icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

palinkova87
4. júl 2011

ahojte baby, tak my sme teraz na dovolenke na SK dufam, že sa to počasie umudry... bo chceme íst s malým aj niekde na výlet, nech sa mu ráta,lebo na SK už tak skoro neprídeme.. asi tak o trištvrte roka.. nechceme s malým bábom hned lietat takú dalekú cestu.. inakšie cesta bola okik až do Berlina.. ježiš ludia 5km sme šli 2hodky.. išli sme potom cez Polsko totiež horozné cesty a, že nová dialnica cez Polsko no hofno.. nikdy viac.. tak ma vytriaslo,že ani na SK nemáme také hnusné dialnice..

mysti
4. júl 2011

@stellamiapiccola
@lerenard
@veronika1417
@majoslava ahojte baby, dakujem za rady, ta hlava ma neprestava...uz 3.den, ja uz neviem, co mam robit... ☹ 😢 , vcera rano ma az tak bolela, ze som skoncila nad WC misou...nezvracala som vobec ako som ostala tehotna, a teraz ma ide boliet hlava a som v haji...ide ma porazit...to naparovanie - iste je to dobry napad, ale nie pre mna, ja nemozem chodit ani do sauny, lebo mam tak narusenu sliznicu v nose, ze by som to nezvladla...ani naparovanie...dala som so polku paralenu, ale nezabralo... 😢 a ten moj Zodac na alergiu - to je 0 bodov, to absolutne nezabera....strasne mi to ubera energiu, navyse neviem vnoci spavat, spom v priemere 4 hodiny, neviem, co sa deje...inak je mi fajn, drobec kope ako o zivot... 😵 aspon to ma tesi...a tento moj stav dufam uz nebude trvat dlho,lebo uz fakt nemam energiu.... ☹ 😔

veronika1417
4. júl 2011

@mysti tak sa skus poradit s doktorkou, mozno len my sme sa s tym nestretli tak Ti nevieme dostatocne poradit. Ved nie je normalne aby si sa tak dlho trapila. Je oki ked obcas zaboli hlava alebo sem tam smrknes ale nie ked Ta to aj vycerpava. Skus jej cinknut mozno poradi cez tel alebo Ta bude chciet vidiet ved za opytanie nic nedas a mozno sa Ti ulavi

mysti
4. júl 2011

@veronika1417 az m to neprejde, budem musiet ist, lebo fakt uz nevladzem...nepomaha ani spanok a nechcem sa napchavat liekmi.... 😠 ☹

stefie
4. júl 2011

krasne rano baby.. teda dufam, ze aspon vy ho mate krajsie ako ja...sice nam tu vykuklo dnes slniecko,co je super, ale mna hned rano stihla moja mama tak "natlakovat", pre istotu este v posteli, ze budem mat pokazeny cely den..ach jo, mudra je ako radio, a pritom si sama so sebou nevie rady...
@mysti to ta boli hlava z alergie?,ked citam ze si si dala aj zodac.. lebo to spokojne moze byt aj migreny..ja mavam taketo bolesti a tiez koncim nad misou...ale takto velmi a dlho ma bolela hlava odkedy som tehu len raz, minuly ci predminuly tyzden, ale nakoniec to bolo asi z pocasia vonku.. mne doktor povedal, ze este v druhom simestri si mozem dat, samozrejme nie kazdy den,alebo niekolkokrat za den, ibalgin..len v tretom simestri sa nemoze..mavam s migrenymi probemy uz roky.. alebo ked sa preddsa bojis, urob tak ako ti @veronika1417 povedala...aspon zavolaj doktorke, ked sa ti tam uz nechce...paralen pri takych silnych bolestiach nepomoze...a panadol nesmies..obsahuje acylpirin a ten skodi babu..

mysti
4. júl 2011

@stefie myslim, ze ma boli z alergie, lebo mi slzia oci a mam zapchaty nos, ide ma porazit

milek
4. júl 2011

No ja mam dnes taktiež super den , malá mi zvracia už od polnoci síce už je to trošku lepšie , len som nevyspatá lebo ešte som musela ist rano na chvílu aj do práce a to super počasie , perfektný začiatok prázdnin.Ináč začínam si uvedomovat že už mam dve deti lebo ked malá v noci negrcala tak jej malý bráško tak kopal že sa mi nedalo zaspat , ale nevadí 🙂

karap
4. júl 2011

@mymimi poziciam Ti mojho,fakt.On bude nadseny,Ty spokojna[snad]a ja budem mat pokoj.Dohoda??? 😀

karap
4. júl 2011

inak aj Simuska sa nejak rozbehla...Doteraz ma kopkala len sem-tam,no vcera...Cele pobedie kopala jak besna,vecer len co som si lahla,tak ona sa zobudila a vystrajala...A rano ma zase zobudila,sice nie kopancami,no asi sa natahovala,ci co,lebo mi ritkou az pupok vytlacala 😖 Az ma to bolelo....Taky krpec a ako vie dat o sebe vediet 😀
Muz sa stale brani menu Simonka,vraj ani za svet,no mne sa ine nepaci [aj preto som chcela zase chlapca,lebo som vedela,ze meno pre dievca bude des]Tak som zvedava ako to vyriesime 😠

dzejny22
4. júl 2011

ahojte tehulky.. 🙂 sledujete okrem svojej váhy aj obvod bruška???? Ak áno, o koľko cm sa vám zväčšilo bruško??? Mne sa už zväčšilo o necelých 40 cm...zdá sa mi to hrozne veľa.. 😒

mackoxxx
4. júl 2011

@mysti zájdi za lekárom, mala som ten istý problém, dostala som infúziu, injekciu magnézia a inj. perfalgan (tú už na neurológii) zabralo do pol hodiny, tá bolesť za to nestojí

dominika_sk
4. júl 2011

ja neviem, či len ja mam take šťastie, ale vždy keď otvorim konika na tych obrazkoch čo sa objavia na uvodnej stranke, sa mi vždy zobrazi že "blazniva rodinka" a ta žena v ružovych kraťasoch . vždy!!! mi to pride, že si to každy deň obnovuje aby bola na uvodnej stranke a aby ju každy videl, veď to neni možne. nech sa na mńa nehneva, ale je to trapne.ma to byť ukažka bab čo su tu, ma sa ich tam prestriedať viac, ale ja tam vidim dookola stale tie iste uživatelky-blazniva rodinka, nejaky Ronin a potom ešte Gawin.ubohy sposob ako byť stredobodom pozornosti, stale dookola si to obnovovať, aby ich každy videl. a nech sa na mňa aj na*eru aj neviemčo, je to pravda.nie, ja nezavidim, ale aj ja ke´d tam vidim niečo pekne, tak si otvorim album, pokukam čo pekne tam maju, dam "pači sa mi to" alebo sa spytam ak ma niečo zaujima, ale keď je tam stale to iste?!

stefie
4. júl 2011

@dominika_sk tiez tam vidim furt to iste 😀 😀

mymimi
4. júl 2011

😀 @karap nie nie, pekne sa postaraj o svojho sama 😀 a ja to nejako rozchodím...

mymimi
4. júl 2011

@dzejny22 vitaj medzi nami, mne sa obvod zvačšil o cca25 cm. Pribrala som dve kilá, ale vidno to na mne neuveriteľne. Priamo úmerne s bruškom mi rastie riťa 😀 .

karap
4. júl 2011

@mymimi 😀 😀
@dzejny22 ja som doteraz tento obvod ,,nezaregistovavala,,no teraz som sa odmerala:V 21+1tt mam obvod 106cm.Malo?Vela?Nosim volne tricka,no uz mi aj tie zacinaju byt obtiahnute,tak uz si snad aj okolie vsimne,ze som 2v1.Zatial to nepostrehli 😀
Ked uz hadzem ,,cifri,,tak dodnes mam +1,5kg.....

dzejny22
4. júl 2011

@mymimi mne rastie zatiaľ len bruško....trošku sa mi ešte rozšírili stehná..ale to je všetko 🙂
@karap ja mám aktuálne 114 cm...a + 3kg...u mňa je vidno že som tehotná úplne od začiatku.. 🙂 som zvedavá aké brušisko budem mať v 9-tom mesiaci 🙂)

stefie
4. júl 2011

ked hovorite o vahe, ktosi sa ma minuly tyzden pytal na vahu, na zaklade spajdle s velkym bruchom 😀 😀 som zistila ze som +6,5kg a na obvode to bolo cca pred tyzdnom nejakych 30 cm..teraz neviem najst meter 😒 ale urcite je to uz viac...

dominika_sk
4. júl 2011

ja mam v pase +- 84cm-teda presne cez pupok som sa merala, nemožem najsť krajčiirsky meter, tak som sa odmerala šnurkou a potom to spočitala na pravitku 😎

zlamal.i
4. júl 2011

ak sa mozem zapojit do vasej debaty ja mam cez pupok 88cm a + 1kg 😉

veronika1417
4. júl 2011

joooj baby ja sa nemeriam ☹ ale celkom by ma zaujimalo o kolko sa mi brusko zvacsilo. Mam plus tri kila a to sa mi zda, ze som pribrala viac aj ked veci nosim este stale svoje a je to v pohode len trosku ked sedim si rozopinam rifle aby mi nahodou netlacili brusko. je mi ho uz dobre vidiet ale nikto si ani nevsimne, ze som tehulka 🙂 ale viem, ze vykukne jedneho dna tak poriadne az mi lito bude takze som trpezliva 😉 ved aj toto co mam mi nabehlo cez noc este v 18tt 😀

dzejny22
4. júl 2011

baby to len ja som taká obrovská??? :o((( rýchlo ma niektorá dobehnite..

veronika1417
4. júl 2011

@dzejny22 jeeej Ty mas podla fotiek naozaj velike brusenko 🙂 tak ale najdolezitejsie zo vsetkeho je aby si Ty a aj miminko boli zdravi a na inom nezalezi. Si pekna tehulka len naozaj vyzeras ako vo vyssom tyzdni 🙂 len si to pekne uzivaj

stellamiapiccola
4. júl 2011

ahoj babulky tehulky @mysti moja ak ťa naozaj tak strašne bolí hlava to je už migréna to je aj počasie kludne si daj celý paralen môžeš ja som si to hneď zisťovala u lekára v klude.snáď nebudeš trpieť ako kôň + studený obklad na hlavu až cez oči a spi čo najviac sa ti dá 😉 a tie hlieny mám aj ja ako keby som bola chorá ale nie som tio som mala aj pri prvom mi tiekla vodička z nosu a furt na drbnutie 😒

dzejny22
4. júl 2011

@veronika1417 ďakujem, ty si tiež zlatá tehulka 🙂) pozerám, že sme v rovnakom týždni, ja som mala také bruško ako ty teraz asi v 3-tom mesiaci...každý si myslí, že mám zle vypočítaný termín..minimálne o 2 mesiace, hehe 🙂))

henrieta44
4. júl 2011

@dzejny22 ozaj máš krásne brušeno, aj ja už chcem také pekné, merala som sa teraz pred chvíľkou a môj súčasný rozmer ( ale nie cez pupok, lebo tam ja ešte nič vytlačené nemám, lebo malá je stále akosi len dolu v lonovej kosti) tak mám 94cm, čo o 14cm viac ako mávam normálne a + necelé 3kg navrh

milek
4. júl 2011

@dzejny22 Ja vyzerám nejak podobne a mam+6kg , ale mne brucho vybehlo hneď na začiatku všetci sa pýtali či sú tam neni dve 😀

dzejny22
4. júl 2011

@henrieta44 aj ty máš zlaté bruško..už viete čo to bude????
@milek aj ja mám bruško od začiatku 🙂)) potešilo ma, že nie som sama, čo tak rýchlo rastie 🙂))

henrieta44
4. júl 2011

@dzejny22 no malo by to byť dievčatko, tak uvidíme či jej niečo nedorastie...ja dúfam že nie 😉

dzejny22
4. júl 2011

@henrieta44 aj som si myslela podľa bruška...🙂) tak držím palce a hlavne nech ste zdravé 🙂))