj ja, ja rozmyslam nad HIPP, paci sa mi ze maju aj bio kozmetiku alebo potom Biodermu - tu pouzivam aj ja a som spokojna.
@karap ja asi kupim len nejake mydlo a olejcek aby som mala na masaz... a samozrejme masticku na ritku 🙂
@lenica81 aj nad weledou rozmyslam, svagrine ju pouzivali na ritku
a inak budete babatku kremovat ritku stale, alebo len ked sa zapari?? Lebo niekde som citala, ze je to zbytocne stale, ale co viem, tak doma vzdy kremovali ritku....
ja este nema n ic este kupene okrem jedneho modrehodudlika a rukaviciek, ktore som kupila ako som isla z morfo utz, ze ked uz vieme co to je nech si to mam aspon niecim pripomenut, ze co sa mi v brusku prevaluje 😀 inac teraz maju len letne veci a skoro nic s dlhym rukavom....mne sa tiez strasne pacia veci biele a kremove a take pastelove odtiene tych farieb ako modra, ruzova, zlta...tak som nakupovala pre kamoskinu malu, takze mi to ona poctivo odklada a nemusim potom toho vela nakupovat aj ked mi budeme mat chlapceka...heh investicia do malej sa mi spat vrati 😝
no ak tej kozmetike, tak vobec nemam tusenia, ale ja teraz na brusko pouzivam olecek od firmy PENATEN http://www.penaten.de/ a maju celu sadu kozmetiky pre novorodencov a batolata a dokonca maju aj vyrobky bez parfemu na 100%, nie ze napisu bez parfemu a kuknes na zlozenie a tam, "parfem".... priatel pouzival tuto kozmetiku pri jeho 2 detoch a boli spokojni s nou...len jedna chybicka krasy je, ze ju maju len v Rakusku, takze sa pojde pred porodom na velke nakupy....
@blackrose no my mame v rodine len chlapca a tiez neviem ako je to s dievcatkami a s kremovanim budeme musiet pozistovat ked uz cakame nase male hviezdicky 🙂
@veronika1417 viem, ze sa musi davat pozor na pisulku, aby male pysky nezarastli, lebo potom sa to riesi chirurgicky... 😖
@blackrose cooo? to ja ani neviem ☹ sa naozaj budem musiet co to naucit 😖 ja uz mamminku nemam a svokrusa ma dvoch chalanov tak musim si najst doveryhodnu osobu. ktora ma zasvati. Hadam na predporodnej priprave nas naucia 🙂 tam tusim spominala aj kupkanie a starostlivost a babatko 🙂 fuuu odlahlo mi prave ako som si to uvedomila 🙂
@kukina79 im zase musis pri kupkani pretahovat pipika 😒 maly pri tom taak plakal a segre ruky daval prec tak mi ho vzdy bolo luto ☹
@veronika1417 no hezky, co sa clovek vsetko nedozvie....hm ja som pred 7 rokmi opatrovala v nemecku take babatko-chlapceka a s tym pretahovanim pipika som nejak nezaregistrovala...teda neviem co si mam pod tym predstavit... 😖 no este, ze tu je moja mama a kamosky, co teraz maju deticky 1-az 3 rocne a nakoniec aj moj drahy ma nejake tie skusenosti, vsak je nastavajucim 3nasobnym tatkom 😀 a este si na nejake tie veci s opatrovania deti v nemecku pamatam, sice tam preslo tiez uz nejakych par rockov...ale nejak to zvladnem....dufam... 😎

dobré ránko kočky 🙂 @lucia2312 blahoželám Luci 😉