icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

slavusa5
2. júl 2011

@stellamiapiccola, 🙂 ,občas šediviem aj ja 🙂 🙂 🙂, to je asi pri deťoch normálne, ale aj tak by sme predsa nemenili, no nie? 🙂 😉

dianka3
2. júl 2011

Inac maminy ako casto chodite do poradne? mna raz do mesiaca 😒 ale to by som uz mala raz za 3 tyzdne nie? 😖 ci ako to vobec funguje a hlavne take co su na rizikovom tehu

dadka_11
2. júl 2011

@lenica81 a prosim ta v Ikei kolko stalo to hniezdo??

stellamiapiccola
3. júl 2011

krásne ránko @slavusa5 jasne určite by som nemenila, ale niekedy na momentík zmyzla preč 🙂
@dianka3 ja som bola 16.6 a teraz idem 8.7 a potom ma asi čakaju testy na cukrovku fuuuuuuj brrrrrrr

stefie
3. júl 2011

caurte baby, pozeram ze sa bavite o pohyboch a ake mate "lenive babuliatka"..jaaaaj ako vam dobre...ja neviem co sa vikinke od vcera rana robi, ale uz mam toho celkom dost,uz by som si aj oddychla..ja som od vcera rana mala mozno dve hodiny brucho v klude...toto som este nezazila...bianka bola akcna, ale toto? uz uvazujem ze ci zavolat dr...este aj zo spanku ma budilo mrviace sa brsuko...

stellamiapiccola
3. júl 2011

@abutkova vitaj a prajem bezproblémové tehulkovanie 😉
no mňa malá kope ajajaj stále a všade asi si to tam kotrmelcuje, neviem ale akosi ešte neverím, že je to baba no uvidíme 🙂

stefie
3. júl 2011

@stellamiapiccola cavesko.. mna cakaju testy uz 28.7., v dalsej poradni..to budem v 25tt..

kiribaby
3. júl 2011

@stefie @stellamiapiccola ahojte..ja mam poradnu s testami 18.7. (po mesiaci), to budem oficialne podla PM v 23tt. Moja malicka sa tiez posledne 3dni vykruca viackrat denne, najviac vsak rano alebo v noci, ale su dni ked o nej ani neviem, najma ak cely den pracujem, alebo som nejakym sposobom nepretrzite aktivna 🙂

stellamiapiccola
3. júl 2011

@stefie ahoj, no ja uvidím na kedy ma objedná, ale vôbec sa neteším na to sladké 😒

dominika_sk
3. júl 2011

čaute baby, dnešny deň zas otras ☹ počasie hnusne, prši...ešte aj sny som zase mala zle 😢 😢 že som navliekala koralky 😢 hnede a modre, potom kamaratka oranžove.tak som si to našla v snari a že čaka ťa utrpenie 😒 kedy ja prestanem byť taka hlupa že si tie sny prestanem pozerať v tom debilnom snari, ktory niekto vytvoril len preto, aby natom zarobil a ja sa prestanem stresovať, ke´dže som uplny posero... ☹

slavusa5
3. júl 2011

@stellamiapiccola, tak to dôverne poznám, tiež by som niekededy najradšej na pár hodín ušla 🙂 🙂 🙂. Inak tie skvelé...cukrovkové testy na mňa čakajú 27.7., už sa neviem dočkať 😒

stefie
3. júl 2011

@stellamiapiccola neboj sa tak toho sladkeho...nie je toho vela, nastastie...a vypijes to raz a je toho mozno deci..neboj nist...
dominika_sk aj ja ked mam zle sny cumim do snara a potom stresujem a pritom sa nikdy nic nestane... 😎

stefie
3. júl 2011

baby toto sa vam oplati vidiet...som az plakala od smiechu ku koncu 😀 😀 😀 😀 😀

http://www.facebook.com/video/video.php?v=14933...

veronika1417
3. júl 2011

@stefie babulky to na ten test cukrovky musi ist kazdy? a v ktorom tyzdni? 😕

stefie
3. júl 2011

@veronika1417 hej kazdy...kazda tehotna...len nechapem, co mate z toho strach... a chodi sa tam v 26-28tt, ale niektori lekari to robia aj skor...ale to neviem preco...to sa len zistuje ako ti pracuje pankreas, lebo u niektorych zien vznika tzv. tehotenska cukrovka..u niektorych to zmmizne, niektore je maju uz potom do konca zivota...

dominika_sk
3. júl 2011

čaute baby, len tak mi dneska napadlo, že ako roznoznam plodovu vodu od vytoku? mam dneska taky vytok uplne ako voda, tak som si aj dala intimku, ale je uplne priesvitny. akej farby je plodova voda?alebo ako budem vedieť či to nie je plodova voda?ale to by som mala asi aj nejake bolesti, alebo? a to čo som včera pisala, že maly nekope, mi dneska vynahradil o 300%, dneska kope až tak, že to citim ako keby mi kopal rovno v pošve,alebo ako to nazvať 😀 no citim to uplne naspodu.

karap
3. júl 2011

ahojte,dnem mam hrozny den 😢 Pohadala som sa z muzom,teraz mame tichu domacnost a je to nahovno...
Vcera som bola unavena cele poobedie a moj muz ako na potvoru bol nadrzany az strach.Furt ma chcel objimat a obtieral sa o mna[akoze nahodou]a ked som zacitila,ze ,,mu stoji,, hned som bola podrazdena.Doboha,aj ti vasi su furt taky nadrzany???
Uz ma nasral,tak som ho poslala za nejakou ku.vou,ked sa nevie ovladat...Urazil sa a teraz je oduty.Cele doobedie som preplakala,lebo sme si skaredo nadavali a teraz ma boli hlava...
Chvalabohu,ze ide zajtra do roboty!
Nechcem byt zla,chapem,ze to potrebuje,no mam to robit nasilu?Ved musi aj on mna pochopit,ze som unavena a nemam na to chut 😒

stellamiapiccola
3. júl 2011

@stefie jak strach nie strach hnus keď mi lekár da piť 3 pohare sladkého fuj a to nič nesladím brrr zoberem si 😀 citronovu vodu

veronika1417
3. júl 2011

@stellamiapiccola ja tiez ☹ a to sladke lubim ale ako som tehu nejako mi nesedi na zaludok ☹ si mi narobila chute tou citronovou vodou 😀

kaia
3. júl 2011

Ked som bola v prvom tehotenstve na tomto "sladkom" teste, tak mi sestricka povedala, aby som si doniesla citronovu vodu a potom, ako som to sladke vypila, zapila som to. Bola to super rada, odporucam 😎 😎 😎

stefie
3. júl 2011

@stellamiapiccola 3pohare??? ja som vypila asi deci...tri-styri glgy...ked nesladis, tak to budes mat asi moc, ale myslim, ze potom sa napit cistej vody budes moct..ci nejakej ovocnej stavy to neviem, ale myslim ze cistu vodu po pichnuti uz asi hej...premyt usta...
@karap 😀 😀 😀 ja uz vazne uvazujem nad tym ze mame jedneho chlapa 😀 😀 😀 aj my sme sa vcera hadali a mali sme potom ticho doma, ale vecer sa uz s nim dalo..dostal "nechtiac" po hlave garnizou a bol kludny 😝 😝 uz bol potom radsej ticho..a dnes prisiel z roboty taky spokojny, az sa divim...ako pekne pomaha 😎

kukina79
3. júl 2011

@lenka1108 No tak to di pekne zarobil ten pan doktor... 😠
no my hovor o tych menach...ma vytocila jedna hlaska kolegyne od mojho draheho...ze preco sme vybrali take meno, ze na SK to bude mat s takym menom tazke....som to akosi nepochopila, co je na tom mene take nezvycajne??? a co mu mame dat nejake typicke slovenske, ktore bude smiesne zniet k priezvisku a nechystame sa ostat az do dochodku na SK... 😎

veronika1417
3. júl 2011

@kukina79 nedaj sa! To meno je kraaasne 🙂

kukina79
3. júl 2011

ozaj dievcata, my sme konecne nasli kocik, ktory je uz definitivne nas 😀 len by som si ho rada este okukla na zivo.neviete kde by ho v BA mohli mat vystaveny?
http://www.drobcekovia.sk/?str=detail&id=457&se...

dianka3
3. júl 2011

@stellamiapiccola tak to su 3 tyzdne nie? och,no ja som bola 15.6 a teraz mam ist 12.7 😠 tak ja mu uz pri poradni poviem, ze nech ma objednava skor, ale sak to by mal vediet ved niesom u nho prvy krat a mam aj rizikove tehu

kukina79
3. júl 2011

@dena no neviem presne ako to ma europska, ale viem ze u nich sa da viac pripoistit, ako napr.Allianz, Kooperativa, Union...to viem, ze u tychto to neni v storne zahrnute...
som si ho kukla na ich stranke a ak ste si dali to STORNO EURO PLUS tak to je v tom zahrnute.... 🙂

mymimi
3. júl 2011

@karap moja, ja to mám tiež blbé, lebo ja mám chuť stále, až mi je to trápne 😝 mužík je už vyžmýkaný, že až... 😀

kukina79
3. júl 2011

@veronika1417 neboj nedam, to meno je iste na to dam svoj krk 😀 a drahy si ho tiez pochvaluje, takze neni o com....len ma niekdey vytaca ta tupozrakost niektorych ludi... 😠 nemam osobne nic proti sloveskym menam, ale prihliadam k mojej situacii, ze sme neni cisto slovenska rodinka a je viac ako 90% iste, ze sa asi po 3rokoch odstahujeme z SK, takze to meno musi byt aj na to prisposobene a hlavne me sa straaaaaaasne paci 🙂

kukina79
3. júl 2011

@blackrose strasne daco...hlavne ked sami lekari sa nevedia dohodnut.....najlepsia hlaska nejakeho doktora co tam spomenuli je, ze sa mesiac ani cikulky nedotykat... 😕

kukina79
3. júl 2011

@dominika_sk u mna je to podobne...su dni kedy sa prevaluje ako velryba a kope o stosest a potom su dni kedy cakam, ze kedy sa mala velrybka pohne....ale tiez som bola na utz a bolo vsetko ok, takze podla mna aj to uz niekto pisal ma este dost priestoru a nie vzdy je otocene tak, ze to na brusnej stene citis... 😉